• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin canım :1hug:

vallahi billahi bi kahve alıp geldim 3 sayfa atlamışsınız ya bu ne hız

çok düşünmemeye bak canım benim.

Evet açıköğretimdeyim bende. Hayırlı olsun tatlım.
Ben kursa gidiyorum aralığın ilk haftası dersler başlıyor. Sende ufak ufak başlasan iyi olur. Rahat rahat her hafta bir konu ünite bitirsen bile yetiyor. Sonra sıkışmıyorsun.

AÖF kitaplarından hiç çalışma o kadar gereksiz ayrıntı var ki kafa karıştırmaktan başka bir işe yaradığı yok. Güzel bir yayın evinin mesela dediğin gibi Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını al. Ondan çalış, bol bol geçmiş yılların sorularını çöz çok rahat verirsin.

hoşbuldk canım nasılsın :1hug:

çok düşünmemeye bak canım benim.

Evet açıköğretimdeyim bende. Hayırlı olsun tatlım.
Ben kursa gidiyorum aralığın ilk haftası dersler başlıyor. Sende ufak ufak başlasan iyi olur. Rahat rahat her hafta bir konu ünite bitirsen bile yetiyor. Sonra sıkışmıyorsun.

AÖF kitaplarından hiç çalışma o kadar gereksiz ayrıntı var ki kafa karıştırmaktan başka bir işe yaradığı yok. Güzel bir yayın evinin mesela dediğin gibi Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını al. Ondan çalış, bol bol geçmiş yılların sorularını çöz çok rahat verirsin.

Sağol duygum opuyorumnanaktan
Canım sen grafiker misin?Okulunu falan mı okudun?
Grafikersen işletmeyi ayrıcamı okumak istedin?
Ay ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile3
Canım istersen özelden cvp verebilirsin bu sorumaaklinialirimsmile

ben bilgisayar teknolojisi mezunuyum.okul bittiğinde söf yazıldım.
aöf son sınıfta 2 dersten kaldım bu sene maalesef.
3. sınıfta kursa gittim, kursun faydası oluyor ama eğer çalışıyorsanız tabii yorucu olaiblir. ben işten çıkıp gidiyordum eve gittiğimde kafam kazan gibi oluyordu. son sınıfta kursa gitmedim ama çok şükür çoğu dersimi verdim. çıkmış sorulara kendim çalıştım ve hallettim. 2 derside bu sene verdimmi yar saçları lüle lüle aöf sana güle güle diyeceğim zemuszemus

Biliyorum canım geçici bu kuruntularım..
Evet ayrılmıştın sen..Sen ayrıldıktan sonra hiç arayıp, mesaj attımı kaan sen mi barışalım dedin canım...
Şimdi iyisiniz gördüğüm kadarıyla Allah bozmasın canım daha iyi olun inşallah:Saruboceq:

geçici olduğunu söylüyorsun bak düşünme o yüzden kendini yıpratma tatlım
ben onu şakasına sölemiştim o da ciddiyete almış ben zaten dolmuştum sen ne şakası yapıyosun felan dedi ama o da bir sinirle sölediğimi biliyordu ben aradım canım gerçekten maksat şaka yapmaktı ama zaten dedi sinirimin geçmesini bekledim sonra arıcaktım ama sen bendne önce davrandın dedi:)dün biz ayrılamaıyız ya konuşmadan duramıyoz diyo:)
çok şükr çokkkk iyiyiz maşallah amin canım en güzelleri siizn olsun canm benimopuyorumnanaktan:nazar:

Sağol duygum opuyorumnanaktan
Canım sen grafiker misin?Okulunu falan mı okudun?
Grafikersen işletmeyi ayrıcamı okumak istedin?
Ay ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile3
Canım istersen özelden cvp verebilirsin bu sorumaaklinialirimsmile
istediğim sorudan başlayabilir miyim
örtmenim :uhm:
Bugün benimkinin bölüğü ilk terhisini vermiş kızlar.. Hiç izin kullanmamış çocuk..Benmkine 1 ay var dahaa
ooh oh ne güzel işte gerisi çorap söküğü gibi gelir
iyiym bende işte nolsun
askerım de iyi Allah'a şükür bi sıkıntısı yok :nazar:
bulaşık yıkıyo butun gün kaydirigubbakcemile3

senın askerın nasıl tatlım rahat mı ?
hehehee sırayla tabi bizde yıkadık zamanında kaydirigubbakcemile3
İyi çok şükür canım sallan yuvarlan gidiyor benimki de

aman iyi olsunlar da varsın bulaşık yıkasınlar di mi

Bugün benimkinin bölüğü ilk terhisini vermiş kızlar.. Hiç izin kullanmamış çocuk..Benmkine 1 ay var dahaa

işte izin kullanmadan gelmenin faydaları..

cnm sen izinleri çıkardın sanırım şafaktan dimi ?
ben izinleri çıkarmadan sayıyorum.

ewet cnm tüm izinleri değilde birazını düştüm..değişik bi sayma şeklimiz var bizim.. izin kullanmamayı düşünüyoruz.hiç kullanmaz ise biraz daha düşücezzzkaydirigubbakcemile2

ben bilgisayar teknolojisi mezunuyum.okul bittiğinde söf yazıldım.
aöf son sınıfta 2 dersten kaldım bu sene maalesef.
3. sınıfta kursa gittim, kursun faydası oluyor ama eğer çalışıyorsanız tabii yorucu olaiblir. ben işten çıkıp gidiyordum eve gittiğimde kafam kazan gibi oluyordu. son sınıfta kursa gitmedim ama çok şükür çoğu dersimi verdim. çıkmış sorulara kendim çalıştım ve hallettim. 2 derside bu sene verdimmi yar saçları lüle lüle aöf sana güle güle diyeceğim zemuszemus
afferin kız sana alkisalkisalkis

Didemcim cevap veriyorum.
Açıköğretim 2. sınıftayım bu sene. Çok şükür dersim filan kalmadı tertemiz yırttım :nazar: :1:

Aslen Grafikerliyim şey grafikerim naniknanik
Bilge adam mezunuyum 1 yıllık :1ninca:
Sonra staj filan derken güzel bir şirkette işe başladım.

Okulu bitirmek yeni dank etti kafama ve bitiriyorum işte. Çift ana dal gibi düşünebilirsin. İşletmeci Grafiker olabilirim kaydirigubbakcemile3

geçici olduğunu söylüyorsun bak düşünme o yüzden kendini yıpratma tatlım
ben onu şakasına sölemiştim o da ciddiyete almış ben zaten dolmuştum sen ne şakası yapıyosun felan dedi ama o da bir sinirle sölediğimi biliyordu ben aradım canım gerçekten maksat şaka yapmaktı ama zaten dedi sinirimin geçmesini bekledim sonra arıcaktım ama sen bendne önce davrandın dedi:)dün biz ayrılamaıyız ya konuşmadan duramıyoz diyo:)
çok şükr çokkkk iyiyiz maşallah amin canım en güzelleri siizn olsun canm benimopuyorumnanaktan:nazar:
Maşallah canım çektiğin onca şeye değdi Allah bozmasın Allah ayırmasın daim etsin canımm..
:roflol::roflol::roflol:
istersen hiçbirini cevaplama evladım problem değil :smiley-cool:

teşekkür ederim canım bende iyiyim bugün baya yoğunum ama idare ediyorumbayanssulusmile
Allah kolaylık versin canım olumunekankayizsmile

ooh oh ne güzel işte gerisi çorap söküğü gibi gelir

hehehee sırayla tabi bizde yıkadık zamanında kaydirigubbakcemile3
İyi çok şükür canım sallan yuvarlan gidiyor benimki de

aman iyi olsunlar da varsın bulaşık yıkasınlar di mi

aynen öyle canım :))
gerçi bnımkı sureklı yıkyo bulaşıkçı yapmışlar onu
kendı ıstemiş daha rahat dıyo
evlenıncede sen yıkarsın dyorum alıştı nasıl olsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back