- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.001
hoşgeldinnn
maşallah şafağınaaa...
Hoşbuldumm tatlım iyiymm bugün biraz yoğunum giremedimm kk yaa sen nasılsın?merhaba cnm hoşgeldin, nasılsın?
Havada Apaci kokusu var kaydirigubbakcemile3
Selammm kızlarrr
Havada Apaci kokusu var kaydirigubbakcemile3
Selam kizlar ben geldim ve yarim saat sonra gidecem
hg cnmmmSelam kizlar ben geldim ve yarim saat sonra gidecem
selam tatlımSelammm kızlarrr
cnm sen benim şafağı karıştırıyon kesin bnm 328kafamçokkarıştı yani dahaa çooooookkk vaarrr:sinifsinif:
Hoşbuuldum cnm sağolasın nasılsın?
hg cnmmm
selam tatlım
Olsun cnm bak ben bı 300lere gecsem dıe dua edıorum düşünnnn
iyiyim cnmm nolsun hasret özlem katlana katlana beklemeye devaaammm
sen nasılsın?
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytO nerden çıktı kızzz :1rolleyes:
Hosbulduk canooohoşgeldin babyke
olumunekankayizsmile:lepi:Kapattım yine sevdanla sarhoş olan gözlerimi
Sabırsızca bekliyorum sana kavuşacağım günleri
Yokluğun artık dayanılmaz anlatılmaz duygu seli
Uzakta olsan ben sana mecbur bensana ölürüm...
Insallah canim.. az kaldi bak.. 2 rakamlilara yaklastikk canimAynen canım özlem mahvediyo bizi zaten..Allah hepimize sabır versin sizinde çabucak düşsün şafaklarınız inşallah..Bu havalarda iyice melankolik oluyorum çok özlüyorum yanımda olsun elele gezelim istiyorum inşallah o günleride görücez hepimiz sadece sabır..
Aynen canım özlem mahvediyo bizi zaten..Allah hepimize sabır versin sizinde çabucak düşsün şafaklarınız inşallah..Bu havalarda iyice melankolik oluyorum çok özlüyorum yanımda olsun elele gezelim istiyorum inşallah o günleride görücez hepimiz sadece sabır..
Aynen canım özlem mahvediyo bizi zaten..Allah hepimize sabır versin sizinde çabucak düşsün şafaklarınız inşallah..Bu havalarda iyice melankolik oluyorum çok özlüyorum yanımda olsun elele gezelim istiyorum inşallah o günleride görücez hepimiz sadece sabır..
Insallah canim.. az kaldi bak.. 2 rakamlilara yaklastikk canim
Sabir sabir sabir..
Tezkere tarihini ogrendinizmi cnm?
evet sırf o yüzden dışarı çıkmak gelmiyo içimden canım sen gene çalışıyosun mecbursun hergun görüyosun çok zor geliyo insana..Evet 300ler zor ama emin ol 200 ve 100 ler çok kolay geçiyo heleki şimdi günler kısaldı ya nasıl geçti anlamıcaksınız canım:teselli:İnşallah canımm AMİNN:Saruboceq:
bende çok özledim ya deli gibii... sahilin kenarında işyerim çiftleri görüyorumm hergün. herkesin sevgilisi yanında sarılıyo öpüyoo kavga ediyo sonra barışıyolar.. öyle özenerek izliyorumkii... off çok kötü oldum yinee... Önce siz kavuşun sırada bize gelsin artık Hepimiz kavuşalım sevdiklerimize hayırlısıylaa:Saruboceq:
biliyorum canooo bugün görüşcekmisinizaklinialirimsmilekızzz didommm aşkom geliyuuuu kızzzz :lepi:
hoşgeldin şekerim nasılsın?hu hu ben geldim
hoşbulduuum, ne sıkıcı bi gün ya boshayallersmileholgeldinnnnnn...
Hmmmm hayirlisi canim.. bizimki belli ama tam degilevet canım az kaldı plakalara..
Valla aşkım 13 şubat dıyo teskere tarıhını ama o doğuda oldugu için belki komutanı 1 hafta erken terhis verebilirmiş belli değil daha sanırım 89/3ler gıdınce bızımkılerın teskere kagıtları hazırlanır 1 aya kadar belli olur bence..sizin bellimi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?