Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kapattım yine sevdanla sarhoş olan gözlerimi
Sabırsızca bekliyorum sana kavuşacağım günleri
Yokluğun artık dayanılmaz anlatılmaz duygu seli
Uzakta olsan ben sana mecbur bensana ölürüm...

iyiyim cnmm nolsun hasret özlem katlana katlana beklemeye devaaammm
sen nasılsın?

Aynen canım özlem mahvediyo bizi zaten..Allah hepimize sabır versin sizinde çabucak düşsün şafaklarınız inşallah..Bu havalarda iyice melankolik oluyorum çok özlüyorum yanımda olsun elele gezelim istiyorum inşallah o günleride görücez hepimiz sadece sabır..

Insallah canim.. az kaldi bak.. 2 rakamlilara yaklastikk canim
Sabir sabir sabir..
Tezkere tarihini ogrendinizmi cnm?

İnşallah canımm AMİNN:Saruboceq:
bende çok özledim ya deli gibii... sahilin kenarında işyerim çiftleri görüyorumm hergün. herkesin sevgilisi yanında sarılıyo öpüyoo kavga ediyo sonra barışıyolar.. öyle özenerek izliyorumkii... off çok kötü oldum yinee... Önce siz kavuşun sırada bize gelsin artık Hepimiz kavuşalım sevdiklerimize hayırlısıylaa:Saruboceq:

kızzz didommm aşkom geliyuuuu kızzzz :lepi:

asker yolu beklerim
gunu gune eklerim
sen git yarim askere de
ben burayi beklerim

mendilimde tel oya
gulmedim doya doya
asker yolu beklerim de
gununu saya saya

pilav pisirdim yavan
ustune kestim sogan
yatagina uzandim da
uyan askerim uyan

mendilimde tel oya
gulmedim doya doya
asker yolu beklerim de
gununu saya saya

turkbayragi :a015: turkbayragi

Insallah canim.. az kaldi bak.. 2 rakamlilara yaklastikk canim
Sabir sabir sabir..
Tezkere tarihini ogrendinizmi cnm?

evet canım az kaldı plakalara..
Valla aşkım 13 şubat dıyo teskere tarıhını ama o doğuda oldugu için belki komutanı 1 hafta erken terhis verebilirmiş belli değil daha sanırım 89/3ler gıdınce bızımkılerın teskere kagıtları hazırlanır 1 aya kadar belli olur bence..sizin bellimi cnm?

evet sırf o yüzden dışarı çıkmak gelmiyo içimden canım sen gene çalışıyosun mecbursun hergun görüyosun çok zor geliyo insana..Evet 300ler zor ama emin ol 200 ve 100 ler çok kolay geçiyo heleki şimdi günler kısaldı ya nasıl geçti anlamıcaksınız canım:teselli:
kızzz didommm aşkom geliyuuuu kızzzz :lepi:
biliyorum canooo bugün görüşcekmisinizaklinialirimsmile
hu hu ben geldim
hoşgeldin şekerim nasılsın?

Hmmmm hayirlisi canim.. bizimki belli ama tam degil
17 subat dedi komutan.. ama cavus oldugu iin 1 hafta erken terhis alabilirmis :lepi: Hayirlisi artik canim.. sag saglim gelsinlerde dimi.. en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…