- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.421
herkes kendi çapında geyik yapar ozaman:roflol::roflol::roflol:
neden açmam da bi sakınca mı var susum senn ki şafak geyik topiğimişşş o bana ait bi topikkk tmm neysee boşverrrrr senn topikte takılın cnmmm
Kendi çapında derkennn ??????????????????????? yemn ederim pişam oldummm kapattırıcam zatennnherkes kendi çapında geyik yapar ozaman:roflol::roflol::roflol:
aaa ben geçmişi okumamdımmmm ondan öle anlamışım:)k.bakama..allah ayırmasınnnzemuszemus
Şeniz sagol canim benim bende seni yirim kiz aklinialirimsmile ama burda olmazyirim ben seni cicim canımin içi üzülme bebeğimŞeniz
ho$buldum canim
Canım hoşgeldin..
Ben bu gün "diğerleri" kısmındayım :sinifsinif:
ho$buldum incimm opuyorumnanaktan nasilsin canimGeldimmmm :icecream: Canımda şölee kağıt helvada dondurma çektiii olsayda yisekk :roflol: cokacimcoook
Cicicimm hoşgeldinn sendeee a.s.
ho$buldum pissy'm
cnm hoşgeldin ne var ne yok?
görüşemedik ne zamandır
ho$buldum sarilalem iyiyim ben canim , sen nasilsin ? gözün nasil olduhoşgeldin cicim nasılsın...hem mutluluğumuzu yaşamaya çalışıoruzz hem de mutsuzz olduğunu düşünen arkadaşlarımızı teselli etmeye çalışıoruzzz canım..olumunekankayizsmile
Susu'm canim cogu gitti azi kaldi olumunekankayizsmilemehabbetim çok kötüyüz ya tekrardan ayrılmak çok koydu:sinifsinif:
mesaj yazıyo ikidebir çok kötüyüm duramıyorum sensiz yaapamıyorum diye:gitme:
:mymeka:
özgemm yeni adının anlamını merakk ettim h.geldin buaradaaa a.s.sempatiksalakcinni
senn topiğin şafak topiği benmkinn basında şafak fln yazmıoo ona bakarsa bu topikte ne yapılıo bildiğin geyikkk senn açtığında bana göre luzumsuzzz o zaman neyse çok da önemli deilll kolayyyy gelsinnn herkese iii gecelerrrrsorun değil zaten isteyen istediği topiki açar ama hani ben bizim kızlar orda toplanır diye düşündüm sıkıldıgımız zamanlar..
kım nerde ısterse orda takılır vallahhşakkıdı
canımm 18 aralıktaa nişan ertelenmezse sağlık durumlarından dolayıı,,düğünde yazaydı normaldee o da sağlık durumlarından ertelenebilir bir tane daha ameliyatım var yakafamçokkarıştıkısmet canımsarilalem, sizin nişan ne zamandı?
düğün yaza mı olacak?
Kendi çapında derkennn ??????????????????????? yemn ederim pişam oldummm kapattırıcam zatennn
ho$buldum canim
sakin yanli$ anla$ilmasin , türkcemin kusuruna verin :kedi: digerleri derken kötü anlamda demedim canim yani üzülenler icin dedim
hem noldu hayirdir neye üzüldün bak canim ne güzel 300leri de bitiriyosun
senn topiğin şafak topiği benmkinn basında şafak fln yazmıoo ona bakarsa bu topikte ne yapılıo bildiğin geyikkk senn açtığında bana göre luzumsuzzz o zaman neyse çok da önemli deilll kolayyyy gelsinnn herkese iii gecelerrrr
senn topiğin şafak topiği benmkinn basında şafak fln yazmıoo ona bakarsa bu topikte ne yapılıo bildiğin geyikkk senn açtığında bana göre luzumsuzzz o zaman neyse çok da önemli deilll kolayyyy gelsinnn herkese iii gecelerrrr
gözde cnm =) yok cnm kızmam ben herkesin kendi fikriiiii ne yapmak istiolarsa öle olsunnKızdırdınızz özgemiii :1ninca:
Tatlımm yanlış anlama sakın burda söylenenlerii :1hug:
ho$buldum pissy'm
iyiyim canim ben okulla felan ugrasiyorum iste , sen nasilsin
ha canim ailen sorun etmicekse , firsatin varsa git gör askerini bence bilmiyorumkismile
işte okuduğun gibiyim cnm hasretliik vurmaya başladı benide
toparlamam lazım kendimi boshayallersmile
bu hafta bizimkilerin ağzını bi arıyayım bakalım, bayramda gitme durumu olduğundan izin vereceklerine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım.
canımm 18 aralıktaa nişan ertelenmezse sağlık durumlarından dolayıı,,düğünde yazaydı normaldee o da sağlık durumlarından ertelenebilir bir tane daha ameliyatım var yakafamçokkarıştıkısmet canım
hmm anladım canım, herşeyin hayırlısı sağlık olsunda zaman önemli değil tabiki.
ay bende artık evlenmek istiyorum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?