- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.401
noldu susum ya![]()
mehabbetim çok kötüyüz ya tekrardan ayrılmak çok koydu:sinifsinif:
mesaj yazıyo ikidebir çok kötüyüm duramıyorum sensiz yaapamıyorum diye:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu susum ya![]()
kızlar askerimde bende çok kötüyüz:2:
takıldım canım ölesinee bende zatennolumunekankayizsmile..neden keyfin yok canımm hayırdırr:sinifsinif:..çok şükür iyiyim canım benn şafak çürütmeye çalışıoruzz senin şafağındaa maşallahı var tatlımmCanım benim ya olurmu hiç bu gün çok mutsuzum hiç keyfim yok o yüzden yazmadım
nasılsın askerin nasıl? olumunekankayizsmile
izin yüzünden mi canım?:teselli:kızlar askerimde bende çok kötüyüz:2:
mehabbetim çok kötüyüz ya tekrardan ayrılmak çok koydu:sinifsinif:
mesaj yazıyo ikidebir çok kötüyüm duramıyorum sensiz yaapamıyorum diye:gitme:
takıldım canım ölesinee bende zatennolumunekankayizsmile..neden keyfin yok canımm hayırdırr:sinifsinif:..çok şükür iyiyim canım benn şafak çürütmeye çalışıoruzz senin şafağındaa maşallahı var tatlımm![]()
kızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden açmam da bi sakınca mı var susum senn ki şafak geyik topiğimişşş o bana ait bi topikkk tmm neysee boşverrrrr senn topikte takılın cnmmmuleyyyynn gözdeeee ne gerek var 2 geyik topikineeekaydirigubbakcemile3
hepimz bı yerde topalnırdkkk
kızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Moda oldu :) bende acim geyik topigi :roflol:
sözde on kişiden sorumlu esker:roflol:
ama literatürde onbaşın benim biricik tankonbaşı askerimdirr turkbayragidelikafadulden
nann sizz neen burdakileri götürüonuz bakemm :mymeka:uleyyyynn gözdeeee ne gerek var 2 geyik topikineeekaydirigubbakcemile3
hepimz bı yerde topalnırdkkk
tatlım hoşgeldinn sendeeekızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özgemm yeni adının anlamını merakk ettim h.geldin buaradaaa a.s.sempatiksalakcinniŞafagım çok ya :sinifsinif: bilmiyorum ki canım çok özledim ondan olabilir.. kötüyüm baya bu gün. sesinide duyamadım bu gün :sinifsinif:
susu tanışıoz mu bilmiom ama ...neden ayrıldınız canım yaaaa![]()
erbaş demek canım rütbeli asker demekk yani 15 ay askere er olarak gidiosunn orda bazılarıı onbaşı oluo çavuş olabilioo onbaşı tek çizgii çavuş çiftt ne kadar açıklayıcı oldu bilemedimm![]()
ayrılmadık canım allah korusunnnn ağzını hayra aç kaydirigubbakcemile3
iznimiz bitti o yuzden boyle olduk