- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.381
ah ahh anlıyorum canım ya senin zamanlarındayken ben daha kk yı keşfetmemiştim düşün burda insan aynı kaderi paylaşan insanları görünce dahada toparlanabiliyo.
Hem düşünsede sen nişanlısın bide o bile yeter yaa
Askima dinlettim öglen carsi izninde.. ikimizin gözleri doldu..BEBEĞİM NAPTIN YAAAA :gitme:
Hosbuldum canim benim.. nasilsinbilmiyorumkismilebabykee hoş geldinn arkadaşımmmolumunekankayizsmile
haklısın cnm ama bugünler ağır gelmeye başladı bilmiyorumkismile
bu hafta sonu gitsemmi diyorum günübirlik bilmiyorumkismile bizimkiler ne der onuda bilmem
ama bayramdada ailecek gitme durumumuz var aklım karma karışık valla boshayallersmile
Dailymotion - Sefa Topsakal - Doktor - Haber Kanalı
Kizlar neolur bunu bi dinleyinnnn...
Nasillll siz söyleyin.. :sinifsinif:
canım benimmm olur öyle dönem dönemm bazı zamanlar çok hızlı geçer bazı zamanlarrr hiç geçmezz öle öle biticek bu günlerrolumunekankayizsmileizin ne zaman kullanıcaktınız canım sizzz?
Askima dinlettim öglen carsi izninde.. ikimizin gözleri doldu..
Cok guzel dimi :sinifsinif:
Hosbuldum canim benim.. nasilsinbilmiyorumkismile
Askima dinlettim öglen carsi izninde.. ikimizin gözleri doldu..
Cok guzel dimi :sinifsinif:
Hosbuldum canim benim.. nasilsinbilmiyorumkismile
haklısın cnm ama bugünler ağır gelmeye başladı bilmiyorumkismile
bu hafta sonu gitsemmi diyorum günübirlik bilmiyorumkismile bizimkiler ne der onuda bilmem
ama bayramdada ailecek gitme durumumuz var aklım karma karışık valla boshayallersmile
Şafak 301
iyi ak$amlar kizlar opuyorumnanaktan bazilari keyiften co$uyo gördügüm kadariyla kaydirigubbakcemile2
digerleri de üzülmesin ya Rabbim bir an önce sag saglim kavu$turur in$allah :Saruboceq:
oooff offf :içelim:
gittiğinden beri böyle olmamıştım bide pazar günleri var ya dokunsalar ağlıyacak vaziyetteyim :gitme:
izin kullanmıycak daha cnm, eğer askerlik süresi kısalırsa hiç izin kullanma diyorum. ama kullanırsa Mart ayında gelmek istiyor. Ancak şimdilerde ben yanına gidebilirim.
iyi ak$amlar kizlar opuyorumnanaktan bazilari keyiften co$uyo gördügüm kadariyla kaydirigubbakcemile2
digerleri de üzülmesin ya Rabbim bir an önce sag saglim kavu$turur in$allah :Saruboceq:
özgee olmuş thetiss bendee bu kim diorumm...selalm canımm hiç pas vermiosunn banaaa:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?