Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım benim ya olurmu hiç bu gün çok mutsuzum hiç keyfim yok o yüzden yazmadım
nasılsın askerin nasıl? olumunekankayizsmile
takıldım canım ölesinee bende zatennolumunekankayizsmile..neden keyfin yok canımm hayırdırr:sinifsinif:..çok şükür iyiyim canım benn şafak çürütmeye çalışıoruzz senin şafağındaa maşallahı var tatlımm

kızlar askerimde bende çok kötüyüz:2:
izin yüzünden mi canım?:teselli:

mehabbetim çok kötüyüz ya tekrardan ayrılmak çok koydu:sinifsinif:
mesaj yazıyo ikidebir çok kötüyüm duramıyorum sensiz yaapamıyorum diye:gitme:

oy canlarım ya kıyamamm
evt haklısın zor olur ama bak az kaldı sizinde yapmayın o üzgünolduğu vakit sen güçlü görün sen üzgün olunca o destek olun hep birbirinize hem bence bu ayrılıklar çok güzel oluyo daha çok bağlanıyo kıymet biliyoruz bence tadını çıkarın

Şafagım çok ya :sinifsinif: bilmiyorum ki canım çok özledim ondan olabilir.. kötüyüm baya bu gün. sesinide duyamadım bu gün :sinifsinif:

kızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sözde on kişiden sorumlu esker:roflol:

ama literatürde onbaşın benim biricik tankonbaşı askerimdirr turkbayragidelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erbaş demek canım rütbeli asker demekk yani 15 ay askere er olarak gidiosunn orda bazılarıı onbaşı oluo çavuş olabilioo onbaşı tek çizgii çavuş çiftt ne kadar açıklayıcı oldu bilemedimm

uleyyyynn gözdeeee ne gerek var 2 geyik topikineeekaydirigubbakcemile3
hepimz bı yerde topalnırdkkk
nann sizz neen burdakileri götürüonuz bakemm :mymeka:
tatlım hoşgeldinn sendeee
Şafagım çok ya :sinifsinif: bilmiyorum ki canım çok özledim ondan olabilir.. kötüyüm baya bu gün. sesinide duyamadım bu gün :sinifsinif:
özgemm yeni adının anlamını merakk ettim h.geldin buaradaaa a.s.sempatiksalakcinni
Moda oldu :) bende acim geyik topigi :roflol:

aç babymm açç :mymeka: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

erbaş demek canım rütbeli asker demekk yani 15 ay askere er olarak gidiosunn orda bazılarıı onbaşı oluo çavuş olabilioo onbaşı tek çizgii çavuş çiftt ne kadar açıklayıcı oldu bilemedimm

saol canımmm :)gayet açıklayıcı oldun:)benmki onbaşı olcakmışta neyse dedim merak ettim :)anlamıorum hiç daha askeri tabirlerden:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…