- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.401
noldu susum ya
kızlar askerimde bende çok kötüyüz:2:
takıldım canım ölesinee bende zatennolumunekankayizsmile..neden keyfin yok canımm hayırdırr:sinifsinif:..çok şükür iyiyim canım benn şafak çürütmeye çalışıoruzz senin şafağındaa maşallahı var tatlımmCanım benim ya olurmu hiç bu gün çok mutsuzum hiç keyfim yok o yüzden yazmadım
nasılsın askerin nasıl? olumunekankayizsmile
izin yüzünden mi canım?:teselli:kızlar askerimde bende çok kötüyüz:2:
mehabbetim çok kötüyüz ya tekrardan ayrılmak çok koydu:sinifsinif:
mesaj yazıyo ikidebir çok kötüyüm duramıyorum sensiz yaapamıyorum diye:gitme:
takıldım canım ölesinee bende zatennolumunekankayizsmile..neden keyfin yok canımm hayırdırr:sinifsinif:..çok şükür iyiyim canım benn şafak çürütmeye çalışıoruzz senin şafağındaa maşallahı var tatlımm
kızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden açmam da bi sakınca mı var susum senn ki şafak geyik topiğimişşş o bana ait bi topikkk tmm neysee boşverrrrr senn topikte takılın cnmmmuleyyyynn gözdeeee ne gerek var 2 geyik topikineeekaydirigubbakcemile3
hepimz bı yerde topalnırdkkk
kızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Moda oldu :) bende acim geyik topigi :roflol:
sözde on kişiden sorumlu esker:roflol:
ama literatürde onbaşın benim biricik tankonbaşı askerimdirr turkbayragidelikafadulden
nann sizz neen burdakileri götürüonuz bakemm :mymeka:uleyyyynn gözdeeee ne gerek var 2 geyik topikineeekaydirigubbakcemile3
hepimz bı yerde topalnırdkkk
tatlım hoşgeldinn sendeeekızlar selammmmm:)nasılsınız ?keyfler nasıl?bişi sorcam onbaşı ne demek:)bu konuda çok cahilim daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özgemm yeni adının anlamını merakk ettim h.geldin buaradaaa a.s.sempatiksalakcinniŞafagım çok ya :sinifsinif: bilmiyorum ki canım çok özledim ondan olabilir.. kötüyüm baya bu gün. sesinide duyamadım bu gün :sinifsinif:
susu tanışıoz mu bilmiom ama ...neden ayrıldınız canım yaaaa
erbaş demek canım rütbeli asker demekk yani 15 ay askere er olarak gidiosunn orda bazılarıı onbaşı oluo çavuş olabilioo onbaşı tek çizgii çavuş çiftt ne kadar açıklayıcı oldu bilemedimm
ayrılmadık canım allah korusunnnn ağzını hayra aç kaydirigubbakcemile3
iznimiz bitti o yuzden boyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?