- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.441
gözdecim boş sebepler yüzünden polemik yaratmayalım ıstersen..
ben sana gulerek takıldım sadece yanı cıddıye alan sensin:bbo:
benım açtıgımı luzumsuz görebılırsın senın fıkrınn ozaman yazmazsın luzumsuz yere olur bıter:1closedeyes:
iyi gecelerfisfisfis
gözde cnm =) yok cnm kızmam ben herkesin kendi fikriiiii ne yapmak istiolarsa öle olsunn
Bu baş ağrıları beni öldürecek bi günn :2:
olumunekankayizsmile anliyorum canim seniYok kuzum zaten üzülenler kısmındayım anlamında söyledim yanlış anlarmıyım ben seni.
Özlem filan işte canım nolsun..
iyi geceler canim a.s.herkese iyi geceler kızlar...
opuyorumnanaktan ne demek canim benim biran önce sagligina kavu$ursun ins.cicimmm gözümmm iyileşioo daha iyi olcak inşallah teşekkür ederim tatlım öpüorum
evet canim böyle üzülmekle daha da zor oluyo hersey
işte okuduğun gibiyim cnm hasretliik vurmaya başladı benide
toparlamam lazım kendimi boshayallersmile
bu hafta bizimkilerin ağzını bi arıyayım bakalım, bayramda gitme durumu olduğundan izin vereceklerine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım.
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanBir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam... onu görecek diye, ......pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim... :asigim: :1rolleyes:
Bu baş ağrıları beni öldürecek bi günn :2:
bursaaaaanınnn ufaakk tefekkk taşlarııı:dance::teytey::icecream:şafağımızzz 16
askerimde bugün hiç iyi değil, sinizüt ağrısı başlamış sesi çok fena geliyordu bide gece nöbeti var ahh kıyamadığım :gitme:
gördüm cnmmmm =) yok cnm önemli deil ben kimseye kızmadımmm kiii:lepi:editledim hemenn hihoyyyt
tatlımm yok arkadaşlar kötü anlamda sölemedii hani bende kızıo gibi nie götürdünüz de dedimm herkes istediini yapar sonuçtaa :lepi:
tatlım stress... doktor bana bu yüzden antidepresanverdii bıraktım kullanmıomm daha iyiyim bölee delikafadulden
evet canim böyle üzülmekle daha da zor oluyo hersey
herseyin hayirlisi canim sen bi sorarsin sansini denersin , bakarsin izin verirler , hem olmadi bayrama da az kaldi zaten canim olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Ah geçmiş olsun canım ya. Bendede var sinüzit en azından ben gece uyuyabilirim onlar için daha zor :2:
ay canım o adamada bende uyuz oluodum ama bgne mahsuss çok seviorummmm:lepi:ayy radyoda bir adam cıkıyo ya bursanııınn ufak tefek taşları dıye gıcık oluyoduk aşkımlaa:roflol:
süper o zmann hihoyyytgördüm cnmmmm =) yok cnm önemli deil ben kimseye kızmadımmm kiii:lepi:
dikkat et kuzum kendineee olumunekankayizsmileEvet canım benimki stresten oldu galiba bu gün..
Gece gece toplanmış hatunlar da bi haber veren yokk :dilcikar: sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?