• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

neden açmam da bi sakınca mı var susum senn ki şafak geyik topiğimişşş o bana ait bi topikkk tmm neysee boşverrrrr senn topikte takılın cnmmm

sorun değil zaten isteyen istediği topiki açar ama hani ben bizim kızlar orda toplanır diye düşündüm sıkıldıgımız zamanlar..
kım nerde ısterse orda takılır vallahhşakkıdı

yirim ben seni cicim canımin içi üzülme bebeğimŞeniz
Şeniz sagol canim benim bende seni yirim kiz aklinialirimsmile ama burda olmaz

Canım hoşgeldin..
Ben bu gün "diğerleri" kısmındayım :sinifsinif:
ho$buldum canim
sakin yanli$ anla$ilmasin , türkcemin kusuruna verin :kedi: digerleri derken kötü anlamda demedim canim yani üzülenler icin dedim
hem noldu hayirdir neye üzüldün bak canim ne güzel 300leri de bitiriyosun :nazar:

Geldimmmm :icecream: Canımda şölee kağıt helvada dondurma çektiii olsayda yisekk :roflol: cokacimcoook

Cicicimm hoşgeldinn sendeee a.s.
ho$buldum incimm opuyorumnanaktan nasilsin canim

cnm hoşgeldin ne var ne yok?
görüşemedik ne zamandır
ho$buldum pissy'm
iyiyim canim ben okulla felan ugrasiyorum iste , sen nasilsin
ha canim ailen sorun etmicekse , firsatin varsa git gör askerini bence bilmiyorumkismile

hoşgeldin cicim nasılsın...hem mutluluğumuzu yaşamaya çalışıoruzz hem de mutsuzz olduğunu düşünen arkadaşlarımızı teselli etmeye çalışıoruzzz canım..olumunekankayizsmile
ho$buldum sarilalem iyiyim ben canim , sen nasilsin ? gözün nasil oldu
Rabbim her zaman cok mutlu eder sizleri in$allah :Saruboceq:
bu arada askerligi de yemi$in ma$allah :nazar:

mehabbetim çok kötüyüz ya tekrardan ayrılmak çok koydu:sinifsinif:
mesaj yazıyo ikidebir çok kötüyüm duramıyorum sensiz yaapamıyorum diye:gitme:
Susu'm canim cogu gitti azi kaldi olumunekankayizsmile
az daha dayan canim bu son ayriliginiz olcak sonra hep beraber güzel günleriniz olucak canim :teselli:

Son düzenleme:
sorun değil zaten isteyen istediği topiki açar ama hani ben bizim kızlar orda toplanır diye düşündüm sıkıldıgımız zamanlar..
kım nerde ısterse orda takılır vallahhşakkıdı
senn topiğin şafak topiği benmkinn basında şafak fln yazmıoo ona bakarsa bu topikte ne yapılıo bildiğin geyikkk senn açtığında bana göre luzumsuzzz o zaman neyse çok da önemli deilll kolayyyy gelsinnn herkese iii gecelerrrr

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

Grimsi_, angelgozde+, Babyke, Duru, EosHera, kardelen44+, Lady_cici, mehabbet, mesutugba, pissy, sarilale0308, Thetis

Hey MaaşAllah =)) :lepi:

ho$buldum canim
sakin yanli$ anla$ilmasin , türkcemin kusuruna verin :kedi: digerleri derken kötü anlamda demedim canim yani üzülenler icin dedim
hem noldu hayirdir neye üzüldün bak canim ne güzel 300leri de bitiriyosun :nazar:

Yok kuzum zaten üzülenler kısmındayım anlamında söyledim yanlış anlarmıyım ben seni.
Özlem filan işte canım nolsun..

senn topiğin şafak topiği benmkinn basında şafak fln yazmıoo ona bakarsa bu topikte ne yapılıo bildiğin geyikkk senn açtığında bana göre luzumsuzzz o zaman neyse çok da önemli deilll kolayyyy gelsinnn herkese iii gecelerrrr

Kızdırdınızz gözdemiii :1ninca:
Tatlımm yanlış anlama sakın burda söylenenlerii :1hug:

Son düzenleme:
:hooray::nazar::nazar:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):nazar::hooray:

popoo.gif
popoo.gif
popoo.gif

:nazar::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi::nazar:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=07 ANTALYA SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....03/11/2010....SAMETSEVGİ=08 ARTVİN SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010....GAMİŞ=10 BALIKESİR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010......PAPATYAA88=10 BALIKESİR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....06/11/2010.....MEHABBET=11 BİLECİK SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/11/2010.....SARILALE0308=16 BURSA SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:.....14/11/2010.....ESMERİMM=19 ÇORUM SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=25 ERZURUM SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....OZLEMBBC=26 ESKİŞEHİR SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....28/11/2010.....SİYAH_İNCİ=33 İÇEL SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/12/2010.....SEHT=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=54 SAKARYA SELAM.....:nazar: :teytey:

:nazar::nazar: :lepi::lepi::lepi: :nazar::nazar:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

gözdecim boş sebepler yüzünden polemik yaratmayalım ıstersen..
ben sana gulerek takıldım sadece yanı cıddıye alan sensin:bbo:
benım açtıgımı luzumsuz görebılırsın senın fıkrınn ozaman yazmazsın luzumsuz yere olur bıter:1closedeyes:
iyi gecelerfisfisfis

ho$buldum pissy'm
iyiyim canim ben okulla felan ugrasiyorum iste , sen nasilsin
ha canim ailen sorun etmicekse , firsatin varsa git gör askerini bence bilmiyorumkismile

işte okuduğun gibiyim cnm hasretliik vurmaya başladı benide
toparlamam lazım kendimi boshayallersmile
bu hafta bizimkilerin ağzını bi arıyayım bakalım, bayramda gitme durumu olduğundan izin vereceklerine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım.

canımm 18 aralıktaa nişan ertelenmezse sağlık durumlarından dolayıı,,düğünde yazaydı normaldee o da sağlık durumlarından ertelenebilir bir tane daha ameliyatım var yakafamçokkarıştıkısmet canım

hmm anladım canım, herşeyin hayırlısı sağlık olsunda zaman önemli değil tabiki.
ay bende artık evlenmek istiyorum sempatiksalakcinni

Back