- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.341
selam kızlarrr...şafağımızzz 16....güzel ve yeşilll bursamızaaa selam olsunnn çok severiim bursayııı...10 kasımda aşkım yanımdaa inşallahh...
selam kızlarrr...şafağımızzz 16....güzel ve yeşilll bursamızaaa selam olsunnn çok severiim bursayııı...10 kasımda aşkım yanımdaa inşallahh...
nasılsın devremmmmolumunekankayizsmile...yaaa yedeik bitirdikk ama bu aralar çok sıkıştırıo sanki hiç geçmio gibi yahuuudevremmm:1hug: ne güzel ya bizimde şafağımız atarsa 11turkbayragiturkbayragi
:roflol:çizelgeldeki kara kızın kara oğlana yaklaştığını görmek ne gözelll
Şafağımız 130
saol tatlım darısı başınıza inşallah bu arada zonguldaklımısın sen ben de zonguldaka gelin gidicem inşallah askerim zonguldaklıcanım allah kavustursun yaa o gunler bızede nasıp olsun ınsallahturkbayragi:Saruboceq:turkbayragiturkbayragi
nasılsın devremmmmolumunekankayizsmile...yaaa yedeik bitirdikk ama bu aralar çok sıkıştırıo sanki hiç geçmio gibi yahuuu
saol tatlım darısı başınıza inşallah bu arada zonguldaklımısın sen ben de zonguldaka gelin gidicem inşallah askerim zonguldaklı
nasılsın devremmmmolumunekankayizsmile...yaaa yedeik bitirdikk ama bu aralar çok sıkıştırıo sanki hiç geçmio gibi yahuuu
saol tatlım darısı başınıza inşallah bu arada zonguldaklımısın sen ben de zonguldaka gelin gidicem inşallah askerim zonguldaklı
canımm nişanlımın ailesii kilimlidee oturuolarr işten dolayıı kömür ocakları var..biz çarşıda oturcaz inşallah canım sen nerdensinn çok iyi bilirim oralarıcıdımısın canım hangı ılcesıne gelın gelıoysun bakalımm
geçmiş olsun devrem salgın var heraldee bende çok hastayım bgn biraz attım kırıklığı dikkat et kendinee canım benim askerin geliooobir haftadır hastayım devrem ya üşüttük hala geçmedi sempatiksalakcinni
gerçi askerilik kafamızı da üşüttü ya hadi neysezemuszemus
evt ya 20li rakamlar sonrası falan biraz sıkıştırıyo ama ben artık sıkışmakdan ziyade çok heycanlanıyorum anlatamam takvime bi baktım iki hafta yok amaninnnakannehir
hergün kavuşacağımız anı konuşur olduk aklinialirimsmile
bi yandan da vizelerim geliyo napicimmm ben yaaaakannehir
ama olsun şerepsizimmm özledim böcüğümüsempatiksalakcinni
hoşgeldin bebeğimmm anovvv devreler toplandıııkkkkkSelamm kızlarrr...Napıounuzz bakemmm :icecream:
canımm nişanlımın ailesii kilimlidee oturuolarr işten dolayıı kömür ocakları var..biz çarşıda oturcaz inşallah canım sen nerdensinn çok iyi bilirim oraları
geçmiş olsun devrem salgın var heraldee bende çok hastayım bgn biraz attım kırıklığı dikkat et kendinee canım benim askerin geliooo..ayy aynen beni düşüncesi çıldırtıoo resmennn...aşkım da bana dediki 10unda çıkıoo geliyim seni alıyım önceee sonra bize gidelim kalırsın bizde dedi ama bana pek cazip gelmediii öncee gitcekse gitsin ailesinin yanına sonra gelsin benim yanımaaa sencee napim devremm ne bilim hemen meraklı gibi gitmek istemedim açıkcası peşindennaklinialirimsmile
hoşgeldin bebeğimmm anovvv devreler toplandıııkkkkk
Selamm kızlarrr...Napıounuzz bakemmm :icecream:
hosgeldın canımm
10 kasımddan sonra bi ayağım da zonguldaktaa olucaakk inşallahh...kozludayım canım bende ama kılımlıyı falan bılıyorum
hemde en kral devreeee:lepi:Son ayımız artık devremmm kral devreee :lepi:
10 kasımddan sonra bi ayağım da zonguldaktaa olucaakk inşallahh.....kozluya gelirizz gezmeye artıkk
hemde en kral devreeee:lepi:
biz bi aydan da düştük devrem artık heyecan doruklarda iyice tavan yaptııııkafamçokkarıştı
10 kasımddan sonra bi ayağım da zonguldaktaa olucaakk inşallahh.....kozluya gelirizz gezmeye artıkk
hemde en kral devreeee:lepi:
biz bi aydan da düştük devrem artık heyecan doruklarda iyice tavan yaptııııkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?