- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.121
saol canım, valla kuaförlere laf anlatamıyorum ben de yılardır kendim kesiyorum kahkülümübayanssulusmile kahküllerim daha uzundu böyle dışa doğru kıvırıyodum boyatınca azcık yıprandı kestim kendim hemen
en iyisi al yanına bir foto canım böyle istiyorum de
ayy canım ciddimi..benimkileride kesek ozamansırnaşık şey kendin kesmiş gbi değil hiçkaydirigubbakcemile2
canım valla o kadar araştırdımki saçla ilgili herşeyikontesin topiği var canım fotolarla ispatlamış kız saolsun yarın hemen başlıyorum, sinemaki diye bişey bişeylerle karıştırılıyo falan dur bakayım linkini vereyim canım
gözde bu neeeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
çok uzunn yarın sabaha anca okurumm
gitmiş tavla oynuyolarmış..nerdeyse bu saaateelmaz:
ben şimdi asker falan anlamam trip yapmazmıyımkaydirigubbakcemile3
Selaaaaaaaaaaammmmmm zemuszemus
okulu arayıp sormam gerek galiba ama devam etmiyyorum ben daha okulabilmiyorumkismile
ayy hadi ya canım sevindim o zamanhihoyyyt keselim canım seninkini desositosositoayy canım ciddimi..benimkileride kesek ozamansırnaşık şey kendin kesmiş gbi değil hiçkaydirigubbakcemile2
ver ver bakiiim hemen merak ettim bak şimdi sempatiksalakcinni
mecit efendinin saç bakım yağ karışımıda güzel onuda tavsiye ederim şekerim boshayallersmile
hoşgeldin canım :1hug:
aaa canım neden valla çok şaşırdım ilk defa görüorum
ayy hadi ya canım sevindim o zamanhihoyyyt keselim canım seninkini desositososito
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
işte bu canımm aklinialirimsmile
onu da duymuştum canım alayım yarın, bir de watsonsun bira mayalı bakımı var yarın onu da alcam avondan bir sürü var ev saç bakım kremi yağı ıvır zıvırı doldu :roflol:
canım üzüldüm mü desem sevindim mi bilemedimm ama sen daha iyisini bilirsin hakkında hayırlısı olsun canımmolumunekankayizsmileöyle gerekti esincim ya aynı bölümü aöfden okicam sevemedim orayı yapamadım ben çok zorlandımbilmiyorumkismile
özgeeemmm gelmişşşş :lepi: hoşgeldin tatlım nasılsın a.s.
koyayım canım sen iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?