- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.081
selam kızlarrrr a.s.
uzun süredir yazamadım size nasılsınız iyimisinizzzz:teselli:
ben çok yoğunum yaa formasyon,dershnane canım çıkıyo küt yatıyorum hemen
bugün askerliğin 3te 1ini yiyoruz kızlar tam 152 gün bitiyogeriye kaldı bundan 2 tane daha
susu canım değişiklik iyidir haftalardır simsiyah saçımı açtırcam diyordum sonunda başardım:lepi: hala inanamıyorum
susu canım değişiklik iyidir haftalardır simsiyah saçımı açtırcam diyordum sonunda başardım:lepi: hala inanamıyorum
İyi akşam asker hatunlarııı sempatiksalakcinni
sana yazdım görmedinn :1closedeyes::1closedeyes:
nerelerdesin sen canım özledimm vallahhopuyorumnanaktan
300ler bitiyo demek süper bi duygu valla delikafadulden
susu canım gel sennle bi değiiklik yapalım bizde sositososito
kızım kaldır şu papatyayı da gülün gül cemaliniiii görelimmm aklinialirimsmilebenim saçlarda böyle kızlar değişiklik istiyorum ya modelde çok hoşuma gittii..
her kuaforden cıkınca mutsuz oluyorum o ayrı mesele amakaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlım a.s. ben de çok özledim sizi valla:teselli:selam canımm hoşgeldınn özledıkk vallaa :1hug:
bızım şafaklarımız aynı sanırım kaç senınkı kaydirigubbakcemile3
kız yakışmaz mı hiç beyaz tenlisin zaten oh missanooowww nasıl yaptın kuşumm bende istiyorum yakışmaz diye korkuyorum ya
resim varmı resimmsengözlerimebaksanab
canım banada desene.saçlarım simsiyah açık birenk istiyorum nasıl yaptın sen??
buarada susucm incinn dediği gibi değişiklik herzaman iidir..beğenmessen bidakine öyle kestirmesin deneye deneye herşeykaydirigubbakcemile3
benim saçlarda siyah boyalıkaydirigubbakcemile3
saçları açalım derken hepten yakıyomuşuz bide..cesaret edemiyorum ben ya kötü olursa birde kaşların rengide koyu benim alakasız durursadelikafadulden
kızım kaldır şu papatyayı da gülün gül cemaliniiii görelimmm aklinialirimsmile
yok canım kötü durmaz beyaz tenlisin yakışır..
incim bende sarı istiyorumyadelikafadulden benimki tamamen saçmalık ama bilemiyorum yani..değiiklkten yanayım :bbo:
kız yakışmaz mı hiç beyaz tenlisin zaten oh missvalla bir deli cesareti geldi gittim çok iyi bi kuaföre dedim saçımı yakmayın ama açın:roflol: yaparken kuaför bıktı benden bir sus artık ltfen karışma diyo:roflol:
ayy foto öle güzel yok insanlıkta çıktım bu ara ders çalışcam diye ama haftasonu çekcem koycam face'e:jeyyar:
[/B]
ayyy çok merak etttim valla bekliyorummeyvahedigeldismilekesin siyahincikimm koy kesindelikafadulden
delikafadulden temem temem koycam şekercimmm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?