• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

okudum şimdi orda yazılanları bakalım sende nasıl olacak sonuçları bizlere paylaş mutlaka tamam mı canım ? ya bu arada yeni saç renginle foto eklememişsin facebooka boshayallersmile

:roflol: evet canım yaa daha ekleyemedim ablamlar şok geçiriyo nasl eklemedin diye:D hafta sonu eklerim inşallah canım:1:

sonuçları paylaşıcam canım yarın kestiriyorum saçımı her ay foto çekicem bakalımkaydirigubbakcemile2

selam sarılalee hoşgeldin nasıl oldun canım a.s.

susu ben de okudum hehe allahtan aşkım yok kokmam yanında :roflol:
hoşbuldummm canım özledim sizleri bi uğrayım dedimolumunekankayizsmileçok yoğunum yarın sabahta 8 de dersane var bu hafta okula başladım zaten geri kalmıştım herkesden bir de dershane başladıı haftaiçi okul haftasonu dershanee arada bi kaç gün istanbul günübirlikkk çok yoğun vallaa bir deee teskere heyecanı tabiiikaydirigubbakcemilesen nasılsın tatlım nasıl gidioo fotoyu gördüm bu arada büyük cesaret tebrik ederim vallaaa güzel olmuşşş biraz açılınca daha iyi olur kanımcaaopuyorumnanaktan

İşte bu rengi istiyorum

5146.jpg

özge cnım evet o renk de güzel,sen şimdi hevesini al ama siyaha boyama bir daha canım açtırcaksan aksın da aç rengini aklinialirimsmile

bilmiyorumki ya beyfendi sarışın sevmezmiş simsiyah severmiş öyle dedi sormuştum ona kumral mı siyahmı siyah yap dedi gelsinde bakalım kaydirigubbakcemile3

saol canımm ayy evet heyecanlanıyorum ben de bir ulaşsam şu bal köpüğüneaklinialirimsmile

olur canım merak etme

hoşbuldummm canım özledim sizleri bi uğrayım dedimolumunekankayizsmileçok yoğunum yarın sabahta 8 de dersane var bu hafta okula başladım zaten geri kalmıştım herkesden bir de dershane başladıı haftaiçi okul haftasonu dershanee arada bi kaç gün istanbul günübirlikkk çok yoğun vallaa bir deee teskere heyecanı tabiiikaydirigubbakcemilesen nasılsın tatlım nasıl gidioo fotoyu gördüm bu arada büyük cesaret tebrik ederim vallaaa güzel olmuşşş biraz açılınca daha iyi olur kanımcaaopuyorumnanaktan

ben de bu gece yeni girdim canım özlemişim burayı vallabayanssulusmile aynen yaa okul ve dershane var benm de çok yoğunum başımı kaşıcak vaktim yok sempatiksalakcinni
oyy maşallah az kaldı canım :nazar:

saol canım valla ben de şaşırıyorum kendime saçlarım çok kıymetli benim için yansaydı depresyona girerdimakannehir o ilk rengi canım açılmaya başladı bilee hihoyyyt açksın da istediğim renge bouyayımaklinialirimsmile

ben de bu gece yeni girdim canım özlemişim burayı vallabayanssulusmile aynen yaa okul ve dershane var benm de çok yoğunum başımı kaşıcak vaktim yok sempatiksalakcinni
oyy maşallah az kaldı canım :nazar:

saol canım valla ben de şaşırıyorum kendime saçlarım çok kıymetli benim için yansaydı depresyona girerdimakannehir o ilk rengi canım açılmaya başladı bilee hihoyyyt açksın da istediğim renge bouyayımaklinialirimsmile
canımm yaaa aynen bendeee uzun zamandır giremedimm şimdiden kpss telaşı sardı kapladı her yerimikaydirigubbakcemile..siz de bugünlere geliceksiniz canım benimm:nazar:...

bilmiyorumki ya beyfendi sarışın sevmezmiş simsiyah severmiş öyle dedi sormuştum ona kumral mı siyahmı siyah yap dedi gelsinde bakalım kaydirigubbakcemile3

olur canım merak etme

ayy siyah saçı hala çok seviyorum ama sıkılmıştım artık canım ya 4 yıldır simsiyahım:1ninca: aşkım da siyahı çok beğeniyodu ama bu daha güzel demeye başladı:1:

eklediğin renk çok hoş yaa karamelden sonra onu yapayım ben:roflol: yumuşak renkleri çok sevmeye başladım, siyah beni çok sert gösterdi yıllarca:roflol:

ayy siyah saçı hala çok seviyorum ama sıkılmıştım artık canım ya 4 yıldır simsiyahım:1ninca: aşkım da siyahı çok beğeniyodu ama bu daha güzel demeye başladı:1:

eklediğin renk çok hoş yaa karamelden sonra onu yapayım ben:roflol: yumuşak renkleri çok sevmeye başladım, siyah beni çok sert gösterdi yıllarca:roflol:

yaa evet çok güzel bi renk kızın saçları uzundu kestirdi sinir oldum kaydirigubbakcemile3
ekranda daha net görünüyo o kadar güzel ki kırmızı rujla filan harika bak canım çekti kaydirigubbakcemile3

Back
X