- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.101
offf facede karşıma çıkan söze bakın
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım.
Yalnız kalmaktan korkmuyorum da,
ya canım ellerini tutmak isterse...:2::2:
nasıl kamufle ettim kendimi:roflol: böyle kızlar işte ama bu ilk hali şimdi bayağı açıldı rengi akıyoo oleyy :lepi:
ALINTI YASSAKK SİLECEM:
güzel olmuş siyahincikim vallaa
ama kaşlarıda görseydım keşke açtınmı onların renginide ne renk boyıcan bunun ustune sımdık
selam canımmmm opuyorumnanaktanselamlar şafak güzelleri :1rolleyes:
amanın karamele döndün mü sen nurten'cim ?
güzel kamufleaklinialirimsmile güzel olmuş canım
saol canomm beğendin mi kız gerçekten:kedi:
benim kaşlarımın rengi çok açık zaten canım sırıtmıyo2 hafta sonra küllü kumral boyucam canım o kızıllıkları alcak, bayramdan önce de karamel bal köpüğü falan boyucam canım kaydirigubbakcemile2
selam canımmmm opuyorumnanaktan
dönmeye çalışıyorum tatlım yaa şu an kızıl açık kahve gibi bişeyim ama akıyoo her yıkamamda, bayrama kadar karamel olcam inşallah
ozaman süper vallla ohhhopuyorumnanaktan
begendim başarılı açılmış uzaktan yumusak duruyo saçların:roflol::roflol::roflol:
nekadar açtırdın kuafore
buarada canım saç kesiminde güzel...böyle kahkül bende istiyorum yaparlarmıki kaç yıldır kuaförlere şu modeli yaptıramıyorumya sanırım anlatmasını beceremiyorum
:roflol: sen bir de yakından gör dermişim :roflol: :roflol: yaa uçlar azıcık yıprandı tabi canım kestircem yarın kurtulcam sonra da kontesin saç uzatma formülünü uygulamaya başlıcam canım:jeyyar:
en çok da fiyatına şaşırdım tatlım ya bursada sormuştum geçen sene 150ye açarım boyarm demişlerdakannehir eskişehirde herşey öğrenci işi, gayet kaliteli bir kuaföre gittim adam öğrenciyiz deyince 70e yaptı:lepi: bir arkadaşımla beraber yaptırdık
saol canım, valla kuaförlere laf anlatamıyorum ben de yılardır kendim kesiyorum kahkülümübayanssulusmile kahküllerim daha uzundu böyle dışa doğru kıvırıyodum boyatınca azcık yıprandı kestim kendim hemenbuarada canım saç kesiminde güzel...böyle kahkül bende istiyorum yaparlarmıki kaç yıldır kuaförlere şu modeli yaptıramıyorumya sanırım anlatmasını beceremiyorum
ayy biz de izinde böyle şeyler yaşadık canım sinir etti beni de bazen, arkadaşlarıyla oturdu saatlerceayyyyy gelde çıldırma şimdii yaaa eşşşeekk sıpasıı mesaj yazmış aşkım istanbulda son gecem içebilirmiyim sinanla diyeklava:
peşinden bidaha gelmiş ben dışarı çıktım..hemn ızın alıyo ben cevap vermeden çıkıyo yaklava:bu saaattee
renk çok tatlı görünyor ccnm zamanlada güzelce oturur rengin boshayallersmile
bende bi ara bakır felan bi sürü şey denemiştim ama artık boyatmıyorum kendi rengime dönüyorum.
yok bacım sen nekadar anlatırsan anlat bi türlüü o hayal ettiğin model olmuyo başka bişey yapıp gönderıyolarÇok üzgünüm çoook
saol canım, valla kuaförlere laf anlatamıyorum ben de yılardır kendim kesiyorum kahkülümübayanssulusmile kahküllerim daha uzundu böyle dışa doğru kıvırıyodum boyatınca azcık yıprandı kestim kendim hemen
en iyisi al yanına bir foto canım böyle istiyorum de
ayy biz de izinde böyle şeyler yaşadık canım sinir etti beni de bazen, arkadaşlarıyla oturdu saatlercelmaz: ama asker işteebayanssulusmile
saol canım inşallah hedefime ulaşırımboshayallersmile en iyisi kendi rengi aslında canım ben rengimi unuttum vallaohaoldumsmile
ne kız o saç uzatma formülü?
gitmiş tavla oynuyolarmış..nerdeyse bu saaateelmaz:
ben şimdi asker falan anlamam trip yapmazmıyımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?