• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[/IMG]

nasıl kamufle ettim kendimi:roflol: böyle kızlar işte ama bu ilk hali şimdi bayağı açıldı rengi akıyoo oleyy :lepi:

ALINTI YASSAKK SİLECEM :D:

Son düzenleme:
güzel olmuş siyahincikim vallaakaydirigubbakcemile4
ama kaşlarıda görseydım keşke açtınmı onların renginide ne renk boyıcan bunun ustune sımdık

saol canomm beğendin mi kız gerçekten:kedi:
benim kaşlarımın rengi çok açık zaten canım sırıtmıyo :1: 2 hafta sonra küllü kumral boyucam canım o kızıllıkları alcak, bayramdan önce de karamel bal köpüğü falan boyucam canım kaydirigubbakcemile2

selamlar şafak güzelleri :1rolleyes:
amanın karamele döndün mü sen nurten'cim ?
selam canımmmm opuyorumnanaktan
:1: dönmeye çalışıyorum tatlım yaa şu an kızıl açık kahve gibi bişeyim ama akıyoo her yıkamamda, bayrama kadar karamel olcam inşallah:1:

güzel kamufleaklinialirimsmile güzel olmuş canım

saol canımmm a.s.

saol canomm beğendin mi kız gerçekten:kedi:
benim kaşlarımın rengi çok açık zaten canım sırıtmıyo :1: 2 hafta sonra küllü kumral boyucam canım o kızıllıkları alcak, bayramdan önce de karamel bal köpüğü falan boyucam canım kaydirigubbakcemile2

ozaman süper vallla ohhhopuyorumnanaktan
begendim başarılı açılmış uzaktan yumusak duruyo saçların:roflol::roflol::roflol:
nekadar açtırdın kuafore

buarada canım saç kesiminde güzel...böyle kahkül bende istiyorum yaparlarmıki kaç yıldır kuaförlere şu modeli yaptıramıyorumya sanırım anlatmasını beceremiyorum

ayyyyy gelde çıldırma şimdii yaaa eşşşeekk sıpasıı mesaj yazmış aşkım istanbulda son gecem içebilirmiyim sinanla diye:oklava:
peşinden bidaha gelmiş ben dışarı çıktım..hemn ızın alıyo ben cevap vermeden çıkıyo ya:oklava:bu saaattee

selam canımmmm opuyorumnanaktan
:1: dönmeye çalışıyorum tatlım yaa şu an kızıl açık kahve gibi bişeyim ama akıyoo her yıkamamda, bayrama kadar karamel olcam inşallah:1:

renk çok tatlı görünyor ccnm zamanlada güzelce oturur rengin boshayallersmile
bende bi ara bakır felan bi sürü şey denemiştim ama artık boyatmıyorum kendi rengime dönüyorum.

ozaman süper vallla ohhhopuyorumnanaktan
begendim başarılı açılmış uzaktan yumusak duruyo saçların:roflol::roflol::roflol:
nekadar açtırdın kuafore

:roflol: sen bir de yakından gör dermişim :roflol: :roflol: yaa uçlar azıcık yıprandı tabi canım kestircem yarın kurtulcam sonra da kontesin saç uzatma formülünü uygulamaya başlıcam canım:jeyyar:
en çok da fiyatına şaşırdım tatlım ya bursada sormuştum geçen sene 150ye açarım boyarm demişlerdakannehir eskişehirde herşey öğrenci işi, gayet kaliteli bir kuaföre gittim adam öğrenciyiz deyince 70e yaptı:lepi: bir arkadaşımla beraber yaptırdık:1:

buarada canım saç kesiminde güzel...böyle kahkül bende istiyorum yaparlarmıki kaç yıldır kuaförlere şu modeli yaptıramıyorumya sanırım anlatmasını beceremiyorum

yok bacım sen nekadar anlatırsan anlat bi türlüü o hayal ettiğin model olmuyo başka bişey yapıp gönderıyolarÇok üzgünüm çoook

:roflol: sen bir de yakından gör dermişim :roflol: :roflol: yaa uçlar azıcık yıprandı tabi canım kestircem yarın kurtulcam sonra da kontesin saç uzatma formülünü uygulamaya başlıcam canım:jeyyar:
en çok da fiyatına şaşırdım tatlım ya bursada sormuştum geçen sene 150ye açarım boyarm demişlerdakannehir eskişehirde herşey öğrenci işi, gayet kaliteli bir kuaföre gittim adam öğrenciyiz deyince 70e yaptı:lepi: bir arkadaşımla beraber yaptırdık:1:

ne kız o saç uzatma formülü?

saol canım, valla kuaförlere laf anlatamıyorum ben de yılardır kendim kesiyorum kahkülümübayanssulusmile kahküllerim daha uzundu böyle dışa doğru kıvırıyodum boyatınca azcık yıprandı kestim kendim hemen:1:
en iyisi al yanına bir foto canım böyle istiyorum de

ayyyyy gelde çıldırma şimdii yaaa eşşşeekk sıpasıı mesaj yazmış aşkım istanbulda son gecem içebilirmiyim sinanla diye:oklava:
peşinden bidaha gelmiş ben dışarı çıktım..hemn ızın alıyo ben cevap vermeden çıkıyo ya:oklava:bu saaattee
ayy biz de izinde böyle şeyler yaşadık canım sinir etti beni de bazen, arkadaşlarıyla oturdu saatlerce:olmaz: ama asker işteebayanssulusmile
renk çok tatlı görünyor ccnm zamanlada güzelce oturur rengin boshayallersmile
bende bi ara bakır felan bi sürü şey denemiştim ama artık boyatmıyorum kendi rengime dönüyorum.

saol canım inşallah hedefime ulaşırımboshayallersmile en iyisi kendi rengi aslında canım ben rengimi unuttum vallaohaoldumsmile

saol canım, valla kuaförlere laf anlatamıyorum ben de yılardır kendim kesiyorum kahkülümübayanssulusmile kahküllerim daha uzundu böyle dışa doğru kıvırıyodum boyatınca azcık yıprandı kestim kendim hemen:1:
en iyisi al yanına bir foto canım böyle istiyorum de

ayy biz de izinde böyle şeyler yaşadık canım sinir etti beni de bazen, arkadaşlarıyla oturdu saatlerce:olmaz: ama asker işteebayanssulusmile

saol canım inşallah hedefime ulaşırımboshayallersmile en iyisi kendi rengi aslında canım ben rengimi unuttum vallaohaoldumsmile

gitmiş tavla oynuyolarmış..nerdeyse bu saaatee:olmaz:
ben şimdi asker falan anlamam trip yapmazmıyımkaydirigubbakcemile3

Ben seninle birgün Kordon'da çay içebilme ihtimalini sevdim..

Eğitim alanının ter kokan yeşil lekeli günlerinde

özlemeye başladım herkesi..

Ve bu hasret öyle uzun sürdü ki adam gibi dışarıyı

özlemeye başladım sonra...

Bizim komutanlarımız vardı,bir de atmayı

beceremediğimiz Tören Adımları

Ter kokanarkadaşlarla paylaşılan kahverengi sıralarda lidercilik oynamaya başladık Ben manga komutanı oluyordum,sen tim komutanı

geri kalanlar avcı eri...

Anlamsız cümleler kuruluyordu komutanlarımızın

yüzlerine karşı

ve Askeri Literatüre inat bir Türkçe'yle...

Takım komutanlarımızdan öğrendik Piyade Tüfeğiyle

jimnastik yapmayı...

Gaziemir'e usul usul polenler yağıyordu

ve kapalı mekanlarda sigara içmemeyi öneriyordu

disiplin yönetmelikleri

Oysa tuvalette hiç sigara içmedim ben

Disiplin kurulunda tartışılan vukaatım olmadı benim...

(Taburca yapılan intikallerde kamyonun kasasından

tüten dumanları saymazsak...)

Binayı usul usul korku sarıyordu ve belli bir saatten sonra

koridora çıkmamayı öneriyordu nöbetçi subay

Oysa hiç savunmam alınmadı benim

ve hiçbir disiplin tutanağında geçmedi adım...

Vukaatların ortasında sevimli bir asker yüzüydüm sadece...

Sana şiirler biriktiriyordum Harita Bilgisi

defterimde,ama sen yoktun

Ben senin beni arayabilme ihtimalini seviyordum öğlen istiraatlerinde... ıştima kargaşası seni hep zamansız,amansızca uzak bir diyara götürüyordu Ben senin benimle Kıbrıs şehitleri Caddesi'ne gelebilme ihtimalini seviyordum.. Ben haftasonu Nizamiye den çıkabilme ihtimalimizi seviyordum...

Eğitim yorgunluğu koğuşa çekiyordu bitkin bedenimi

Ne yana baksam Kızılay'ın merkezi sanıyordum iştima

alanının yalancı griliğini...

Kamyon oluyordum bir süre

Yanımızdan geçen siyah/beyaz flamayla yarışıyordum

yanağım kamyon brandasının garantisinde..

Kamyon oluyordum Sarnıç Çiftliğinden Seyir Tepe'ye...

Soğuk bir kolayı bir de sigarayı başına koyuyordum

isteklerimin listesinin..Coşuyordum

Sonra iniyordum kamyondan

İçtima alanından kantine giden ömrümün en uzun, ömrümün en kısa,

ömrümün en çocuk,ömrümün en ihtiyar yolunu koşuyordum..

Çünkü sonunda sigara oluyordu,çay kokuyordu sonunda...

Bir Nisan günü girdiğim sınavda vazgeçtim sivil hayattan

ve bilgisayar ekranında 'YEDEK SUBAY' yazmasıydı

beni buraya getiren..

BEN BİZİM ASTEğMEN OLABİLME İHTİMALİMİZİ SEVDİM..
user_offline.gif

Son düzenleme:
Back
X