• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

550 gün ağırlığında
78 hafta uzunluğunda
18 ay genişliğinde
13200 saat çapında
Dayak ile uslanan
Tıraş ile süslenen
Bulgur pilavi ile beslenen
Çavuşun geri tepmesiyle
Onbaşını ileri itmesiyle
Seri olarak dayak yiyen
Bir yanlış hareketinde
Alçak sürünmeye mahkum edilen
1976 model yeşil renkde
Sonsuz dayanma gücüne sahip
Bot ile kep arasına sıkıştırılmış
Allahın garip bir kuludur asker​

saol canım, valla kuaförlere laf anlatamıyorum ben de yılardır kendim kesiyorum kahkülümübayanssulusmile kahküllerim daha uzundu böyle dışa doğru kıvırıyodum boyatınca azcık yıprandı kestim kendim hemen:1:
en iyisi al yanına bir foto canım böyle istiyorum de

ayy canım ciddimi..benimkileride kesek ozamansırnaşık şey kendin kesmiş gbi değil hiçkaydirigubbakcemile2

canım valla o kadar araştırdımki saçla ilgili herşeyi:1: kontesin topiği var canım fotolarla ispatlamış kız saolsun yarın hemen başlıyorum, sinemaki diye bişey bişeylerle karıştırılıyo falan dur bakayım linkini vereyim canım

ver ver bakiiim hemen merak ettim bak şimdi sempatiksalakcinni

mecit efendinin saç bakım yağ karışımıda güzel onuda tavsiye ederim şekerim boshayallersmile

ayy canım ciddimi..benimkileride kesek ozamansırnaşık şey kendin kesmiş gbi değil hiçkaydirigubbakcemile2
ayy hadi ya canım sevindim o zamanhihoyyyt keselim canım seninkini desositososito
ver ver bakiiim hemen merak ettim bak şimdi sempatiksalakcinni

mecit efendinin saç bakım yağ karışımıda güzel onuda tavsiye ederim şekerim boshayallersmile

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
işte bu canımm aklinialirimsmile
onu da duymuştum canım alayım yarın, bir de watsonsun bira mayalı bakımı var yarın onu da alcam avondan bir sürü var ev saç bakım kremi yağı ıvır zıvırı doldu :roflol:

ayy hadi ya canım sevindim o zamanhihoyyyt keselim canım seninkini desositososito

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
işte bu canımm aklinialirimsmile
onu da duymuştum canım alayım yarın, bir de watsonsun bira mayalı bakımı var yarın onu da alcam avondan bir sürü var ev saç bakım kremi yağı ıvır zıvırı doldu :roflol:

okudum şimdi orda yazılanları bakalım sende nasıl olacak sonuçları bizlere paylaş mutlaka tamam mı canım ? ya bu arada yeni saç renginle foto eklememişsin facebooka boshayallersmile

ay kontesın topıgınde bı kız yazmış ya çok kotu kokuyormus erkek arkadası bir daha sürme şunu kafana demiş..
ne güldümkaydirigubbakcemile3

özgeeemmm gelmişşşş :lepi: hoşgeldin tatlım nasılsın a.s.

koyayım canım sen iste:1:

iyiyim canımm sen nasılsın olumunekankayizsmile
hadii bekliyorum çok merak ettim ama ben açmam saçımı çünkü daha yeni boyadım siyaha ilk kez azcık hevesimi alıyım kaydirigubbakcemile3 ben fox ana haber bültenindeki kızın saç rengine bayılıyorum ondan yapıcam zaman geçince :1:

Back
X