• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlarrrr a.s.
uzun süredir yazamadım size nasılsınız iyimisinizzzz:teselli:
ben çok yoğunum yaa formasyon,dershnane canım çıkıyo küt yatıyorum hemen:(

bugün askerliğin 3te 1ini yiyoruz kızlar tam 152 gün bitiyo:nazar: geriye kaldı bundan 2 tane daha:1:

selam canımm hoşgeldınn özledıkk vallaa :1hug:

bızım şafaklarımız aynı sanırım kaç senınkı kaydirigubbakcemile3

susu canım değişiklik iyidir haftalardır simsiyah saçımı açtırcam diyordum sonunda başardım:lepi: hala inanamıyorum:1:

canım banada desene.saçlarım simsiyah açık birenk istiyorum nasıl yaptın sen??
buarada susucm incinn dediği gibi değişiklik herzaman iidir..beğenmessen bidakine öyle kestirmesin deneye deneye herşeykaydirigubbakcemile3

sana yazdım görmedinn :1closedeyes::1closedeyes:
nerelerdesin sen canım özledimm vallahhopuyorumnanaktan
300ler bitiyo demek süper bi duygu valla delikafadulden

aa ne zaman canımbilmiyorumkismile valla görmedim kusura bakma :kedi:
sorma canım valla derslerden kafayı yemiş durumdayım 5 yıl aradan sonra matematik çözüyorum:roflol: ben de çok özledimmmm olumunekankayizsmile
bitiyo valla canımmm 3 gün sonra 200lerdeyimm:lepi: 450 ler daha dün gibi delikafadulden

benim saçlarda böyle kızlar değişiklik istiyorum ya modelde çok hoşuma gittii..
her kuaforden cıkınca mutsuz oluyorum o ayrı mesele amakaydirigubbakcemile3

4607.jpg
kızım kaldır şu papatyayı da gülün gül cemaliniiii görelimmm aklinialirimsmile

:hooray::nazar::nazar:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):nazar::hooray:

popoo.gif
popoo.gif
popoo.gif

:nazar::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi::nazar:

:teytey: :nazar: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=01 ADANA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=09 AYDIN SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....03/11/2010....SAMETSEVGİ=10 BALIKESİR SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010....GAMİŞ=12 BİNGÖL SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010......PAPATYAA88=12 BİNGÖL SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....06/11/2010.....MEHABBET=13 BİTLİS SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/11/2010.....SARILALE0308=18 ÇANKIRI SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:.....14/11/2010.....ESMERİMM=21 DİYARBAKIR SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=27 GAZİANTEP SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....OZLEMBBC=28 GİRESUN SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....28/11/2010.....SİYAH_İNCİ=35 İZMİR SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/12/2010.....SEHT=48 MUĞLA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=56 SİİRT SELAM.....:nazar: :teytey:

:nazar::nazar: :lepi::lepi::lepi: :nazar::nazar:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

selam canımm hoşgeldınn özledıkk vallaa :1hug:

bızım şafaklarımız aynı sanırım kaç senınkı kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlım a.s. ben de çok özledim sizi valla:teselli:

atarsa şafak 303 :lepi:

anooowww nasıl yaptın kuşumm bende istiyorum yakışmaz diye korkuyorum ya
resim varmı resimmsengözlerimebaksanab
kız yakışmaz mı hiç beyaz tenlisin zaten oh miss:1: valla bir deli cesareti geldi gittim çok iyi bi kuaföre dedim saçımı yakmayın ama açın:roflol: yaparken kuaför bıktı benden bir sus artık ltfen karışma diyo:roflol:
ayy foto öle güzel yok insanlıkta çıktım bu ara ders çalışcam diye ama haftasonu çekcem koycam face'e:jeyyar:

canım banada desene.saçlarım simsiyah açık birenk istiyorum nasıl yaptın sen??
buarada susucm incinn dediği gibi değişiklik herzaman iidir..beğenmessen bidakine öyle kestirmesin deneye deneye herşeykaydirigubbakcemile3

ayy canım sorma çok korktum ben de ama bişey olmadı azcık yıprandı yarın biraz adırcam uçlardan bakımlar yapıyorum şimdikaydirigubbakcemile2 kuaförde açtırdım canım şu an kahve gibi azcık kızıllık var gibi ama yıkadıkça açılıyo bayramda bal köpüğüne boyucamsositososito 4 yıldır siyah saçlıyım yaa o kadar sıkılmışmkisempatiksalakcinni

benim saçlarda siyah boyalıkaydirigubbakcemile3
saçları açalım derken hepten yakıyomuşuz bide..cesaret edemiyorum ben ya kötü olursa birde kaşların rengide koyu benim alakasız durursadelikafadulden

yok canım kötü durmaz beyaz tenlisin yakışır..
incim bende sarı istiyorumyadelikafadulden benimki tamamen saçmalık ama bilemiyorum yani..değiiklkten yanayım :bbo:

yok canım kötü durmaz beyaz tenlisin yakışır..
incim bende sarı istiyorumyadelikafadulden benimki tamamen saçmalık ama bilemiyorum yani..değiiklkten yanayım :bbo:

aman canım değişiklikiyidir ama yavaş yavaş git sarıya sen saçından olma:1: önce kahveler karameller sonra aktıkça sarıya yaklaşırsın canım kaydirigubbakcemile2

kız yakışmaz mı hiç beyaz tenlisin zaten oh miss:1: valla bir deli cesareti geldi gittim çok iyi bi kuaföre dedim saçımı yakmayın ama açın:roflol: yaparken kuaför bıktı benden bir sus artık ltfen karışma diyo:roflol:
ayy foto öle güzel yok insanlıkta çıktım bu ara ders çalışcam diye ama haftasonu çekcem koycam face'e:jeyyar:

[/B]

ayyy çok merak etttim valla bekliyorummeyvahedigeldismilekesin siyahincikimm koy kesindelikafadulden

offf facede karşıma çıkan söze bakın

Sen gittikten sonra yalnız kalacağım.
Yalnız kalmaktan korkmuyorum da,
ya canım ellerini tutmak isterse...:2::2:

Back
X