• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seçim tuzağı mı?
Sence ben bu olaydan sora verir miyim bunlara oy?

Günaydın tatlım, napayım sinirim tepemde moralim bozuk canım sıkkın
Allah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın
insanların hayatı bunların keyfine kaldı ya ona lanet ediyorum işte
boş yere askerleimizde ümitlendi ya

sen nasılsın tatlım ya

Ne oyu allah aşkına, allah versin onlara oy
tövbe yarabbim ya

sen nasılsın burcum nasıl gidiyor görüşemedik senle de

babik bi soru sordum di me:oklava:

e güzeli kulak asmamak bend ebu haberlere sinr oluyorum artık yane biz burada böyleyiz askerlerimiz kimbilir nasıl umutlanıyorlar ya yazık valla :(
bende iyiyim çok şükür iyi gidiyor sen nasılsın akserin nasıl rahat mı

Kizz seneye degilmi
haziransa oda seneye yani.. :)) bu sene degill..
Ahh ahhh Recoooo yaktin bizii
Ulen önümüzde başka haziran mı var bu yılın bitmesine ne kaldı :roflol:
KIZLAR BOSVERIN YAA BIZ 15 AY DIE CIKTIK YOLA BIZ ASKLARIMIZI 15 AY PASALAR GIBI BEKLERIZ ONLARIN OYUNUNA GELMEYELIIM:olmaz:turkbayragi:mymeka:
öyle de umut ediyor insan işte :delphin:
günaydın duygum sorma yıkıldık bir daha.. biz kapattık bu defteri saymaya devam :lepi:
günaydın canım, napim sinirlerim tepe çıktı düşünmemeyeçalışıyorum artık

maaşallah şafaklarımıza kızlaaaarrr :lepi: bizim şafak da 100 bugüüüünnnnnn :nazar: :sm_cool:

ben de bi kaç ay önce gördüm benzer bir rüya.. ben,m gelinlik isteiğim çok kabarık olması yönündedir her zaman, çocukluğumdan beri, rüyamda çok sönük sade elbise gibi bişey giymişim ne saç ne makyaj güzel olmuyordu, ağlaya ağlaya geliyodum eve, annem de gidelim hemen bakalım yeni bitane alalım diyodu çok gergin uyanmıştım eyvahedigeldismile
hayır olsun tatlım ya olumsuz düşünme sen de :kedi:

günaydın duygum sorma yıkıldık bir daha.. biz kapattık bu defteri saymaya devam :lepi:

nasıl geçti konşma canım?

canım çarşamba günü öğlen geldiğinde dedi işte taamam kabul ediyorum 12-4 buluşma saatini ama bir şartım var akşam arabayla geldiğimde görücem seni çıkarsın o zaman dedi yok dedim bak yine olmuyor dedi söznde durmaıyorsun dedi bitsin o zaman dediğinde dünya başıma yıkıldı dedi 1,5 senedir konuşuyoz ben hep söle sizinkilere dedim bilsinler dedim ama sen oralı bile olmadın dedi yani aha fazla vakit geçirmek istiyorum ne var bunda ya dedi ben aşırı seviyorum sürekli seninle olmak istiyorum bu aşırı sevdğimden dedi ama bendeki sevgiyi sende göremiyorum dedi bend eolur mu öle şey dedim
ya kızlar bide dün buluştuk ilk başta çok sıkıldım yanında ama sonradan geçti bu acaba yaşadığuımız sorunlardan mıdır yoksa soğuyor muyum?hep evlilik üzerine konuştuk geçim durumundan konuştuk çocuk felan bide diyorki ben senin anneni almam eve diyor bende senin annen almam dedim olur benim içn sorun değil dedi işte aslında birşeyler yapmak istiyorum ama herşey güzel olur diye uğraşıyorum dedi ailen bilsin sonuçta biz burda gönül eğlendirmiyoruz ciddiyiz dedisengözlerimebaksanab

seçim tuzağı mı?
Sence ben bu olaydan sora verir miyim bunlara oy?

Günaydın tatlım, napayım sinirim tepemde moralim bozuk canım sıkkın
Allah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın
insanların hayatı bunların keyfine kaldı ya ona lanet ediyorum işte
boş yere askerleimizde ümitlendi ya

sen nasılsın tatlım ya

Ne oyu allah aşkına, allah versin onlara oy
tövbe yarabbim ya

sen nasılsın burcum nasıl gidiyor görüşemedik senle de

babik bi soru sordum di me:oklava:

bunca oyun bunca entrika isteikleri kanunlar kaşla göz arası yürürlükte gündemi bunla yoğunlaştırıp diğerlerini unutturuyorlar dikkat et ne zaman halkın istemediği birşey olsa askerliği sürüyorlar öne kimbilir dün yine neler döndü de bizim haberimiz yok

neyse canım boşver valla ben hiç iyi değilim dün moralim acayip bozuldu hala gelemedim kendime ben askerimi motive edeceğime garibi o beni teselli etti akşam

good morning ladiesssssssssssssssssssssssssssss kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol: özledim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii olumunekankayizsmile

good morning deaaaarrrrrrr aklinialirimsmile

canım çarşamba günü öğlen geldiğinde dedi işte taamam kabul ediyorum 12-4 buluşma saatini ama bir şartım var akşam arabayla geldiğimde görücem seni çıkarsın o zaman dedi yok dedim bak yine olmuyor dedi söznde durmaıyorsun dedi bitsin o zaman dediğinde dünya başıma yıkıldı dedi 1,5 senedir konuşuyoz ben hep söle sizinkilere dedim bilsinler dedim ama sen oralı bile olmadın dedi yani aha fazla vakit geçirmek istiyorum ne var bunda ya dedi ben aşırı seviyorum sürekli seninle olmak istiyorum bu aşırı sevdğimden dedi ama bendeki sevgiyi sende göremiyorum dedi bend eolur mu öle şey dedim
ya kızlar bide dün buluştuk ilk başta çok sıkıldım yanında ama sonradan geçti bu acaba yaşadığuımız sorunlardan mıdır yoksa soğuyor muyum?hep evlilik üzerine konuştuk geçim durumundan konuştuk çocuk felan bide diyorki ben senin anneni almam eve diyor bende senin annen almam dedim olur benim içn sorun değil dedi işte aslında birşeyler yapmak istiyorum ama herşey güzel olur diye uğraşıyorum dedi ailen bilsin sonuçta biz burda gönül eğlendirmiyoruz ciddiyiz dedisengözlerimebaksanab

ay valla ben yapacak yorum bulamıyorum burcucum yaa senin üzülmenden korkuyorum.. seviyorsun aşıksın, evlilik konuşmak falan hoşuna gidiyor şu anda biliyorum ama baksana söylediklerine yaa ne demek anneni almam ben de seninkini almam.. olur mu ailelerle görüşmeden, onların rızası olmadan böyle işler ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, ne kadar devam edebilir bilmiyorum.. çok mantıklı gelmiyo bana açıkçası, dürüst olmam gerekirse, yanlış anlama ama ... :1ninca: :çok üzgünüm:

flavırımmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin bebeimmmmmm bi hoşgeldin yok muuuuuuuuuu :mymeka: :roflol: olumunekankayizsmile

dedim dedim de geç diyebildim kusura bakma şekerim biz senin gibi evde deiliiizzz :roflol:

:çok üzgünüm: izin olayı hala mechulll

ay bizim de aynen belirsiz deliricem mafoldumben

104 bebikiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

:roflol: benimki seninkini düveeerrr naniknanik

104 bebikiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
laelaelaelaelaezemuszemus laelaelaelaelae

good morning deaaaarrrrrrr aklinialirimsmile

ay valla ben yapacak yorum bulamıyorum burcucum yaa senin üzülmenden korkuyorum.. seviyorsun aşıksın, evlilik konuşmak falan hoşuna gidiyor şu anda biliyorum ama baksana söylediklerine yaa ne demek anneni almam ben de seninkini almam.. olur mu ailelerle görüşmeden, onların rızası olmadan böyle işler ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, ne kadar devam edebilir bilmiyorum.. çok mantıklı gelmiyo bana açıkçası, dürüst olmam gerekirse, yanlış anlama ama ... :1ninca: :çok üzgünüm:
Burcum.. Katiliyorum ben arkadasima.. Asik oldugun icin hersey guzel geliyor sana.. vereliniortak

Back
X