- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #95.641
çok şükür ii dün bulutuk işe gelmediyim baya konultuk ve konumuz evlilikti hep kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrarr günaydınn kızlarrr..Rüya görmemk için bi ilaç milaç varmı artık öyle uyumak istiyorum yaaa... Keşke kurtları görseydim onlar daha güzeldiii sempatiksalakcinni
Kızlar rüyamda nişanımı gördüm ama üstümdeki gelinliktii..Ve herşeyim eksik hiçbişey olmuyor.. Gelinlik yani sözde nişanlıım sönük duruo üstümde kuaföre gidiorum saçım makyajım bozuluo düşününn düz salık saçla duruorum en sonunda makyajımı yeniden yapıyorumm.. Saat akşam 7 benim ayakkabım çorabım yok ayakk. bi ablam var ondan istiyorum..Benimkine diyorum git arabyı süslett.. O bile hazırdeğil.. Sonra nişanın olucağı yere gidioduk nişanı iptal ediyoruzz.. :çok üzgünüm: Offffff sıkıldım rüya görmektenn psikolojimi altüst edio bunlaryaaaaaaa alsanaalsanasmile
kiz tam tersi cikar...Tekrarr günaydınn kızlarrr..Rüya görmemk için bi ilaç milaç varmı artık öyle uyumak istiyorum yaaa... Keşke kurtları görseydim onlar daha güzeldiii sempatiksalakcinni
Kızlar rüyamda nişanımı gördüm ama üstümdeki gelinliktii..Ve herşeyim eksik hiçbişey olmuyor.. Gelinlik yani sözde nişanlıım sönük duruo üstümde kuaföre gidiorum saçım makyajım bozuluo düşününn düz salık saçla duruorum en sonunda makyajımı yeniden yapıyorumm.. Saat akşam 7 benim ayakkabım çorabım yok ayakk. bi ablam var ondan istiyorum..Benimkine diyorum git arabyı süslett.. O bile hazırdeğil.. Sonra nişanın olucağı yere gidioduk nişanı iptal ediyoruzz.. :çok üzgünüm: Offffff sıkıldım rüya görmektenn psikolojimi altüst edio bunlaryaaaaaaa alsanaalsanasmile
Günaydın kızlar
askerlik meselesi seçim sonrasına bırakılmış
yine umutlarımız çöpe atıldı
bıktık bu oyunlardan lanet olsun ya
kiz tam tersi cikar...
Bak gör prensesler gibi olucaksin
ve hersey hazir olacak ve guzel gececek insallah :Saruboceq::lepi:
100 lerin bitmesine son 18 gün![]()
Günaydın kızlar
çok şükür ii dün bulutuk işe gelmediyim baya konultuk ve konumuz evlilikti hep kızlar
Günaydın kızlar
gunaydin cnm.. heyaa secimlerde seneye galiba?Günaydın kızlar
bırak canım ya hiç hatırlatma konuşmak dahi istemiyorum
Allah bildiği gibi yapsın hepsini ne diyim![]()
:lepi::lepi:
aslında bunun seçim tuzağı olduğunu biliyoduk referandum öncesi çıkartılar ama bu kadar da insanlarla oynamaları yazıklar olsun diyorum
bu arada sana da günaydın tatlım nasılısn
ohhhdeymesin canım
gunaydin cnm.. heyaa secimlerde seneye galiba?
Flowercum dedi..
internette bisey bulamadim secim tarihi hakkinda
seneye değil haziranda lanet olasıgunaydin cnm.. heyaa secimlerde seneye galiba?
Flowercum dedi..
internette bisey bulamadim secim tarihi hakkinda
Tekrarr günaydınn kızlarrr..Rüya görmemk için bi ilaç milaç varmı artık öyle uyumak istiyorum yaaa... Keşke kurtları görseydim onlar daha güzeldiii sempatiksalakcinni
yıprandım ben artık ömrümden 15 ay değil 15 yıl gidiyor sanki
Aynen öyle bende yıprandığımı hissediyorum bi kaç haftadır miğde ağırısından ölücem sanki.
Aşkımın askere gitmesi değil bu söylentiler umutlar daha çok yıpratıyo beni
artık kulak asmamaya çalışcam hiçbirine o ayrı
Kizz seneye degilmiseneye değil haziranda lanet olası
alırsın sayın RTE oyları alırsın sen bekle kahrolası
kız rüyalar tersine çıkarmış üzülme demek ki çok güzel olacak nişanın
yada bir kaç gündür düşünüyorsan ne olacak nasıl olacak diye etkisinde kalmış olabilirsiniz canım
kiz tam tersi cikar...
Bak gör prensesler gibi olucaksin
ve hersey hazir olacak ve guzel gececek insallah :Saruboceq::lepi:
bende gecenlerde dugunumu boyle gordum aksılıkler hep ust uste gelıodu bnım ruyada damat yoktu ortalarda salon yok kuaFOR YOOOK COOK KOTUYDU kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso SEYATNI RUYA BUNLAR kötükedihüso
seçim tuzağı mı?:lepi::lepi:
aslında bunun seçim tuzağı olduğunu biliyoduk referandum öncesi çıkartılar ama bu kadar da insanlarla oynamaları yazıklar olsun diyorum
bu arada sana da günaydın tatlım nasılısn
Ne oyu allah aşkına, allah versin onlara oygünaydın nbr canım
bu gündmedeki haberleri takmayın ya bışverin kızlar oy toplamak için yapıcaklar yine.
bende şimdiye kadar hiç oralı olmuyordum
ama bu sefer her kafadan bir ses çıktı olacak gibi sanki filan dedim
başbakan da açıklama yapınca tamam dedim yılbaşına çıkar bu
ama yok yine oyun yine oyun
ne hakları va bu kadar insanları umutlandırmaya ya
gündem değiştiriyolar başka birşey değil
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
200 lerin bitmesine son 11 turkbayragi
300lerin bitmesine son 4 turkbayragiturkbayragi
100 lerin bitmesine son 18 gün![]()
Günaydın kızlar