• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Tekrarr günaydınn kızlarrr..Rüya görmemk için bi ilaç milaç varmı artık öyle uyumak istiyorum yaaa... Keşke kurtları görseydim onlar daha güzeldiii sempatiksalakcinni
Kızlar rüyamda nişanımı gördüm ama üstümdeki gelinliktii..Ve herşeyim eksik hiçbişey olmuyor.. Gelinlik yani sözde nişanlıım sönük duruo üstümde kuaföre gidiorum saçım makyajım bozuluo düşününn düz salık saçla duruorum en sonunda makyajımı yeniden yapıyorumm.. Saat akşam 7 benim ayakkabım çorabım yok ayakk. bi ablam var ondan istiyorum..Benimkine diyorum git arabyı süslett.. O bile hazırdeğil.. Sonra nişanın olucağı yere gidioduk nişanı iptal ediyoruzz.. :çok üzgünüm: Offffff sıkıldım rüya görmektenn psikolojimi altüst edio bunlaryaaaaaaa alsanaalsanasmile

kız rüyalar tersine çıkarmış üzülme demek ki çok güzel olacak nişanın
yada bir kaç gündür düşünüyorsan ne olacak nasıl olacak diye etkisinde kalmış olabilirsiniz canım

Tekrarr günaydınn kızlarrr..Rüya görmemk için bi ilaç milaç varmı artık öyle uyumak istiyorum yaaa... Keşke kurtları görseydim onlar daha güzeldiii sempatiksalakcinni
Kızlar rüyamda nişanımı gördüm ama üstümdeki gelinliktii..Ve herşeyim eksik hiçbişey olmuyor.. Gelinlik yani sözde nişanlıım sönük duruo üstümde kuaföre gidiorum saçım makyajım bozuluo düşününn düz salık saçla duruorum en sonunda makyajımı yeniden yapıyorumm.. Saat akşam 7 benim ayakkabım çorabım yok ayakk. bi ablam var ondan istiyorum..Benimkine diyorum git arabyı süslett.. O bile hazırdeğil.. Sonra nişanın olucağı yere gidioduk nişanı iptal ediyoruzz.. :çok üzgünüm: Offffff sıkıldım rüya görmektenn psikolojimi altüst edio bunlaryaaaaaaa alsanaalsanasmile
kiz tam tersi cikar...
Bak gör prensesler gibi olucaksin
ve hersey hazir olacak ve guzel gececek insallah :Saruboceq::lepi:

100 lerin bitmesine son 18 gün kaydirigubbakcemile4

:lepi::lepi:

Günaydın kızlar
askerlik meselesi seçim sonrasına bırakılmış

yine umutlarımız çöpe atıldı
bıktık bu oyunlardan lanet olsun ya

aslında bunun seçim tuzağı olduğunu biliyoduk referandum öncesi çıkartılar ama bu kadar da insanlarla oynamaları yazıklar olsun diyorum
bu arada sana da günaydın tatlım nasılısn

çok şükür ii dün bulutuk işe gelmediyim baya konultuk ve konumuz evlilikti hep kızlar

ohhh :nazar::nazar: deymesin canım

aslında bunun seçim tuzağı olduğunu biliyoduk referandum öncesi çıkartılar ama bu kadar da insanlarla oynamaları yazıklar olsun diyorum

ohhh :nazar::nazar: deymesin canım

saol canım işte aslında bişeyler yapmak isterim ama herşey güzel olsun diye uğraşıyorum ben dedi annesiyle tanıştırmayı düşünüyorr :S

bende gecenlerde dugunumu boyle gordum aksılıkler hep ust uste gelıodu bnım ruyada damat yoktu ortalarda salon yok kuaFOR YOOOK COOK KOTUYDU kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso SEYATNI RUYA BUNLAR kötükedihüso

Aynen öyle bende yıprandığımı hissediyorum bi kaç haftadır miğde ağırısından ölücem sanki.
Aşkımın askere gitmesi değil bu söylentiler umutlar daha çok yıpratıyo beni
artık kulak asmamaya çalışcam hiçbirine o ayrı

bende şimdiye kadar hiç oralı olmuyordum
ama bu sefer her kafadan bir ses çıktı olacak gibi sanki filan dedim
başbakan da açıklama yapınca tamam dedim yılbaşına çıkar bu
ama yok yine oyun yine oyun
ne hakları va bu kadar insanları umutlandırmaya ya
gündem değiştiriyolar başka birşey değil

kız rüyalar tersine çıkarmış üzülme demek ki çok güzel olacak nişanın
yada bir kaç gündür düşünüyorsan ne olacak nasıl olacak diye etkisinde kalmış olabilirsiniz canım

kiz tam tersi cikar...
Bak gör prensesler gibi olucaksin
ve hersey hazir olacak ve guzel gececek insallah :Saruboceq::lepi:

bende gecenlerde dugunumu boyle gordum aksılıkler hep ust uste gelıodu bnım ruyada damat yoktu ortalarda salon yok kuaFOR YOOOK COOK KOTUYDU kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso SEYATNI RUYA BUNLAR kötükedihüso

Sağolsunn kızlar yaa işl. herşey ii olur bunları gördükçee sanki biticekmiş gibi gelio bana yaa :çok üzgünüm: İstemiyorum rüya falann alsanaalsanasmile

seçim tuzağı mı?
Sence ben bu olaydan sora verir miyim bunlara oy?

Günaydın tatlım, napayım sinirim tepemde moralim bozuk canım sıkkın
Allah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın
insanların hayatı bunların keyfine kaldı ya ona lanet ediyorum işte
boş yere askerleimizde ümitlendi ya

sen nasılsın tatlım ya
günaydın nbr canım
bu gündmedeki haberleri takmayın ya bışverin kızlar oy toplamak için yapıcaklar yine.
Ne oyu allah aşkına, allah versin onlara oy
tövbe yarabbim ya

sen nasılsın burcum nasıl gidiyor görüşemedik senle de

babik bi soru sordum di me:oklava:

bende şimdiye kadar hiç oralı olmuyordum
ama bu sefer her kafadan bir ses çıktı olacak gibi sanki filan dedim
başbakan da açıklama yapınca tamam dedim yılbaşına çıkar bu
ama yok yine oyun yine oyun
ne hakları va bu kadar insanları umutlandırmaya ya
gündem değiştiriyolar başka birşey değil

KIZLAR BOSVERIN YAA BIZ 15 AY DIE CIKTIK YOLA BIZ ASKLARIMIZI 15 AY PASALAR GIBI BEKLERIZ ONLARIN OYUNUNA GELMEYELIIM:olmaz:turkbayragi:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
200 lerin bitmesine son 11 turkbayragi

300lerin bitmesine son 4 turkbayragiturkbayragi

100 lerin bitmesine son 18 gün kaydirigubbakcemile4

maaşallah şafaklarımıza kızlaaaarrr :lepi: bizim şafak da 100 bugüüüünnnnnn :nazar: :sm_cool:

ben de bi kaç ay önce gördüm benzer bir rüya.. ben,m gelinlik isteiğim çok kabarık olması yönündedir her zaman, çocukluğumdan beri, rüyamda çok sönük sade elbise gibi bişey giymişim ne saç ne makyaj güzel olmuyordu, ağlaya ağlaya geliyodum eve, annem de gidelim hemen bakalım yeni bitane alalım diyodu çok gergin uyanmıştım eyvahedigeldismile
hayır olsun tatlım ya olumsuz düşünme sen de :kedi:

Günaydın kızlar
askerlik meselesi seçim sonrasına bırakılmış

yine umutlarımız çöpe atıldı
bıktık bu oyunlardan lanet olsun ya

günaydın duygum sorma yıkıldık bir daha.. biz kapattık bu defteri saymaya devam :lepi:

çok şükür ii dün bulutuk işe gelmediyim baya konultuk ve konumuz evlilikti hep kızlar

nasıl geçti konşma canım?

Back
X