- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #95.621
bend eiyiyim çok şükür dün yoktummm
evet senn olmadığını fark ettim dün cnmmm ne oldu hayırdır önemli bişiy yoktur inşşş kaanla nasıl gidioooo inşşş düzelmiştir aranız cnmmm yhaaaaaaa :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bend eiyiyim çok şükür dün yoktummm
günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım şimdi haberlerde okudum bu askerlik süresi seçimden sonraya kalabilirmiş yani teeee yaza :sinifsinif:
geçmiş olsun canımAyyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))
ohhhhh gezin egleninnn
KIZ bizim izinn yarısı sağlık problemleri ile geçer dedesi baya rahatsız anju ve kalp ameliyatı olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm biz o sayfayı kapadık artık 15 aya konstre olduk böle haberleri dinlemicem bile arık düşmezse düşmez ne yapalım askerlerimizin canı sağolsun 3 ay geç gelsnlerrr önemli deilll
olan oldu bi kere cnm artıkkkk bundan soraaa böle haberlere kulak asmıcazzzzz ve üzülmicezzzz tmm mı cnmmm olumunekankayizsmile
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Hic cnmmm. calisiyorum isteee.. napim..
Askerimi seviyom.. günluk seyler :)) sen?
Aynennnnn cnmmm. sira bizdeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :lepi:
Günaydın kızlarr nasılsınızz...
Beni bigün bu rüyalarım kalpten götürcekk yaa artık tırsıyorum kızlar kendimdeenn eyvahedigeldismile
gene hangiiii kurt çakallaaa boğuştun kızzz kaydirigubbakcemile3Günaydın kızlarr nasılsınızz...
Beni bigün bu rüyalarım kalpten götürcekk yaa artık tırsıyorum kızlar kendimdeenn eyvahedigeldismile
öyle oldu birazcık cnm ama 8 ay oldu artık 9. aya giirdik o da sıkılmaya başlamıştı zaten bu da bahanes oldu işteeeee ben gelmesini istemiodum bi önce bitsin die askerlik ama şimdi geleceğini duydum ya iyiki gelio diorum çok özledimyaaaa çok hem deeeee :gitme:
Günaydinnn cnmmm.. iyilik seni sormali... Askin nasil? araniz nasil?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Anoww bende senden korktum.. her gun ruyami gorulur bea sempatiksalakcinniGünaydın kızlarr nasılsınızz...
Günaydim YENGECIM kaydirigubbakcemile3 Yengec'cimGünaydınn :1rolleyes:
Günaydın kızlarr nasılsınızz...
Günaydınn :1rolleyes:
Günaydinnn cnmmm.. iyilik seni sormali... Askin nasil? araniz nasil?
Anoww bende senden korktum.. her gun ruyami gorulur bea sempatiksalakcinni
Günaydim YENGECIM kaydirigubbakcemile3 Yengec'cim
YENGECİM = YENGEÇ'CİM :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
200 lerin bitmesine son 11 turkbayragi
günaydın canım hayır olsun de öyle anlat tatlım
gene hangiiii kurt çakallaaa boğuştun kızzz kaydirigubbakcemile3
Günaydinnn cnmmm.. iyilik seni sormali... Askin nasil? araniz nasil?
Anoww bende senden korktum.. her gun ruyami gorulur bea sempatiksalakcinni
günaydın kızlar hoşgeldiniiiiizzzz :lepi: