• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım şimdi haberlerde okudum bu askerlik süresi seçimden sonraya kalabilirmiş yani teeee yaza :sinifsinif:

benim aşkımda biz bu yola 15 ay diye çıktık üzülme diyor ama çok canım sıkıldı resmen dalga geçtiler

Ayyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))
ohhhhh gezin egleninnn

KIZ bizim izinn yarısı sağlık problemleri ile geçer dedesi baya rahatsız anju ve kalp ameliyatı olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun canım

cnm biz o sayfayı kapadık artık 15 aya konstre olduk böle haberleri dinlemicem bile arık düşmezse düşmez ne yapalım askerlerimizin canı sağolsun 3 ay geç gelsnlerrr önemli deilll

olan oldu bi kere cnm artıkkkk bundan soraaa böle haberlere kulak asmıcazzzzz ve üzülmicezzzz tmm mı cnmmm olumunekankayizsmile

öyle oldu birazcık cnm ama 8 ay oldu artık 9. aya giirdik o da sıkılmaya başlamıştı zaten bu da bahanes oldu işteeeee ben gelmesini istemiodum bi önce bitsin die askerlik ama şimdi geleceğini duydum ya iyiki gelio diorum çok özledimyaaaa çok hem deeeee :gitme:

ben de çok özledim canım hiç sorma bizim de askerlikte 11 ayımız bitti, görüşmediğimiz de 8 ay oldu... ama geçenlerde izne zorla yollayacaklar dediginde kendisi de gelmek istemedigi için üzülür gibi oldum, bu kadar dayandık bundan sonra da dayanırız erken gelmek varken izne gelmek istemiyorum dediginde dogru diyosun dedim de sonra da gelmezse diye üzüldüm, amma zor karışık duygular yaşatıyor şu ayrılık... hayırlısı olsun hepimizim hakkında:) gelsin boşver bahane olmuş olsun, hasret giderirsiniz :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın burcuuum naber nasılsın?

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Günaydinnn cnmmm.. iyilik seni sormali... Askin nasil? araniz nasil?

Günaydın kızlarr nasılsınızz...
Beni bigün bu rüyalarım kalpten götürcekk yaa artık tırsıyorum kızlar kendimdeenn eyvahedigeldismile
Anoww bende senden korktum.. her gun ruyami gorulur bea sempatiksalakcinni

Günaydınn :1rolleyes:
Günaydim YENGECIM kaydirigubbakcemile3 Yengec'cim

günaydın canım hayır olsun de öyle anlat tatlım

gene hangiiii kurt çakallaaa boğuştun kızzz kaydirigubbakcemile3

Günaydinnn cnmmm.. iyilik seni sormali... Askin nasil? araniz nasil?

Anoww bende senden korktum.. her gun ruyami gorulur bea sempatiksalakcinni

Günaydim YENGECIM kaydirigubbakcemile3 Yengec'cim

günaydın kızlar hoşgeldiniiiiizzzz :lepi:

Tekrarr günaydınn kızlarrr..Rüya görmemk için bi ilaç milaç varmı artık öyle uyumak istiyorum yaaa... Keşke kurtları görseydim onlar daha güzeldiii sempatiksalakcinni
Kızlar rüyamda nişanımı gördüm ama üstümdeki gelinliktii..Ve herşeyim eksik hiçbişey olmuyor.. Gelinlik yani sözde nişanlıım sönük duruo üstümde kuaföre gidiorum saçım makyajım bozuluo düşününn düz salık saçla duruorum en sonunda makyajımı yeniden yapıyorumm.. Saat akşam 7 benim ayakkabım çorabım yok ayakk. bi ablam var ondan istiyorum..Benimkine diyorum git arabyı süslett.. O bile hazırdeğil.. Sonra nişanın olucağı yere gidioduk nişanı iptal ediyoruzz.. :çok üzgünüm: Offffff sıkıldım rüya görmektenn psikolojimi altüst edio bunlaryaaaaaaa alsanaalsanasmile

Back
X