• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

good morning deaaaarrrrrrr aklinialirimsmile

ay valla ben yapacak yorum bulamıyorum burcucum yaa senin üzülmenden korkuyorum.. seviyorsun aşıksın, evlilik konuşmak falan hoşuna gidiyor şu anda biliyorum ama baksana söylediklerine yaa ne demek anneni almam ben de seninkini almam.. olur mu ailelerle görüşmeden, onların rızası olmadan böyle işler ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, ne kadar devam edebilir bilmiyorum.. çok mantıklı gelmiyo bana açıkçası, dürüst olmam gerekirse, yanlış anlama ama ... :1ninca: :çok üzgünüm:

şu anlık öle konuşmalar oluyor tabii sırf ahat görüşemediğimizden dolayı
ama umuyorumki söz felan olduğunda bu düşüncesinden vazgeçicektir benim ailem çok cana yakın,damat gözüyle bakmazlar oda bunu anlıcaktır.

laelaelaelaelaezemuszemus laelaelaelaelae

Burcum.. Katiliyorum ben arkadasima.. Asik oldugun icin hersey guzel geliyor sana.. vereliniortak

biliyorum canım ama espriisine konuşulmuştu ciddi bişey yok mrak etmeyin kızlar olur mu öle şey aileler olmadan oda biliyor bunu.

günaydınlar olsun arkadaşlar a.s.
askerim dün fotoğraflarını mail olarak atmış görünce bi sevindim bi sevindim :asigim:

şafak 348 turkbayragi

ama umuyorumki söz felan olduğunda bu düşüncesinden vazgeçicektir benim ailem çok cana yakın,damat gözüyle bakmazlar oda bunu anlıcaktır.
Canim söz oldugunda vazgecer fln diyorsun..
Vazgecmezse ne yapacaksin? Sözümü atacaksin, yada katlanacaksin?
Insallah oyle birsey olmaz ama korkuyorum cnm..

GünaydınLaaaaaaaaaaaaaaarr:3: nabersinizzz kızlarrrr
Gunaydinnn.. gooood goooood. sen nassing?

yok tatlım nerdeee aralık 25 te gelcek nasipse 10 gün kalcak aşkım

anladım cnmm bnmkıde bayrama 10 gunlune gelcek hem ben ıse gtmıorum ewdeyım rahat gezerız beraber cokca vakıt gecırız dıe oyle daha safagımız coook ama kısın sogukta hıc gelmem dıo seneye ekımın basında burda zaten bbıde 13 gunu daha var ızın belkı yaza gelırım dıo oyle ıste turkbayragi:bbo::asigim:

seninki benimkini düverse ben de seni düverim :mymeka: :mymeka: :mymeka: ama kıyamam kısssssssssss düvemem öberim en tatlı yerinden aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:roflol: canım benim yaa hiç de kıyamaz bana olumunekankayizsmile gel öp :roflol:

hayırlısı olsun burcucum inşallah üzülmezsin yorum yapamıyorum valla :uhm:

günaydın duruuuummmm opuyorumnanaktan

tabiki canım vazgeçicek sonuçta oda onun ailesi olucak onunda ailesi benim ailem olucak öle bir durumda şakalaşırken söylenen birşeydi ama vazgeçmezse tabiki katlanmam o benim annem olur mu öyle inşallah ben umuyorumki böle şeyle rolmucak şu an evet aileme karşı kırgın,sinirli rahat görüşemediğimizden ama yavaş yavaş yumuşuyor gibi mesela ablan bişey dedi mi felan dedi yoo dedim mutlu oldu canım buda zamanla geçicek eminim tatlım.

:roflol: canım benim yaa hiç de kıyamaz bana olumunekankayizsmile gel öp :roflol:

saol begümcüm inşallah canım herşey olacağına varır tatlım.

günaydın edacım nasılsın ayy ne güzel resimlerini yollamış artık resimlere bakmaktan çalışamazsında sen şimdi

dedim dedim de geç diyebildim kusura bakma şekerim biz senin gibi evde deiliiizzz :roflol:

ay bizim de aynen belirsiz deliricem mafoldumben

:roflol: benimki seninkini düveeerrr naniknanik

seninki benimkini düverse ben de seni düverim :mymeka: :mymeka: :mymeka: ama kıyamam kısssssssssss düvemem öberim en tatlı yerinden aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Çatlaklar yaa güldürdünüzz benii :roflol:
günaydın tatlımm

tabiki canım vazgeçicek sonuçta oda onun ailesi olucak onunda ailesi benim ailem olucak öle bir durumda şakalaşırken söylenen birşeydi ama vazgeçmezse tabiki katlanmam o benim annem olur mu öyle inşallah ben umuyorumki böle şeyle rolmucak şu an evet aileme karşı kırgın,sinirli rahat görüşemediğimizden ama yavaş yavaş yumuşuyor gibi mesela ablan bişey dedi mi felan dedi yoo dedim mutlu oldu canım buda zamanla geçicek eminim tatlım.
Insallah cnm.. insallah.. biliyorsun sadece senin mutlu olmani istiyorum..
Kaan seni mutlu ediyorsa problem yok olumunekankayizsmile

günaydın i canım seni sormalı

Günaydın canım dünkü hayal kırıklığından sonra toplamaya çalışıom işte kendimi çok umutlanmıştım bekez:sinifsinif:
neyse cnm sen nasılsın dün yoktun neler yaptınız?

günaydınlar olsun arkadaşlar a.s.
askerim dün fotoğraflarını mail olarak atmış görünce bi sevindim bi sevindim :asigim:

şafak 348 turkbayragi

günaydın cnm hoşgeldin

İyi sayılırım babyke cim senden naber?*

Günaydın begüm cüm nasılsın?

ayyy ne guzelll
Benimki video cekmisssss.. Cocuk kemence cekiyomus.. bunlar horon tepmisler vs
Bu hafta carsi yok haftaya insallahhh

benimkide çarşıya çıkmadı ama muhabereci olduğundan böyle güzellikler oluyor kaydirigubbakcemile3

bizim çarşımızda haftaya inşallah :Saruboceq:

e güzeli kulak asmamak bend ebu haberlere sinr oluyorum artık yane biz burada böyleyiz askerlerimiz kimbilir nasıl umutlanıyorlar ya yazık valla :(
bende iyiyim çok şükür iyi gidiyor sen nasılsın akserin nasıl rahat mı
iyiyiz bizde çok şükür askerim de iyi olmaya çalışıyor napsın :delphin:
canım çarşamba günü öğlen geldiğinde dedi işte taamam kabul ediyorum 12-4 buluşma saatini ama bir şartım var akşam arabayla geldiğimde görücem seni çıkarsın o zaman dedi yok dedim bak yine olmuyor dedi söznde durmaıyorsun dedi bitsin o zaman dediğinde dünya başıma yıkıldı dedi 1,5 senedir konuşuyoz ben hep söle sizinkilere dedim bilsinler dedim ama sen oralı bile olmadın dedi yani aha fazla vakit geçirmek istiyorum ne var bunda ya dedi ben aşırı seviyorum sürekli seninle olmak istiyorum bu aşırı sevdğimden dedi ama bendeki sevgiyi sende göremiyorum dedi bend eolur mu öle şey dedim
ya kızlar bide dün buluştuk ilk başta çok sıkıldım yanında ama sonradan geçti bu acaba yaşadığuımız sorunlardan mıdır yoksa soğuyor muyum?hep evlilik üzerine konuştuk geçim durumundan konuştuk çocuk felan bide diyorki ben senin anneni almam eve diyor bende senin annen almam dedim olur benim içn sorun değil dedi işte aslında birşeyler yapmak istiyorum ama herşey güzel olur diye uğraşıyorum dedi ailen bilsin sonuçta biz burda gönül eğlendirmiyoruz ciddiyiz dedisengözlerimebaksanab
burcu bu çok ciddi konu farkında mısın?
O ne demek ya? Bunu bana biri dese var ya vay onun haline sen nasıl bu kadar sakin olabiliyorsu aklım almıyor
bunca oyun bunca entrika isteikleri kanunlar kaşla göz arası yürürlükte gündemi bunla yoğunlaştırıp diğerlerini unutturuyorlar dikkat et ne zaman halkın istemediği birşey olsa askerliği sürüyorlar öne kimbilir dün yine neler döndü de bizim haberimiz yok

neyse canım boşver valla ben hiç iyi değilim dün moralim acayip bozuldu hala gelemedim kendime ben askerimi motive edeceğime garibi o beni teselli etti akşam
Aynen tatlım, ben onu edeceğime o beni susturdu valla üzülüyorum ya

:mymeka: :mymeka: :mymeka: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :mymeka: :mymeka: :mymeka:

good morning deaaaarrrrrrr aklinialirimsmile

ay valla ben yapacak yorum bulamıyorum burcucum yaa senin üzülmenden korkuyorum.. seviyorsun aşıksın, evlilik konuşmak falan hoşuna gidiyor şu anda biliyorum ama baksana söylediklerine yaa ne demek anneni almam ben de seninkini almam.. olur mu ailelerle görüşmeden, onların rızası olmadan böyle işler ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, ne kadar devam edebilir bilmiyorum.. çok mantıklı gelmiyo bana açıkçası, dürüst olmam gerekirse, yanlış anlama ama ... :1ninca: :çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :jeyyar: :jeyyar:

Insallah cnm.. insallah.. biliyorsun sadece senin mutlu olmani istiyorum..
Kaan seni mutlu ediyorsa problem yok olumunekankayizsmile

saol canım benim şu anda evet mutluyum ve buluşma sorunumuzda ortadan kalktı tamma senin dediğin giibi olsun dedi kimi zaman üzüyor ama napalım sorunların üstesinden gelicdk inşallah

iyiyiz bizde çok şükür askerim de iyi olmaya çalışıyor napsın :delphin:

burcu bu çok ciddi konu farkında mısın?
O ne demek ya? Bunu bana biri dese var ya vay onun haline sen nasıl bu kadar sakin olabiliyorsu aklım almıyor

Aynen tatlım, ben onu edeceğime o beni susturdu valla üzülüyorum ya

tabikide öyle ama aileler olmadan olmaz canım oda biliyor
bend ekimi zaman şaşırıyorum kendime duygum ama dediğim gibi şakaydı zaten o olmaz felan dedik yani

Back
X