• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bend eiyiyim durum o kadar umutlanmayın kızlar gerçekten bunlar zaten hep böle yapıyrlar kıyamam sana canım ya
iiydi güzeldi

Günaydın canım dünkü hayal kırıklığından sonra toplamaya çalışıom işte kendimi çok umutlanmıştım bekez:sinifsinif:
neyse cnm sen nasılsın dün yoktun neler yaptınız?

günaydın cnm hoşgeldin

İyi sayılırım babyke cim senden naber?*

Günaydın begüm cüm nasılsın?
iyilik cnmmm nasil olsun... askerimi dusunmekteyim is arasinda

benimkide çarşıya çıkmadı ama muhabereci olduğundan böyle güzellikler oluyor kaydirigubbakcemile3
bizim çarşımızda haftaya inşallah :Saruboceq:
Ayy insallahhhh ciksinlar haftaya..
ooooh sanslisinn bakiyomda :jeyyar:

haklıısn canım ama şimdi düşünmek sitemiyorum ilerki zamanlar zaten bunu gösteriri şakasına konuşmuştum ama ilerde yaparsa tavıralarında felan o zaman zaten kesip atarım ailem o benim sonuçta.

hayırlısı bakalım. Gelir gelmez evlilik konusunda konuşmaya başladınız güzel bir gelişme bu kız önce sen mi gidicen bakalım delikafadulden

ya çarşıdan sonrada bende bi duygusallık bi melankoli başlıyor babykem sorma boshayallersmile

ay evet azcık şans var sanırsam :kedi:
ama bi hayli yoğun sempatiksalakcinni

günaydınlar olsun arkadaşlar a.s.
askerim dün fotoğraflarını mail olarak atmış görünce bi sevindim bi sevindim :asigim:

şafak 348 turkbayragi

günaydın cannnııım ne güzeeel opuyorumnanaktan benimki de izne gelen bi arkadaşınla yollamıştı resimlerini, o da bana mail attı, çok tuhaf oluyo görünce opuyorumnanaktan

Çatlaklar yaa güldürdünüzz benii :roflol:

günaydın tatlımm

formumuzdayız yine uçmaya da başlarız birazdan kaydirigubbakcemile4 :roflol::roflol:

Günaydın canım dünkü hayal kırıklığından sonra toplamaya çalışıom işte kendimi çok umutlanmıştım bekez:sinifsinif:
neyse cnm sen nasılsın dün yoktun neler yaptınız?

günaydın cnm hoşgeldin

İyi sayılırım babyke cim senden naber?*

Günaydın begüm cüm nasılsın?

iyim canııımmm.. nişianlımın sesini duymuyodum 3 gündür delirmek üzereydim az önce 2dkk duydum sesini rahatlaım çok şükür opuyorumnanaktan

bi selam günaydında mı almıyorsunuz :umursamaz:

nişanlımla konusuyodum tatlııımmm hoşgeldin naber nasılsın? bayanssulusmile

tatlım ben yazdım hatta yine yazim

nasılsın canım mutluusndur artık işyernde resimlere bakmaktan çalışamaazsın bile bugün deiye yazmıştım:)ama sen görmedin sanırım

canım valla görmedim kaydirigubbakcemile3

evet bugün habire bakıyorum fotoğraflara ama bi değişmiş bi büyümüş gibi geldi valla opuyorumnanaktan

ya çarşıdan sonrada bende bi duygusallık bi melankoli başlıyor babykem sorma boshayallersmile

ay evet azcık şans var sanırsam :kedi: ama bi hayli yoğun sempatiksalakcinni
ayyy kiz vallaha bendede oyle..
Bizim evde biliyorlar,eSim carsiya ciktiktan sonra aksama dogru moralim
bozuk oluyo.. uzgun oluyorum.. herkese catiyorum..
annem diyo kizim mutlu olman lazim onu gordum..
Tabiki mutlu oluyorum hemde dunyanin en mutlu insani..
Ama gittikten sonra cok sinirli oluyorum..
eyvahedigeldismile

hayırlısı bakalım. Gelir gelmez evlilik konusunda konuşmaya başladınız güzel bir gelişme bu kız önce sen mi gidicen bakalım delikafadulden

evet sürekli varya sinemadan çıktık yine başladık:))konuşmaya :)
saol canım benim.ayy bilmiyorum ama sanmıyorum kız bana var daha
bir iş varmış aslında iyimiş sabah 8 akşam 5 klima sistemleri felan pcde çiizmi yapıcakmış haftasonuda yokmuş inşallah olur diyoruz bakalım zaten işe girince herşeyi yoluna sokucam diyor gönül eğlendirmiyoz burda ciddiyiz diyokaydirigubbakcemile3

[/FONT]
bend eiyiyim durum o kadar umutlanmayın kızlar gerçekten bunlar zaten hep böle yapıyrlar kıyamam sana canım ya
iiydi güzeldi

ewet canım yok artık umut falan zati... sevindimm senin adına herşey gönlünce olsunn

ay benimde düşünmediğim an yok tam leyla kıvamındayımm

bi selam günaydında mı almıyorsunuz :umursamaz:

bende kaç gündür hep selamını alıyorum yazıyorumda sen bana yazmıom pissyy

[/FONT]

ewet canım yok artık umut falan zati... sevindimm senin adına herşey gönlünce olsunn

boşver canım herşey olacağına varrır üzülmeyin valla zehracım sorma ne çene ne çene valla ya

günaydın cannnııım ne güzeeel opuyorumnanaktan benimki de izne gelen bi arkadaşınla yollamıştı resimlerini, o da bana mail attı, çok tuhaf oluyo görünce opuyorumnanaktan

formumuzdayız yine uçmaya da başlarız birazdan kaydirigubbakcemile4 :roflol::roflol:

günaydın cnm, evet bi tuhaf oldum bende onu öyle görünce. çok gururlandım ayrıca turkbayragi

ne bileyim bi anda kimse beni farketmedi sandım duygusallık yaptım :kedi:

ayyy kiz vallaha bendede oyle..
Bizim evde biliyorlar,eSim carsiya ciktiktan sonra aksama dogru moralim
bozuk oluyo.. uzgun oluyorum.. herkese catiyorum..
annem diyo kizim mutlu olman lazim onu gordum..
Tabiki mutlu oluyorum hemde dunyanin en mutlu insani..
Ama gittikten sonra cok sinirli oluyorum..
eyvahedigeldismile

işte aynı bende öyle oluyorum, pazar günleri çekilmez sevimsiz asık suratlı birisine dönüşüyorum. buna ben bile şaşırıyorum, kendimi telkin etmeye çalışıyorum sakin ol felan diye. çarşıya çıkıyorum elele olan çiftler felan gözüme öyle batıyo ki anlatamam -tatlicadiarzu-

[/FONT]

aaa bilmiyorumkismile yazmaz olurmuyum bende sana izmir'lim boshayallersmile

iyim canııımmm.. nişianlımın sesini duymuyodum 3 gündür delirmek üzereydim az önce 2dkk duydum sesini rahatlaım çok şükür opuyorumnanaktan

Kıyamam sana begümcümm. evet konuşunca içine su serpiliyoo sanki bi huzur mutlulukkk

İyiyimmm durummm Şeniz Konuşamıoz ne zmandırr.. Sen nasılsınn ?

ay ewet canım bi rastgelemedik senle.. nasıl olsun iyiyim işteee şu bayram bi geçsinn düşücez tekirdağ yollarına çok özledim dayanamıcamm ben yettiidelikafadulden

Back
X