Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dün akşam konuşmadık cnmm müsait olamadı herhalde bugün arayınca sorcamm ama en kısa zamanda gelcem dedi valla bugün yarın gelşr yaaa bi de hepsini kullancak a.s

yaa benimki de yok oldu yine 2 gündür, geçen hafta da komutan zorla hepinizi göndericez demişti, geliyo u acaba delikafadulden
her yokoluşunda aynı hayal bende de yaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar gunaydın nasılsınız dunden berı ben su askerlık dusme mevzusunu kapatım safak 349 beklemeye devam neapalım :lepi:

günaydıınn... aynen canım ben de yaptım o işi dün artık umrumda deil sempatiksalakcinni

1000 x masallah tuh tuh tuh :))))
Aynen Tertommm :))
Tezkereci son imparator nezaman olcaz beaa

dün akşam konuşmadık cnmm müsait olamadı herhalde bugün arayınca sorcamm ama en kısa zamanda gelcem dedi valla bugün yarın gelşr yaaa bi de hepsini kullancak a.s
Ayyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))
ohhhhh gezin egleninnn

kızlar gunaydın nasılsınız dunden berı ben su askerlık dusme mevzusunu kapatım safak 349 beklemeye devam neapalım :lepi:
Aynen cnmm. son gaz devammmm.. heyt uleynn
yaktin bizi Recoooo

ohhhhh gezin egleninnn

KIZ bizim izinn yarısı sağlık problemleri ile geçer dedesi baya rahatsız anju ve kalp ameliyatı olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım şimdi haberlerde okudum bu askerlik süresi seçimden sonraya kalabilirmiş yani teeee yaza :sinifsinif:

cnm biz o sayfayı kapadık artık 15 aya konstre olduk böle haberleri dinlemicem bile arık düşmezse düşmez ne yapalım askerlerimizin canı sağolsun 3 ay geç gelsnlerrr önemli deilll

1000 x masallah tuh tuh tuh :))))
Aynen Tertommm :))
Tezkereci son imparator nezaman olcaz beaa

ohhhhh gezin egleninnn

Aynen cnmm. son gaz devammmm.. heyt uleynn
yaktin bizi Recoooo

valla bu günlerde kavuşuyolar 3'ler diye biliyorum tatlım geliyo sıra bize üzülme sen

günaydın kızlar nasılsın

günaydıııınnnn opuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım şimdi haberlerde okudum bu askerlik süresi seçimden sonraya kalabilirmiş yani teeee yaza :sinifsinif:

ohhhhh gezin egleninnn

KIZ bizim izinn yarısı sağlık problemleri ile geçer dedesi baya rahatsız anju ve kalp ameliyatı olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun tatlım yaa zoraki izin olmuş onunki ohaoldumsmile

nasılsın canım neler yapıyosun
Hic cnmmm. calisiyorum isteee.. napim..
Askerimi seviyom.. günluk seyler :)) sen?

valla bu günlerde kavuşuyolar 3'ler diye biliyorum tatlım geliyo sıra bize üzülme sen

günaydıııınnnn opuyorumnanaktan

Aynennnnn cnmmm. sira bizdeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :lepi:

öyle oldu birazcık cnm ama 8 ay oldu artık 9. aya giirdik o da sıkılmaya başlamıştı zaten bu da bahanes oldu işteeeee ben gelmesini istemiodum bi önce bitsin die askerlik ama şimdi geleceğini duydum ya iyiki gelio diorum çok özledimyaaaa çok hem deeeee :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…