- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.601
dün akşam konuşmadık cnmm müsait olamadı herhalde bugün arayınca sorcamm ama en kısa zamanda gelcem dedi valla bugün yarın gelşr yaaa bi de hepsini kullancak a.s
kızlar gunaydın nasılsınız dunden berı ben su askerlık dusme mevzusunu kapatım safak 349 beklemeye devam neapalım :lepi:
1000 x masallah tuh tuh tuh :))))kıskanma canım benim aynı devreyiz biz be yaaa ne kıskanırsın :roflol: arkamdan geliyosun sen de yaaaa aklinialirimsmile maaşallah de bakeeemmmlmaz: :sm_cool:
günaydın canıııım hoşgeldin opuyorumnanaktan
Ayyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))dün akşam konuşmadık cnmm müsait olamadı herhalde bugün arayınca sorcamm ama en kısa zamanda gelcem dedi valla bugün yarın gelşr yaaa bi de hepsini kullancak a.s
Aynen cnmm. son gaz devammmm.. heyt uleynnkızlar gunaydın nasılsınız dunden berı ben su askerlık dusme mevzusunu kapatım safak 349 beklemeye devam neapalım :lepi:
Günaydinlarrrr cnmmmgünaydın kızlar nasılsın
günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım şimdi haberlerde okudum bu askerlik süresi seçimden sonraya kalabilirmiş yani teeee yaza :sinifsinif:
cnm biz o sayfayı kapadık artık 15 aya konstre olduk böle haberleri dinlemicem bile arık düşmezse düşmez ne yapalım askerlerimizin canı sağolsun 3 ay geç gelsnlerrr önemli deilll
hmm biliyorummm canimmm ama sanki hicmi gezmiceksiniz..Ayyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))
ohhhhh gezin egleninnn
KIZ bizim izinn yarısı sağlık problemleri ile geçer dedesi baya rahatsız anju ve kalp ameliyatı olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabiki öle de gözdecim ozman insanları umutlandırmayacaklar yani sinir oldumklava:
Günaydinlarrrr cnmmm
hmm biliyorummm canimmm ama sanki hicmi gezmiceksiniz..
onu demek istedim
1000 x masallah tuh tuh tuh :))))
Aynen Tertommm :))
Tezkereci son imparator nezaman olcaz beaa
Ayyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))
ohhhhh gezin egleninnn
Aynen cnmm. son gaz devammmm.. heyt uleynn
yaktin bizi Recoooo
günaydın kızlar nasılsın
günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım şimdi haberlerde okudum bu askerlik süresi seçimden sonraya kalabilirmiş yani teeee yaza :sinifsinif:
Ayyy hadi bakalim.. hayirlisi cnmmmm :))))
ohhhhh gezin egleninnn
KIZ bizim izinn yarısı sağlık problemleri ile geçer dedesi baya rahatsız anju ve kalp ameliyatı olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hic cnmmm. calisiyorum isteee.. napim..nasılsın canım neler yapıyosun
Aynennnnn cnmmm. sira bizdeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :lepi:valla bu günlerde kavuşuyolar 3'ler diye biliyorum tatlım geliyo sıra bize üzülme sen
günaydıııınnnn opuyorumnanaktan
geçmiş olsun tatlım yaa zoraki izin olmuş onunki ohaoldumsmile
valla bu günlerde kavuşuyolar 3'ler diye biliyorum tatlım geliyo sıra bize üzülme sen
geçmiş olsun tatlım yaa zoraki izin olmuş onunki ohaoldumsmile
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
iiimm tatlıkıs sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?