• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Mehtap doğan güneşşşşşşşşşşşşş RABBİM saana çok şükürrrr...1haftada delıler gbı özledım aşkım senı yarın yanındayım yıne bekle benı bebeğim...
ma$allah canim benim ya :nazar: rabbim herkese nasip etsin sevdigini görmeyi

kızlarrr şafaklarımız atmış bulunmaktaaaa :lepi:

canim listen hayirli ugurlu olsun :) inan bana listeyle günler daha cabuk geciyo

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

:nazar:...256 nefesim...:nazar:

:nazar:...266 saysaybitmiyor...:nazar:

:nazar:...293 kelebek1238...:nazar:

:nazar:...298 choqşeqer...:nazar:

gif_dividers_12.gif

turkbayragi...304 thetis...turkbayragi

turkbayragi...304 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...304 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...304 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...304 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...306 melegim...turkbayragi

turkbayragi...306 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...308 rcd...turkbayragi

turkbayragi…309 qizz…turkbayragi

turkbayragi…332 xdurux…turkbayragi

turkbayragi...348 pissy...turkbayragi

turkbayragi...364 zeynelim...turkbayragi

gif_dividers_12.gif

turkbayragi…415 cagla22…turkbayragi

turkbayragi…415 sevgilim_benim…turkbayragi

turkbayragi…416 _kvsr_...turkbayragi

turkbayragi…416 umursuna…turkbayragi

turkbayragi…416 mesutugba…turkbayragi

turkbayragi…416 mmeerraall…turkbayragi

gif_dividers_12.gif

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:melisam09===>aşkısıyla beraber:lepi:
:lepi:cagla22===>doğan güneş:lepi:
:lepi:wbluebluew===>61:lepi:

dalgalanan_bayrak.gif

...HERŞEY VATAN İÇİN...

:nazar: BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK :nazar:

Ladym ellerne saglk fıstım
bitanemmmopuyorumnanaktan

sağol cnm bakalımmm 2 gündür ben yapıom listeleriii bakalım daha çabuk geçecek miiiiii bilmiyorumkismile

benim ho$uma gidiyo canim $afak attirmak :) hele de insanin kendi $afagi azalinca daha güzel oluyor yani ben öyle dü$ünüyodum
bu arada iyi geceler canim Allah rahatlik versin opuyorumnanaktan

ASKERLİK İLE İLGİLİ KARAR SEÇİMDEN SONRA!!!

969312027.jpg

22 Ekim 2010 03:42

Başbakan Erdoğan, askerlik sürelerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili brifingten sonra yaptığı açıklamada Genelkurmay’ın yaptığı çalışmayı beğendiğini söyleyerek, “Çalışmalar devam edecek” dedi.

Askerlik sürelerinin yeniden düzenleme çalışmalarının devam edeceği, seçime kadar ise herhangi bir karar verilmeyeceği, bu kararın seçim sonrasına bırakılacağı gelen bilgiler arasında.
Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’le görüşmesinin ardından Yunanistan’ın başkenti Atina’ya gitti.

Erdoğan, gazetecilerin askerlikle ilgili ısrarlı sorular, üzerine, “Genelkurmay’ın yaptığı çalışma güzel de devam edecek” dedi. Bugün gerçekleşen görüşmede, Genelkurmay Başkanlığı eşit süreli askerlik ile ilgili geniş kapsamlı bir dosyayı Erdoğan’a sundu. Başbakanlık Konutu’nda Erdoğan’a verilen brifingte 20 yıllık bir perspektif içerisinde asker ihtiyacı, genç nüfusun durumu, yapılabilecek çeşitli uygulamalar ve bunların yansımaları tek tek ortaya konuldu. Erdoğan’a sunulan raporda birden fazla seçenek sunuldu. Erdoğan’ın Genelkurmay’ın hazırladığı kapsamlı raporu beğendiği, ancak yeterli bulmadığı gelen bilgiler arasında. Brifingin ardından Koşanar’e, “Yapılan çalışma çok güzel, ancak üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Ben de ilgili arkadaşlara talimat verdim. Onlar da çalışıyorlar. İlerleyen zamanda her iki taraf biraraya gelerek bu konuyu yeniden değerlendirelim” dediği iddia edildi.

Hükümetin askerlikle ilgili yeni düzenlemede kısa dönemin 4 ay, uzun dönemin 12 ay olarak düzenlenmesi şeklindeki tek bir seçeneği masaya koyduğu, Genelkurmay’ın bu isteğe, “Devre kaybı olacak. Personel sıkıntısı yaşanacak” gerekçesiyle sıcak bakmadığı da iddialar arasında. Hükümetin bu tip asker alımını geniş bir zamana yayarak profesyonel orduya geçişin bir ara formülü olarak düşündüğü kaydedildi. Bedelli askerlik konusu ise terör meselesinin Türkiye’nin gündemini meşgul ettiği dönemde görüşülmesinin uygun olmayacağı gerekçesiyle masaya getirilmedi.

HÜRRİYET

Peki kizlar secim nezaman?? Seneye demi... ahh ahh.. yararlanmicaz biz bundan.. Havada bulutt askerligin dusmesini unut :oklava:

oyy kuzum bende sendenım sabah 5te kalkıcam 6.30da ıs bası..ama ben hala buralardayım..senın dedıgın gıbı ev ıs ev ıs..abım artık evden kovuyo asosyal oldun basıma gıt gez alısverıs yap dıyo ama canım ıstemıo..gercı evde de durmak ıstemıom ama dısarı cıkmayada usenıorum evde oturuorum yınee kaydirigubbakcemile3

sanırım sıyırmaya basladım beeen sempatiksalakcinni

canım cok guzel takım..bende begendım benzer bısey ama 1,5 mılyar..yuh dedım beklemedeyım sımdılık..bence kacırmaaa...

off bende bu yaz evlenıcem muhtemelen ama yok anacım ceyız almayı bıraktım artık bıtmıo zateeen :sinifsinif:

bende ısyerınde oyle dıyorum kalabalık bı ekıp oldugumuz ıcın her ay para toplayalım bırıne verelım dıyorum ama yoook kaydirigubbakcemile3

aynen tatlım ben de sıyırmaya başladım artık bilmiyorumkismile

ASKERLİK İLE İLGİLİ KARAR SEÇİMDEN SONRA!!!

969312027.jpg

22 Ekim 2010 03:42

Başbakan Erdoğan, askerlik sürelerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili brifingten sonra yaptığı açıklamada Genelkurmay’ın yaptığı çalışmayı beğendiğini söyleyerek, “Çalışmalar devam edecek” dedi.

Askerlik sürelerinin yeniden düzenleme çalışmalarının devam edeceği, seçime kadar ise herhangi bir karar verilmeyeceği, bu kararın seçim sonrasına bırakılacağı gelen bilgiler arasında.
Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’le görüşmesinin ardından Yunanistan’ın başkenti Atina’ya gitti.

Erdoğan, gazetecilerin askerlikle ilgili ısrarlı sorular, üzerine, “Genelkurmay’ın yaptığı çalışma güzel de devam edecek” dedi. Bugün gerçekleşen görüşmede, Genelkurmay Başkanlığı eşit süreli askerlik ile ilgili geniş kapsamlı bir dosyayı Erdoğan’a sundu. Başbakanlık Konutu’nda Erdoğan’a verilen brifingte 20 yıllık bir perspektif içerisinde asker ihtiyacı, genç nüfusun durumu, yapılabilecek çeşitli uygulamalar ve bunların yansımaları tek tek ortaya konuldu. Erdoğan’a sunulan raporda birden fazla seçenek sunuldu. Erdoğan’ın Genelkurmay’ın hazırladığı kapsamlı raporu beğendiği, ancak yeterli bulmadığı gelen bilgiler arasında. Brifingin ardından Koşanar’e, “Yapılan çalışma çok güzel, ancak üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Ben de ilgili arkadaşlara talimat verdim. Onlar da çalışıyorlar. İlerleyen zamanda her iki taraf biraraya gelerek bu konuyu yeniden değerlendirelim” dediği iddia edildi.

Hükümetin askerlikle ilgili yeni düzenlemede kısa dönemin 4 ay, uzun dönemin 12 ay olarak düzenlenmesi şeklindeki tek bir seçeneği masaya koyduğu, Genelkurmay’ın bu isteğe, “Devre kaybı olacak. Personel sıkıntısı yaşanacak” gerekçesiyle sıcak bakmadığı da iddialar arasında. Hükümetin bu tip asker alımını geniş bir zamana yayarak profesyonel orduya geçişin bir ara formülü olarak düşündüğü kaydedildi. Bedelli askerlik konusu ise terör meselesinin Türkiye’nin gündemini meşgul ettiği dönemde görüşülmesinin uygun olmayacağı gerekçesiyle masaya getirilmedi.

HÜRRİYET

Peki kizlar secim nezaman?? Seneye demi... ahh ahh.. yararlanmicaz biz bundan.. Havada bulutt askerligin dusmesini unut :oklava:

baharda canım seçimler.. bu defeteri kapatalım.. nişanlım bu konu çıktıgından beri mayısta yapıcaklar, anneler günü hedyesi süsü verip oy alıcaklar demişti, ben de kızmıştım saçmalama demiştim, ama doğruymuş... şafak saymaya devam 15 ay die çıktık yola 15 ayı da bititirir kavuşuruzopuyorumnanaktan unutalım gitsin, ben bundan sonra hiiiç takip falan etmiyorum bu haberleri... boşver sen de babykem olumunekankayizsmile

Gunaydin kizlar...

:nazar: $afak 118 :nazar:

günaydın kızlaaar :3:

günaydın canlarıııımmmm opuyorumnanaktan :nazar: şafak 100 :nazar: :teytey: :asigim: hey maaşallllaaaahh bitiyo 3 rakkamlılar sonunda allahhıııımmmmm opuyorumnanaktan

Flowecummmmmmmmmmmmm
Vayyyyy beeeee.... Safagin güzelligine bak..
Kiskandimmmm anowww... ne güzel bu gece 99 ayyy
Ben aglarim beaaa :)))

kıskanma canım benim aynı devreyiz biz be yaaa ne kıskanırsın :roflol: arkamdan geliyosun sen de yaaaa aklinialirimsmile maaşallah de bakeeemmm :olmaz: :nazar: :sm_cool:

slmmm kızlarrrrrrrrrrrr:3:

günaydın canıııım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Back
X