- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.581
kimse görmüyomu beni :çok üzgünüm:
ma$allah canim benim yaMehtap doğan güneşşşşşşşşşşşşş RABBİM saana çok şükürrrr...1haftada delıler gbı özledım aşkım senı yarın yanındayım yıne bekle benı bebeğim...
kızlarrr şafaklarımız atmış bulunmaktaaaa :lepi:
ben gördüm laydm h.g listeleri yapıodum da ondan bakamadım sana yaaa eyvahedigeldismile
ma$allah canim benim yarabbim herkese nasip etsin sevdigini görmeyi
canim listen hayirli ugurlu olsun :) inan bana listeyle günler daha cabuk geciyo
bitanemmmopuyorumnanaktanLadym ellerne saglk fıstım
sağol cnm bakalımmm 2 gündür ben yapıom listeleriii bakalım daha çabuk geçecek miiiiii bilmiyorumkismile
Canimmmmm.. bende bunu 3 gun once izlemistimmmm...Emanet - canlı performans süper düet. | İzlesene.com bu şarkıyı pazra gunu askerımle ağlaya ağlaya dınlemştık..Hadi kalk gel.. Allahım yzuume baktı ağlıyorum ama bu sefer mutluk gözyaşları..Ah be aşkım nasıl geçer sensz gunler usta bırlınde...
oyy kuzum bende sendenım sabah 5te kalkıcam 6.30da ıs bası..ama ben hala buralardayım..senın dedıgın gıbı ev ıs ev ıs..abım artık evden kovuyo asosyal oldun basıma gıt gez alısverıs yap dıyo ama canım ıstemıo..gercı evde de durmak ıstemıom ama dısarı cıkmayada usenıorum evde oturuorum yınee kaydirigubbakcemile3
sanırım sıyırmaya basladım beeen sempatiksalakcinni
canım cok guzel takım..bende begendım benzer bısey ama 1,5 mılyar..yuh dedım beklemedeyım sımdılık..bence kacırmaaa...
off bende bu yaz evlenıcem muhtemelen ama yok anacım ceyız almayı bıraktım artık bıtmıo zateeen :sinifsinif:
bende ısyerınde oyle dıyorum kalabalık bı ekıp oldugumuz ıcın her ay para toplayalım bırıne verelım dıyorum ama yoook kaydirigubbakcemile3
ASKERLİK İLE İLGİLİ KARAR SEÇİMDEN SONRA!!!
22 Ekim 2010 03:42
Başbakan Erdoğan, askerlik sürelerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili brifingten sonra yaptığı açıklamada Genelkurmay’ın yaptığı çalışmayı beğendiğini söyleyerek, “Çalışmalar devam edecek” dedi.
Askerlik sürelerinin yeniden düzenleme çalışmalarının devam edeceği, seçime kadar ise herhangi bir karar verilmeyeceği, bu kararın seçim sonrasına bırakılacağı gelen bilgiler arasında.
Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’le görüşmesinin ardından Yunanistan’ın başkenti Atina’ya gitti.
Erdoğan, gazetecilerin askerlikle ilgili ısrarlı sorular, üzerine, “Genelkurmay’ın yaptığı çalışma güzel de devam edecek” dedi. Bugün gerçekleşen görüşmede, Genelkurmay Başkanlığı eşit süreli askerlik ile ilgili geniş kapsamlı bir dosyayı Erdoğan’a sundu. Başbakanlık Konutu’nda Erdoğan’a verilen brifingte 20 yıllık bir perspektif içerisinde asker ihtiyacı, genç nüfusun durumu, yapılabilecek çeşitli uygulamalar ve bunların yansımaları tek tek ortaya konuldu. Erdoğan’a sunulan raporda birden fazla seçenek sunuldu. Erdoğan’ın Genelkurmay’ın hazırladığı kapsamlı raporu beğendiği, ancak yeterli bulmadığı gelen bilgiler arasında. Brifingin ardından Koşanar’e, “Yapılan çalışma çok güzel, ancak üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Ben de ilgili arkadaşlara talimat verdim. Onlar da çalışıyorlar. İlerleyen zamanda her iki taraf biraraya gelerek bu konuyu yeniden değerlendirelim” dediği iddia edildi.
Hükümetin askerlikle ilgili yeni düzenlemede kısa dönemin 4 ay, uzun dönemin 12 ay olarak düzenlenmesi şeklindeki tek bir seçeneği masaya koyduğu, Genelkurmay’ın bu isteğe, “Devre kaybı olacak. Personel sıkıntısı yaşanacak” gerekçesiyle sıcak bakmadığı da iddialar arasında. Hükümetin bu tip asker alımını geniş bir zamana yayarak profesyonel orduya geçişin bir ara formülü olarak düşündüğü kaydedildi. Bedelli askerlik konusu ise terör meselesinin Türkiye’nin gündemini meşgul ettiği dönemde görüşülmesinin uygun olmayacağı gerekçesiyle masaya getirilmedi.
HÜRRİYET
Peki kizlar secim nezaman?? Seneye demi... ahh ahh.. yararlanmicaz biz bundan.. Havada bulutt askerligin dusmesini unutklava:
Gunaydin kizlar...
$afak 118
günaydın kızlaaar
Gunaydin canoo.. nasilsin??slmmm kızlarrrrrrrrrrrr
Flowecummmmmmmmmmmmm
Vayyyyy beeeee.... Safagin güzelligine bak..
Kiskandimmmm anowww... ne güzel bu gece 99 ayyy
Ben aglarim beaaa :)))
slmmm kızlarrrrrrrrrrrr
Gunaydin canoo.. nasilsin??
Izin belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?