Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygu butun ceyızınıı dizdinmııı leynnnkaydirigubbakcemile3
benım hıcbıseyım yok :gitme:

yok be yavrum ya nerde bitiyor mu
ama çoğu şeyi aldım sayılır
en büyük şeyim yemek takımım kaldı 2 milyar o da anasını satim ya
kredim var şimdi onu ödüyorum
o bitince alıcam, benimki de gelmiş olmuyo o zamana kadar
seçtim hepsini de para yetmiyo anam :)

nişandan sonra topic açıcam bakarsın

ohhh süper vallaa delikafadulden çoğu şey bittiyse canım alırsın yemek takımınıda
ayyy şu askerlık bıttsınde artık topluca nişan düğün topıklerındeyızz:teytey::teytey:

oyy kuzum bende sendenım sabah 5te kalkıcam 6.30da ıs bası..ama ben hala buralardayım..senın dedıgın gıbı ev ıs ev ıs..abım artık evden kovuyo asosyal oldun basıma gıt gez alısverıs yap dıyo ama canım ıstemıo..gercı evde de durmak ıstemıom ama dısarı cıkmayada usenıorum evde oturuorum yınee kaydirigubbakcemile3

sanırım sıyırmaya basladım beeen sempatiksalakcinni

guzel dimi didommm
tl olarak 350den 100liraya dustuu
ama omur boyu garantisi var,, ve en iyi markalardan biri
canım cok guzel takım..bende begendım benzer bısey ama 1,5 mılyar..yuh dedım beklemedeyım sımdılık..bence kacırmaaa...

duygu butun ceyızınıı dizdinmııı leynnnkaydirigubbakcemile3
benım hıcbıseyım yok :gitme:

selam kızlarrrrrrrr bnm de çeyiz hazır bu yaz evleniom kızımmmmmmmm çeyizsiz olmaz valllaaa aklinialirimsmile

off bende bu yaz evlenıcem muhtemelen ama yok anacım ceyız almayı bıraktım artık bıtmıo zateeen :sinifsinif:

öle olsa ne güsel dimi:) herkesn çeyizini tamamalarız wallaaaalkisalkisalkisdelikafadulden

bende ısyerınde oyle dıyorum kalabalık bı ekıp oldugumuz ıcın her ay para toplayalım bırıne verelım dıyorum ama yoook kaydirigubbakcemile3

ıyı geceler kızlar..kendınıze ıyı bakın sabah 5te nefesim arkadasınız uyanır işe gider..öpüldünüz..

Mehtap doğan güneşşşşşşşşşşşşş RABBİM saana çok şükürrrr...1haftada delıler gbı özledım aşkım senı yarın yanındayım yıne bekle benı bebeğim...

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

100 FLOWERB

103 0306
2008

112 DİDEM_EVO

118 BABYKE

119 BUSRAE

121 HEJAR12

132 FIDES

179 SUSU

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

211 GRIMSI

209 ECEM3004

210 KARDELEN44

211 ANGELGÖZDE

211 YENGEC123

211 MAVIMAVIMAVI

214 DUYGU_C

217 NURAN07

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…