- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.561
duygu butun ceyızınıı dizdinmııı leynnnkaydirigubbakcemile3
benım hıcbıseyım yok :gitme:
selam kızlarrrrrrrr bnm de çeyiz hazır bu yaz evleniom kızımmmmmmmm çeyizsiz olmaz valllaaa aklinialirimsmile
yok be yavrum ya nerde bitiyor mu
ama çoğu şeyi aldım sayılır
en büyük şeyim yemek takımım kaldı 2 milyar o da anasını satim ya
kredim var şimdi onu ödüyorum
o bitince alıcam, benimki de gelmiş olmuyo o zamana kadar
seçtim hepsini de para yetmiyo anam :)
nişandan sonra topic açıcam bakarsın
kendime çeyiz yardımı kampanyası başlatıyorum herkes bi takım yollasa benim çeyiz tamam:roflol::roflol:
ohhh süper vallaa delikafadulden çoğu şey bittiyse canım alırsın yemek takımınıda
ayyy şu askerlık bıttsınde artık topluca nişan düğün topıklerındeyızz:teytey::teytey:
öle olsa ne güsel dimi:) herkesn çeyizini tamamalarız wallaaaalkisalkisalkisdelikafadulden
ay hayırlısıyla bi gelseler
ya çok ümitlenmiştim ben bu sefer çok moralim bozuldu ya
sadece çalışıyorum tatlım valla işe git eve gel başka bişey yaptıgım yok artık iyice monotona bağladım, birileri bi yere çağırsa da gidemiyorum artık çok fena alıştım ev kuşluğuna napıcam bilmiorum delikafadulden
işler de çok yoğun yoruluyorum halim kalmıyo zaten hiç bişeye.. bi yandan da şafak sayıyoruz işte bildiğin gibi opuyorumnanaktan askerim çavuş oldu geçen hafta ondan beri iletişimimiz de azaldı sıyırıcam yakında, zaten birbirimizi görmemiz imkansız bi telefoda konusuoduk ondan da oldu bu ara, hayır olsun sonumuz kafamçokkarıştı
ne zaman bitiyo izni seninkinin canım, bitsin de gelsinler artık yaa yeter valla :1no2:
canım cok guzel takım..bende begendım benzer bısey ama 1,5 mılyar..yuh dedım beklemedeyım sımdılık..bence kacırmaaa...guzel dimi didommm
tl olarak 350den 100liraya dustuu
ama omur boyu garantisi var,, ve en iyi markalardan biri
duygu butun ceyızınıı dizdinmııı leynnnkaydirigubbakcemile3
benım hıcbıseyım yok :gitme:
selam kızlarrrrrrrr bnm de çeyiz hazır bu yaz evleniom kızımmmmmmmm çeyizsiz olmaz valllaaa aklinialirimsmile
öle olsa ne güsel dimi:) herkesn çeyizini tamamalarız wallaaaalkisalkisalkisdelikafadulden
evet busefer olucak gibiydi sürekli gündemde :2:
yine hayal kırıklığı napalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?