Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aynen kızlar 1 cümle sadece adamakıllı bir açıklama yok.....
İnanmıyorum artık duyduklarıma.
Hey tertip atarsa 112 aklinialirimsmile
Yedin bizi askerlik off offf dertlendim gene

iyi geceler güzeller ben mecburen kaçar, yarın sabah 08:00 itibariyle burda olanlarla görüşmek üzere, hepinize iyi uykular.... aklinialirimsmile yarın uçmaya hazır oluuunnn
kaydirigubbakcemile3

Kizlarrrrr... yardimmmmmmmmmmmmm
Bu seti almak istiyorum? nasil? 90lik set, gümüs ve ömür boyu garantili
Son 2 saat var.. indirimdee.. internetten siparis verecem :)
Sade seviyorumm.. ama buda cokmu sade?
Yorumlarinizi bekliyorum

Aynen kızlar 1 cümle sadece adamakıllı bir açıklama yok.....
İnanmıyorum artık duyduklarıma.
Hey tertip atarsa 112 aklinialirimsmile
Yedin bizi askerlik off offf dertlendim gene

selamını almadan gitmiyim dedim tertip, bizim de atarsa 100 oldu inanamıorum sanırım 2 basamaklılar gelioooooohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan delikafadulden bitiyo tertip ya bitiyo bak :lepi:

iyi geceler güzeller ben mecburen kaçar, yarın sabah 08:00 itibariyle burda olanlarla görüşmek üzere, hepinize iyi uykular.... aklinialirimsmile yarın uçmaya hazır oluuunnn
kaydirigubbakcemile3

beğenmedim butonuna basıyımmı tertoo :roflol::roflol:
banane gitme alla allaaa beğenmedim işteee :smiley-cool:
iyi hadi git acıdım uyu rüyanda gör herifini kafayı yices yakında zaten -tatlicadiarzu-

kesinlikle süper hemen al tatlım benim de böyle opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
öptüm seni iyi geceler

beğenmedim butonuna basıyımmı tertoo :roflol::roflol:
banane gitme alla allaaa beğenmedim işteee :smiley-cool:
iyi hadi git acıdım uyu rüyanda gör herifini kafayı yices yakında zaten -tatlicadiarzu-

sırnaşık şey ay bi gidemediim yazık kız bana 6da kalkıp işe gidicem yoksa aklım burda ne güzel muhabbet ediyoruz delikafadulden yarın gündüz gel konuşalım terttoooo -tatlicadiarzu-
hadi kaçtım bu sondu :roflol:

:roflol::roflol::roflol: kıss sen bana bakma ben ev kuşuyum ya uyku problemi yok tabikisimboshayallersmile
git bebeemm hadi uyu mışıl mışıl :ecrin_bebek:
Şeniz

babikim o ne ya nasıl 350 liradan 100 liraya düşüyor gümüş hemde
deli misin tatlım al tabi kacar mı çok şık
ben de aldım jumbo 2 milyar verdim ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…