Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

YOOK VALA 15 AY YAPIOZ BILMIORUM NEDEN AMA KANUN MU DEGISMIS BISILER DEDI BIDE TECILINI BOZDURDU ASKERLIK KAGIDI GELMIS BUNUNDA HABERI YOKMUS BIA ANDA KACAK FALAN DIE GOTURDULER OYLE YANI senağlama

o zaman okulundan mezun olmamıştır..benim bildiğim 4 yıl okuyanlar sınavı kazanamazlarsa 12 ay yapıyor..fisfisfis

YOOK VALA 15 AY YAPIOZ BILMIORUM NEDEN AMA KANUN MU DEGISMIS BISILER DEDI BIDE TECILINI BOZDURDU ASKERLIK KAGIDI GELMIS BUNUNDA HABERI YOKMUS BIA ANDA KACAK FALAN DIE GOTURDULER OYLE YANI senağlama

o zaman senin eşin üniversiteyi bitirmeden gitmiş üniversite mezunu olnalar 12 ay yapıyo hemde yedek subay olarakmı ne maaş alıyolar bide

ay dayanamadım geldim yaa içim daraldı sempatiksalakcinni

benim aşkım da doğuda...:gitme:

benim de herşeyim doğuda allah korusun onları tez zamanda kavuştursun bize :Saruboceq:

Kimse beni görmüyoooo... gidim bari...
3 kez bisey sordum :gitme:

gitmmeeeeeee zaten 3 olmuş gidicen şimdi ama bunun için gitmeeee kaydirigubbakcemile

kızlar merhaba ne oldu askerlik konusu bi sonuca varıldımı

yine hüsran canım; 2 saat görüştüler sonund ayapılan açılma sadace şöle oldu: “Eşit Süreli Askerlik Sistemi” başlıklı sunum çerçevesinde, askerlik sistemimizin mevcut durumu gözden geçirilmiştir.” :roflol:

ay kıyamam :teselli:

kızlaaarrr devreler naber napıosunuz nası gidio???

kızlar uzman çavuşluk hakkında bilgisi olan varmı?
askeri uzman çavuş olmak isteyen, akrabalardan, arkadaşlardan bu görevi yapan varmı?

Benim askerim olmak istiyorum diyo ama ben pek istemiyorum açıkçası.. Neden sordun canım?

Evet yaa maaşı güzel diye kalmak istiyo ama ben kesinlikle istemiyorum daha fazla beklemek özlemek istemiyorum.. :sinifsinif:

Bir zaman kol kola gezip tozduğum
Yanında huzurlu mutlu olduğum

Aşkından tutuşup deli olduğum
Sevdiğim taptığım o şimdi asker

Bir gün tezkereyi alıp gelecek
Bu hasret bu özlem sona erecek

Aşkımız bir ömür boyu sürecek

Her gün postacıdan mektup beklerim
Üç günde almazsam merak ederim

Kavuşmamız için dua ederim

Bir gün tezkereyi alıp gelecek
Bu hasret bu özlem sona erecek

Aşkımız bir ömür boyu sürecek

:asigim: :1hug: a.s. olumunekankayizsmile turkbayragi

bunların topuna turrup suyu sıkıyım valla küfürü yiyecekler artık yaa resmen oynuyorlar

yaa insanlar ne kadar bencil anlamıyorum..kısa dönemlerin 2 ay uzayacak diye kıyameti koparmışlar..bazı haber sitelerinde yorumları okudumda..sinirlerim bozuldu..ya biz ne yapalım...:sinifsinif:

kızlar askerim haber bekliyo benden ben ne diyecem yok düşmedi aşkımmı diyecem yaa cok üzülür çok umutlanıyordu yaa ben nasıl söylerim bi karar daha yok belli degil gülüm die of offfffffff

yaa insanlar ne kadar bencil anlamıyorum..kısa dönemlerin 2 ay uzayacak diye kıyameti koparmışlar..bazı haber sitelerinde yorumları okudumda..sinirlerim bozuldu..ya biz ne yapalım...:sinifsinif:

ay bende bi hışımla yorum yazdım üyelik istiomuş göndermedim içimde kaldı yazıklarım:1ninca:

amaaaan takılma tatlım bu sitede de bazı forumlarda neler yazıldı çizildi ama boşver yapıcak bişey yok, maalesef herkes bencilleşiyo.. takılma sen sıkma canını yerimseniben

kızlar askerim haber bekliyo benden ben ne diyecem yok düşmedi aşkımmı diyecem yaa cok üzülür çok umutlanıyordu yaa ben nasıl söylerim bi karar daha yok belli degil gülüm die of offfffffff

ama umutlancak bişey yoktu zaten tatlım yaa bunlardan çıkan karar daha mecliste sürüncek zaten hemen bişey olamazdı ki, hala da belli deil nolacagı ama umutlanmayın bence daha fazla, hayırlısı olsun, bekliyoruz hala dersin ne diycen :teselli:

Sabahdan beri haberleri izliyorum insan bi açıklama yapar bu kadar mı zor düşmesi ya kaç aydır ya yok desinler olucaksada açıklama yapsınlar bu kadar terbiyesizlik olmaz !!!!

dün askeriyede düştü demişler onddan umutlanmıs canım yaa kıyamam

Sabahdan beri haberleri izliyorum insan bi açıklama yapar bu kadar mı zor düşmesi ya kaç aydır ya yok desinler olucaksada açıklama yapsınlar bu kadar terbiyesizlik olmaz !!!!

kaydirigubbakcemile5 tamamen katılıyorum ... biz de insanız, o askerler de insan, onların aileleri de insan.. sadece kendileri insan değil.. nedir bu kadar uzatmak, her yerde herkese duyurmasınlar o zaman saman altından yürütsünler olayları hem bu kadar duyurup hem bu kadar sallamak nedir ki neden insanların hayalleriyle oynuyolar anlamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…