- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.361
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
cnm senin eşindemi askerde
12 ay yapıyor olması gerekmez miydi?
YOOK VALA 15 AY YAPIOZ BILMIORUM NEDEN AMA KANUN MU DEGISMIS BISILER DEDI BIDE TECILINI BOZDURDU ASKERLIK KAGIDI GELMIS BUNUNDA HABERI YOKMUS BIA ANDA KACAK FALAN DIE GOTURDULER OYLE YANI senağlama
YOOK VALA 15 AY YAPIOZ BILMIORUM NEDEN AMA KANUN MU DEGISMIS BISILER DEDI BIDE TECILINI BOZDURDU ASKERLIK KAGIDI GELMIS BUNUNDA HABERI YOKMUS BIA ANDA KACAK FALAN DIE GOTURDULER OYLE YANI senağlama
benim aşkım da doğuda...:gitme:
Kimse beni görmüyoooo... gidim bari...
3 kez bisey sordum :gitme:
kızlar merhaba ne oldu askerlik konusu bi sonuca varıldımı
ay kıyamam :teselli:
kızlar uzman çavuşluk hakkında bilgisi olan varmı?
askeri uzman çavuş olmak isteyen, akrabalardan, arkadaşlardan bu görevi yapan varmı?
benimkide kalıp uzman olmak istiyor ama ben çok istemiyorum..burada calışsın daha iyi diorum..evimiz sırtımızda mı gecicezohaoldumsmile hem babamda askeriyeden emekli olunca biliyorum ki uzmanları diğer üst rütbeler çok eziyor gün vs oluyor uzman eşleri en düşük sınıf..ayrım yapıyorlar alt kademe üst kademe die..rütbeler devreye giriyor..eşinin rütbesi küçükse seninde öyle oluyor..ya da karışmııcaksın..ben kompleks yaparım daadelikafaduldennaniknanik:mymeka:
Bir zaman kol kola gezip tozduğum
Yanında huzurlu mutlu olduğum
Aşkından tutuşup deli olduğum
Sevdiğim taptığım o şimdi asker
Bir gün tezkereyi alıp gelecek
Bu hasret bu özlem sona erecek
Aşkımız bir ömür boyu sürecek
Her gün postacıdan mektup beklerim
Üç günde almazsam merak ederim
Kavuşmamız için dua ederim
Bir gün tezkereyi alıp gelecek
Bu hasret bu özlem sona erecek
Aşkımız bir ömür boyu sürecek
ay dayanamadım geldim yaa içim daraldı sempatiksalakcinni
benim de herşeyim doğuda allah korusun onları tez zamanda kavuştursun bize :Saruboceq:
gitmmeeeeeee zaten 3 olmuş gidicen şimdi ama bunun için gitmeeee kaydirigubbakcemile
yine hüsran canım; 2 saat görüştüler sonund ayapılan açılma sadace şöle oldu: “Eşit Süreli Askerlik Sistemi” başlıklı sunum çerçevesinde, askerlik sistemimizin mevcut durumu gözden geçirilmiştir.” :roflol:
kızlaaarrr devreler naber napıosunuz nası gidio???
yaa insanlar ne kadar bencil anlamıyorum..kısa dönemlerin 2 ay uzayacak diye kıyameti koparmışlar..bazı haber sitelerinde yorumları okudumda..sinirlerim bozuldu..ya biz ne yapalım...:sinifsinif:
yaa insanlar ne kadar bencil anlamıyorum..kısa dönemlerin 2 ay uzayacak diye kıyameti koparmışlar..bazı haber sitelerinde yorumları okudumda..sinirlerim bozuldu..ya biz ne yapalım...:sinifsinif:
kızlar askerim haber bekliyo benden ben ne diyecem yok düşmedi aşkımmı diyecem yaa cok üzülür çok umutlanıyordu yaa ben nasıl söylerim bi karar daha yok belli degil gülüm die of offfffffff
amaaaan takılma tatlım bu sitede de bazı forumlarda neler yazıldı çizildi ama boşver yapıcak bişey yok, maalesef herkes bencilleşiyo.. takılma sen sıkma canını yerimseniben
ama umutlancak bişey yoktu zaten tatlım yaa bunlardan çıkan karar daha mecliste sürüncek zaten hemen bişey olamazdı ki, hala da belli deil nolacagı ama umutlanmayın bence daha fazla, hayırlısı olsun, bekliyoruz hala dersin ne diycen :teselli:
Sabahdan beri haberleri izliyorum insan bi açıklama yapar bu kadar mı zor düşmesi ya kaç aydır ya yok desinler olucaksada açıklama yapsınlar bu kadar terbiyesizlik olmaz !!!!
serfsiz onlar götlerinden kıl aldırmıyorlar ne varsa sanki 2 ayda bizimkiler nasıl 15ay yapıyo hiç sesleri çıkmadan askerime söyleyimde ne kadar kısa dönem varsa ezsin burnundan getirsin hepsinin hain bunlar hain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?