- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.401
şişşşşt kız kapattırcanmı topiciğimiziinaniknanik
herşey olacağına varır kızlarrrrrr kaderde ne varsa onu yaşıcazzzzzzz düşerse şansımıza düşer ve çok güsel olur ama düşmezse de askerlerimizin canı sağolsun da 3 ay sonra gelsin napalımmm kısmetten öte bişiy yok
ben kapattım bu defteri megim, inanmıorum artık haberlere falan, oylanaıyoruz resmen, her haberde oldu olucak diye sevinip sınunda üzülüyoruz :çok üzgünüm:
kısa dönem topiğini okudunuz mu hiç kızlarrrrr
napsak ki bilmiyorumkismile berbat sıkıldım harbiden :1ninca:
olumunekankayizsmileanama gidiyom ben kankam,iş çıkışı kocam da gelcek..
akşam da orda yemek yer öyle geliriz eve sanırım..
öpüyorum canlarımmopuyorumnanaktan
YOOOOK CNM NE YAZIOOLAARalsanaalsanasmile
ne yazıyoooraklinialirimsmile
mesela özeline bakabilirsin kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canııımmm görüşürüz kaydirigubbakcemile3
kızlar gelin dalalım kısa döneme guclubacismile link verin bakim
kızlar gelin dalalım kısa döneme guclubacismile link verin bakim
ne gerek var bu sözlere..bende uzun dönem bekliyorum ama bu tarz polemiklere girmek ne kazandırıcak hee ben söliyim ne kazandıracağını banlanırsınız en fazla..tartışmaya girmek bişeyleri çözmez zamanında yeterince tartışmış biri olarak söylüyorum.
ne gerek var bu sözlere..bende uzun dönem bekliyorum ama bu tarz polemiklere girmek ne kazandırıcak hee ben söliyim ne kazandıracağını banlanırsınız en fazla..tartışmaya girmek bişeyleri çözmez zamanında yeterince tartışmış biri olarak söylüyorum.
BEN BULAMADIM KISA DONEM TOPIGINIklava:
didoşaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?