- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.381
dün askeriyede düştü demişler onddan umutlanmıs canım yaa kıyamam
merhaba kızlar
sanırım askerliğin düşüp düşmemesi konusunu konuşuyosunuz. acelem var yazdıklarınızı okuyamadım. bana kısa bi açıklama yapar mısınız. kısa dönemler uzadı mı bizim uzun dönemlerin ki kısaldı mı ne oldu?
askerim 2 dir soruyo. orda da konuşuluyo sanırım. benim bakmamı istedi.
son durum ne?
ooofff sıkıldım kızlar yaa saat durdu sanki bilmiyorumkismile
serfsiz onlar götlerinden kıl aldırmıyorlar ne varsa sanki 2 ayda bizimkiler nasıl 15ay yapıyo hiç sesleri çıkmadan askerime söyleyimde ne kadar kısa dönem varsa ezsin burnundan getirsin hepsinin hain bunlar hain
dün bi arkadaş kısa dönemlerin ki 9 ay oldu dedi. ama uzun dönemler için bişey yokmuş sanırım. birde şu anda askerlik yapanlara değil de sonrakilere vurcakmış. ben böyle duydum. arkadaş ta kesin gibi konuştu kısa dönemler için ama uzun dönemler nolcak??
benim askerim de ocak başında açıklancakmış galiba dedi
başka bi açıklama yok mu?
o zaman okulundan mezun olmamıştır..benim bildiğim 4 yıl okuyanlar sınavı kazanamazlarsa 12 ay yapıyor..fisfisfis
ben dün gecenin bi saati,Erdoğanın ağzından dinledim..
dediki; 'kısa dönemler 8 ay, uzun dönemler 12 ay yapıyo olucak ve YILBAŞINA KADAR uygulamaya geçilecek'...
hayırlısıyla olur inşallahhhh............
-tatlicadiarzu- çok sıkıldıııımmmmm sempatiksalakcinni
aahh ahhh ortaya biri bi laf atıyo zavallı canlarımız da inanıyo nolucak bu işin sonu bilmiyorum ama çok sinirliyimklava:
Megom ben geldim kankammm olumunekankayizsmile
çok çirkin bi yorum... sinirli kızgın olabilirsiniz ama hiçbişey bu kelimeleri kullanma hakkını size vermez, benim sevgilimde kısa dönem böyle bi genellemeyi yapamazsınızlmaz:
ben dün gecenin bi saati,Erdoğanın ağzından dinledim..
dediki; 'kısa dönemler 8 ay, uzun dönemler 12 ay yapıyo olucak ve YILBAŞINA KADAR uygulamaya geçilecek'...
hayırlısıyla olur inşallahhhh............
olumunekankayizsmileanama gidiyom ben kankam,iş çıkışı kocam da gelcek..
akşam da orda yemek yer öyle geliriz eve sanırım..
öpüyorum canlarımmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?