Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba kızlar
sanırım askerliğin düşüp düşmemesi konusunu konuşuyosunuz. acelem var yazdıklarınızı okuyamadım. bana kısa bi açıklama yapar mısınız. kısa dönemler uzadı mı bizim uzun dönemlerin ki kısaldı mı ne oldu?
askerim 2 dir soruyo. orda da konuşuluyo sanırım. benim bakmamı istedi.
son durum ne?

selam canım.. yine hüsran; 2 saat görüştüler sonund ayapılan açılma sadace şöle oldu: “Eşit Süreli Askerlik Sistemi” başlıklı sunum çerçevesinde, askerlik sistemimizin mevcut durumu gözden geçirilmiştir.” -tatlicadiarzu-

dün bi arkadaş kısa dönemlerin ki 9 ay oldu dedi. ama uzun dönemler için bişey yokmuş sanırım. birde şu anda askerlik yapanlara değil de sonrakilere vurcakmış. ben böyle duydum. arkadaş ta kesin gibi konuştu kısa dönemler için ama uzun dönemler nolcak??
benim askerim de ocak başında açıklancakmış galiba dedi

başka bi açıklama yok mu?

serfsiz onlar götlerinden kıl aldırmıyorlar ne varsa sanki 2 ayda bizimkiler nasıl 15ay yapıyo hiç sesleri çıkmadan askerime söyleyimde ne kadar kısa dönem varsa ezsin burnundan getirsin hepsinin hain bunlar hain

çok çirkin bi yorum... sinirli kızgın olabilirsiniz ama hiçbişey bu kelimeleri kullanma hakkını size vermez, benim sevgilimde kısa dönem böyle bi genellemeyi yapamazsınızlmaz:

söylentiler çok canım her yerde bişey yazıyo ama resmi açıklama yapılmadı gibi bişey sana az önce söyledigim gibi kaldı olay bugünkü heyecanla bekelenen görüşme sonrası -tatlicadiarzu-
söylentiler; şu anda kısa dönem askerde olanları etkilemiycek ama kısa dönem askerlik 8 ay olucak.. şu anda uzun dönem askerde olan ve 12 ayını dolduran askerler terhis edilecek çünkü uzun dönem askerlik de 12 ay olucak yönünde.. yani tek tip deil böle 2 seçenek oluşturulacak 8-12 diyolar.. ama inanamıyorum ben artık hiç bişeye...

ben dün gecenin bi saati,Erdoğanın ağzından dinledim..
dediki; 'kısa dönemler 8 ay, uzun dönemler 12 ay yapıyo olucak ve YILBAŞINA KADAR uygulamaya geçilecek'...
hayırlısıyla olur inşallahhhh............

'kısa dönem olarak başlamış olanlar etkilenmeyecek,uzun dönem yapmakta olanlar ise,erken terhis olacaklar' dendi bi de..

herşey olacağına varır kızlarrrrrr kaderde ne varsa onu yaşıcazzzzzzz düşerse şansımıza düşer ve çok güsel olur ama düşmezse de askerlerimizin canı sağolsun da 3 ay sonra gelsin napalımmm kısmetten öte bişiy yok

çok çirkin bi yorum... sinirli kızgın olabilirsiniz ama hiçbişey bu kelimeleri kullanma hakkını size vermez, benim sevgilimde kısa dönem böyle bi genellemeyi yapamazsınızlmaz:

kısa dönemler agzına geleni söylüyolar biz bişey dedikmi, haketmesinler ben sizi genellemedimki herkes hakettigi gibi yapsın o zaman onlarda karsı çıkmasınlar zaten sizinkilere vurmayacagı için sizden sonrakilere vuracak eger yükselirse askerlik bu yüzsden üstüne alınmana gerek yok

ben kapattım bu defteri megim, inanmıorum artık haberlere falan, oylanaıyoruz resmen, her haberde oldu olucak diye sevinip sınunda üzülüyoruz :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…