- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.341
Daha çok yeni he doyamadan gönderdin kocişini askeree turkbayragi
Allah başka ayrılık vermesin
sabahki halimden eser yok şimdi ......
heycanı gitti baş ağrısı kaldı kızlar
sabahki halimden eser yok şimdi ......
heycanı gitti baş ağrısı kaldı kızlar
turkbayragi
AYNEN CNM AMA BIZ ZATEN BIR EWDE YASAMADIK HIC NIKAHIMIZ VAR SADECE ONUN MESLEK GERGI BOYLE YAPTIM SARK GOREVI BURAYA CIKSIN DIE
mesleği neydiki canım?
ogretmen olcak ınsallah
kızlar uzman çavuşluk hakkında bilgisi olan varmı?
askeri uzman çavuş olmak isteyen, akrabalardan, arkadaşlardan bu görevi yapan varmı?
uzun dönem mi yapıyor?anlamadım..
ogretmen olcak ınsallah
UZUN DONEM YAPIO CNM KISA DONEM SINAVLARINA GRDI AMA KAZANAMADI ODA MALESEF UZUN DONEM YAPIO :sinifsinif: AMA OYLE OLMASINI KENDIDE ISTEDI BIAN KISA DONEM YAPANLARA COOK KIZIO BEYIMsırnaşık şey
kızlar merhaba ne oldu askerlik konusu bi sonuca varıldımı
KIZLAR EN COOK SAFAGI OLAN BENM SUAN 350 BEN NEAPIM :sinifsinif:SIZ HEP ONCEDEN KAVUSCAKSINIZ opuyorumnanaktan Şeniz
öyle valla kızlar bekleyişlere daha çoook şeyler ekleyebiliriz.
bazen çok yorar insanı beklemek, bazende çok güzeldir ucunda kavuşacağına bağlı a.s.
bu konu tamamen sonuclanana kadar dınlemıycem atık ne bu yaa karar vermek bu kadar zor mu ya kabul edın ya etmeyın yaaa
kızlar merhaba ne oldu askerlik konusu bi sonuca varıldımı
INGILIZCE AMA YAPMICAM DIO O MESLEGI CEVIRMENLIK YAPICAM FLN DIO BAKALIM HAYIRLISI CNM YA KARISIK ISLER BIRAZ kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıne öğretmeni olucaaaaaakalkisalkisalkis
kız bizim memleketimzide ne sonuçlanmışta bu sonuçlansın bacım bekliyoz akşama açıklama yapılacakmış
INGILIZCE AMA YAPMICAM DIO O MESLEGI CEVIRMENLIK YAPICAM FLN DIO BAKALIM HAYIRLISI CNM YA KARISIK ISLER BIRAZ kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?