• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar uzman çavuşluk hakkında bilgisi olan varmı?
askeri uzman çavuş olmak isteyen, akrabalardan, arkadaşlardan bu görevi yapan varmı?

kızlar uzman çavuşluk hakkında bilgisi olan varmı?
askeri uzman çavuş olmak isteyen, akrabalardan, arkadaşlardan bu görevi yapan varmı?

benimkide kalıp uzman olmak istiyor ama ben çok istemiyorum..burada calışsın daha iyi diorum..evimiz sırtımızda mı gecicezohaoldumsmile hem babamda askeriyeden emekli olunca biliyorum ki uzmanları diğer üst rütbeler çok eziyor gün vs oluyor uzman eşleri en düşük sınıf..ayrım yapıyorlar alt kademe üst kademe die..rütbeler devreye giriyor..eşinin rütbesi küçükse seninde öyle oluyor..ya da karışmııcaksın..ben kompleks yaparım daadelikafaduldennaniknanik:mymeka:

KIZLAR EN COOK SAFAGI OLAN BENM SUAN 350 BEN NEAPIM :sinifsinif:SIZ HEP ONCEDEN KAVUSCAKSINIZ opuyorumnanaktan Şeniz

aaa deme ama öle hepimiz o günden geçtik tatlım, hem biz kavuşalım sıra size size gelicek :)

öyle valla kızlar bekleyişlere daha çoook şeyler ekleyebiliriz.
bazen çok yorar insanı beklemek, bazende çok güzeldir ucunda kavuşacağına bağlı a.s.

eveeeetttt :lepi:

bu konu tamamen sonuclanana kadar dınlemıycem atık ne bu yaa karar vermek bu kadar zor mu ya kabul edın ya etmeyın yaaa

katılıyorum canım ben artık hiç düşünmüyorum bu konuyu bugün sondu, noktayı koydum defteri kapattım, umut falan yok.. oyalıyolar oynuyolar insanlarla aynen şafak saymaya devam!!! boshayallersmile

Back
X