- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
gecmis olsun gamze. insallah cabucak iyilesir. :teselli:
bugun safak Garamanin goyunu sonra cikar oyunu 70 Baska yok..
CANIM COOOK GECMIS OLSUN ISALLAH HEMEN IYILESIR YAAA :teselli:aradı bitanem günlerdir hasta yatıyomuş serum takılıymış 39.5 ateşle yatıyomuş ayağa kalkamıyodum diyo yemek yiyemedim diyo evdede boğazları inince öyle olurdu yatar kalırdı serum yemeden kalkamazdı ayağa...kıyamam ona hiç bugün kalktım zorla dedi sevgililer günümüzü kutlamak için dedi bugün aramasaydım çok üzülürdn dedi gülüm benim yaa nefes bile alamıyor ayakta duramıyor ama kalkmış aramış beni....bende ona şarkı dinlettim sezen aksu geri dön...inan bana artık canımdan bezmiştim hiç gücüm kalmamıştı güçlendim sanki nolursa olsun döncem sana dedi.herşeyimsin sen dedi daha bisürü şey dedi ....hasta olduğu için üzülüyorum blirim çok ağır geçiriyor hasta olunca yıkılmış kalmıştır
neyse biz ayrıda olsak 14 şubata güzel başladık genede...inşallah hepinizinde güzel geçer
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ...
topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:
1.cankiiz5o=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞ:hooray:
2.istanblue=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ:hooray:
3.gunicen=1
3.solucan=1
4.seahorse=11
5.bujimenekşe=40
6.GGÖZEN=41
7.bebix=45
oynatmaya az kaldı doktorum nerde delikafadulden kapayın gözlerinizi kızlarŞenizŞenizŞeniz:asigim:
yok devrem benimki yarn öğlen burda inşallah
gözünüzaydın olsun kızlar.
şafak________90
gözünüzaydın olsun kızlar.
şafak________90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?