• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayin 14inde yani yarin son gunu oluyor.... birde benim takipte bi kac gun onde gidiyordu :):)

tamam işte kuzum yarın geleceksse bugün şafak doğan güneşşş diyceksin artık 1 değillll GÜNEŞ DOĞACAK ASKERİN GELECEK ama yarın son günü ve pazar sabahı gelecekse şafak yarın doğan güneş olacak haklısın ozaman aman her ne haltsa ya sonuçta bugün bitti 1 bitti yani sonuçta gene doğan güneş iştee

Son düzenleme:
1 gun daha sabret kizz sonra ugramicam buraya heheehe:D

ANAAAMMMMMMMMMM BIKTIM SİZDEN YAWWWlülülülülülü Bİ GİDİNDE SIRA BİZEDE GELSİN YAWWWW TAKILDINIZ KALDINIZ GİTMEK BİLMEDİNİZ YAWW SİZİN LİSTENİZLE UĞRAŞMAK KOLAYMI SANKİ GİDENLERİ GÖRDÜKÇE İÇİM Bİ HOŞ OLUYO BEEE:delphin:(şaka kızzz başımın üzerinde yeriniz var hepinizinde):1hug:

biten=173
şafak=282:nazar:
88/3
kars sarıkamış

hala aramadın sensizim:delphin:senağlama
ömrümü yeşertende sensin söndürende sensin
ne zor şey şu aşk...
ama herşey seninle güzel
ömrümü söndüreceksende sen söndür:Saruboceq:
canın sağolsun ömrüm...:asigim::nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.cankiiz5o=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞ:nazar::hooray:

1.gunicen=1:nazar:
2.istanblue=1:nazar:
3.solucan=1:nazar:
4.seahorse=12:nazar:
5.bujimenekşe=41:nazar:
6.GGÖZEN=42:nazar:
7.bebix=46:nazar:

Canım benim Çok tşk ederim :1hug:
İnşallah sağsalim döner senin eşinde.. Allah Biran önce göstersin o günleri sana..
Benim sevgilim geliyo ama daha 92 gün sabretmem lazım kardeşimde asker :çok üzgünüm:

canım benim amin inşallah.benimde kardeşim askerdi.ondada şafak saydım onu 15 ay eşimide 5 ay eder 20 ay ne zormuş asker yolu beklemek ömrüm beklenekle geçiyorsenağlama allah bidaha ayırmasın canım sizide

Allah'ım sonunda plakalar şükürler olsun :Saruboceq: ŞAFAKKKKKKKKKKKKK:81 DÜZCE :sm_cool:sositososito:teytey::dance: vede sevgililer günü :çok üzgünüm:

aradı bitanem günlerdir hasta yatıyomuş serum takılıymış 39.5 ateşle yatıyomuş ayağa kalkamıyodum diyo yemek yiyemedim diyo evdede boğazları inince öyle olurdu yatar kalırdı serum yemeden kalkamazdı ayağa...kıyamam ona hiç bugün kalktım zorla dedi sevgililer günümüzü kutlamak için dedi bugün aramasaydım çok üzülürdn dedi gülüm benim yaa nefes bile alamıyor ayakta duramıyor ama kalkmış aramış beni....bende ona şarkı dinlettim sezen aksu geri dön...inan bana artık canımdan bezmiştim hiç gücüm kalmamıştı güçlendim sanki nolursa olsun döncem sana dedi.herşeyimsin sen dedi daha bisürü şey dedi ....hasta olduğu için üzülüyorum blirim çok ağır geçiriyor hasta olunca yıkılmış kalmıştır
neyse biz ayrıda olsak 14 şubata güzel başladık genede...inşallah hepinizinde güzel geçer
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ...

Back