- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
Canım.. bizimkide ptesi sabah hihoyyyt
Gözünaydın devremmm Şeniz
saol tatlımmmm seninde gözün aysn inşallah:teytey:
çok heycanlıyım ya bu gece sabah olmaz hrlde kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım.. bizimkide ptesi sabah hihoyyyt
Gözünaydın devremmm Şeniz
saol tatlımmmm seninde gözün aysn inşallah:teytey:
çok heycanlıyım ya bu gece sabah olmaz hrlde kafamçokkarıştı
Gözünüz Aydın kızlar..Kavuşuyosunuz askerlerinize..Allahım bizede nasip etsinnnnnnn
ne güzel bişi ya darısı bizlerin başına.. şimdi ne heyecan vardır sende ..offffçok imrendim bea mşlhh
diiiimm bari sengözlerimebaksanab
şafak 91
gülçinnnnn annadık gariiidarısı başımızaa
off be gülçin garısı gadar kendini beğenmişini görmedim yawwwww kızım istanbulue de gidiyo senden öncede gidenler oldu ama bi sen böyle burnun havada dolanıyon topiktee bu kadarda devrecilik olmazkii yawww sonra topiğe almayızzzz haaaa ona göreeee
Aşkolsun ya gidiyorum tamam senağlama
len bide hem şuçlu hem´güçlü trip yapıyo hasbam:dilcikar: .......
senağlamasenağlama Ne var yani sevinseydim azcık
güzelim kıskanmıyoruz şafağını merak etme:dilcikar: tersine bizde seviniyoruz seninle günlerdiir bekliyorum terhis listesine almak için hevesle...allah nazarlardansaklasın bi daha hiiiiiiiçççççççççççç ayırmasın inşallah ama len bacım sevin ama gözümüze sokmakla kalmıyon oyuyon resmen gözümüzü beee:1shok: günlerce beraber gün saydık bizim de desteğimiz olmadımı hiç şafak bitirirken bak daha 281 gün var yazık değilmi bizee yaaa derdin ağlatmakmı bizisenağlamasana tezkere güzelim dedim ödülü bumu yaaaasenağlamazaten deliler gibi özledim kocamı bugün dahada katlandı hasretim
senağlama
Amin canım darısı başına inşallah sağsalim :Saruboceq: