• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

88/2 Şırnak/Görmeç Şafak__161__
ÖzlüyoruMMMMMM yaaaaa Aşkımsız geçen ilk ve son 14 şubat olcek busenağlama Onsuz geçen günü, saati, dakikayı yaşamıyorum eziyet gibi hayat! Bebeğim beniim yaa seviyorum seniii askerimmm çabukk gellll senağlamasenağlama Allahım sağ salim kavuştursun seni bana tek dileğim bu senağlama Allahım offff çok kötüyüm bugün.......

ŞAFAAAAKKKKKK:80 OSMANİYE sositososito yarın 70 lere iniyorum oleyyyyyyyy :teytey: şükürler olsun YARABBİM:Saruboceq: darısı diğer bekleyenlerin başına inş nasıl geçtini anlamadan sevdiklerinize kavuşursunuz :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun..a.s.

Sana Şükürler Olsun Allah'ım.... Bugünleride Gösterdin... :asigim::asigim:

ne güzel bişi ya darısı bizlerin başına.. şimdi ne heyecan vardır sende ..offff :delphin: çok imrendim bea mşlhh :nazar: diiiimm bari sengözlerimebaksanab

biten=174
şafak=281
88/3
kars/sarıkamış

ömrüm olmadan
2bayram
2doğum günü
1yılbaşı
1tanışma yıldönümü
1nişan yıldönümü
ve son olarak
1sevgililer günü geçirdim
daha
1doğum günü
1 evlilik yıldönümü
2bayram geçecek onsuz
VE BU DEMEK OLUYORKİ
günler geçiyor ayrı geçecek olan her özel gün sırasıyla bitiyor...işte bu yönünü düşününce seviniyorum..ya en başında olsaydık o geçen özel günlerimiz daha geçmemiş olsaydışimdi çoğu gitti azı kaldı allaha şükür.
ömrümden ömür gidiyor o yanımda olmadığı her saniye her an ama öyle bi durumki onun varlığı nefes alması bile benim için muhteşem bişi .varsın yanımda olmasın ama iyi olsun....o bana allahın bir lutfu ve ölene dek o lutufa sahip çıkacağım onu asla bırakmayacağım.allahıma binlaerce kere şükürler olsun onu bana verdi benim kocam olduğu için ne kadar şükretsem azdır iyiki o benim bende onunum...şimdi isterse 10 sevgililer günü ayrı geçsin razıyım yeterki o benim olsun yeterki o nefes alsın yeterki var olsun...
VARLIĞIN YETER BEBEĞİM
:nazar:hihoyyytsositosositoGÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...:nazar::teytey::dance::sm_cool:

off be gülçin garısı gadar kendini beğenmişini görmedim yawwwww kızım istanbulue de gidiyo senden öncede gidenler oldu ama bi sen böyle burnun havada dolanıyon topiktee bu kadarda devrecilik olmazkii yawww sonra topiğe almayızzzz haaaa ona göreeee

off be gülçin garısı gadar kendini beğenmişini görmedim yawwwww kızım istanbulue de gidiyo senden öncede gidenler oldu ama bi sen böyle burnun havada dolanıyon topiktee bu kadarda devrecilik olmazkii yawww sonra topiğe almayızzzz haaaa ona göreeee

Aşkolsun ya gidiyorum tamam senağlama

senağlamasenağlama Ne var yani sevinseydim azcık

güzelim kıskanmıyoruz şafağını merak etme:dilcikar: tersine bizde seviniyoruz seninle günlerdiir bekliyorum terhis listesine almak için hevesle...allah nazarlardan :nazar:saklasın bi daha hiiiiiiiçççççççççççç ayırmasın inşallah ama len bacım sevin ama gözümüze sokmakla kalmıyon oyuyon resmen gözümüzü beee:1shok: günlerce beraber gün saydık bizim de desteğimiz olmadımı hiç şafak bitirirken bak daha 281 gün var yazık değilmi bizee yaaa derdin ağlatmakmı bizisenağlamasana tezkere güzelim dedim ödülü bumu yaaaasenağlamazaten deliler gibi özledim kocamı bugün dahada katlandı hasretim :delphin:senağlama

güzelim kıskanmıyoruz şafağını merak etme:dilcikar: tersine bizde seviniyoruz seninle günlerdiir bekliyorum terhis listesine almak için hevesle...allah nazarlardan :nazar:saklasın bi daha hiiiiiiiçççççççççççç ayırmasın inşallah ama len bacım sevin ama gözümüze sokmakla kalmıyon oyuyon resmen gözümüzü beee:1shok: günlerce beraber gün saydık bizim de desteğimiz olmadımı hiç şafak bitirirken bak daha 281 gün var yazık değilmi bizee yaaa derdin ağlatmakmı bizisenağlamasana tezkere güzelim dedim ödülü bumu yaaaasenağlamazaten deliler gibi özledim kocamı bugün dahada katlandı hasretim :delphin:senağlama

Özür dilerim canım haklısın düşünemedim :1ninca:

Amin canım darısı başına inşallah sağsalim :Saruboceq:

inşallah canım inşallah...:Saruboceq:.
Bugün onsuz geçen ilk ve son sevgililer günüydü..:çok üzgünüm: onsuz geçireceğim sadece ikimizin doğum günü ve 1bayram kaldı Allahın izniyle evlilik yıl dönümümüzde burda 1 Nisan hihoyyyt

Back