- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
Artık Şafak Filan Yok.. Beni Çeken Katlanan Tüm Arkadaşlarıma Tşk Ederim.. Sizinle Şafak Saymak Bişeyler Paylaşmak Çok Güzeldi.. Hoşçakalın..
Şafak: Doğan Güneş..
gözünaydın. darısı başımıza.
şafak_________89:asigim:
Artık Şafak Filan Yok.. Beni Çeken Katlanan Tüm Arkadaşlarıma Tşk Ederim.. Sizinle Şafak Saymak Bişeyler Paylaşmak Çok Güzeldi.. Hoşçakalın..
Şafak: Doğan Güneş..
kız sende vur dedik öldürdün walla şimdide el gibi yazmışın yaaa hem hoşçakalın ne demek bidaha girmicenmi buralara senağlama
GÜNİCEN İSTANBLUE canlarım gözünüz aydın.sevdiklerinize sımsıkı sarılın birdaha sizi yalnız bırakmalarına izin vermeyin.bizim yerimizide hasret giderin.ama topiği terketmeyin yanımızda olun.öpüyorum sizi.allah bidaha ömür boyu ayırmasın
aradı bitanem günlerdir hasta yatıyomuş serum takılıymış 39.5 ateşle yatıyomuş ayağa kalkamıyodum diyo yemek yiyemedim diyo evdede boğazları inince öyle olurdu yatar kalırdı serum yemeden kalkamazdı ayağa...kıyamam ona hiç bugün kalktım zorla dedi sevgililer günümüzü kutlamak için dedi bugün aramasaydım çok üzülürdn dedi gülüm benim yaa nefes bile alamıyor ayakta duramıyor ama kalkmış aramış beni....bende ona şarkı dinlettim sezen aksu geri dön...inan bana artık canımdan bezmiştim hiç gücüm kalmamıştı güçlendim sanki nolursa olsun döncem sana dedi.herşeyimsin sen dedi daha bisürü şey dedi ....hasta olduğu için üzülüyorum blirim çok ağır geçiriyor hasta olunca yıkılmış kalmıştır
geçmiş olsun,Allah bir an önce şifa versin,iyileşsin askerin a.s.
neyse biz ayrıda olsak 14 şubata güzel başladık genede...inşallah hepinizinde güzel geçer
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ...
şafak doğan güneş:) darısı herkesn başına
ne güzel,hasret bitti ,şimdi kavuşma zamanı ,gözünaydın canım,Allah hiç ayırmasın sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?