- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.581
kız vallahi yanlış anladın ben ayrım yapmadımkiii hepimiz aynı yolun yolcusuyuz olurmu öle şey inanın çok seviyorum burdaki herkesi gözümü açar açmaz akşam işten gelir gelmez buraya girmek sizle konşmk için ölüyorum yaa...:asigim:
gamze deme böyle ya,ne diyoruzanca rüyamızda görürüz zatiiiiisenağlama:a015:
Gamze Sen artık hep burdamı takıLıon kızzz...
hiç diğer sayfaya GeLmionda
DevreciLikte neymiş anam ben hiç öyLe bişey yapmadım vaLLa..
sonuçta bende o yoLLardan geLdim....
kızlar üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım nişan bohçasını hazırlıcazalan iş var baya akşama kadar giremem ama akşam burda olun teselliye çok ihtiyacım olcak galiba bu akşam sizi seviyoruuuummmma.s.Şeniz....
azönce ben de konuştum canım cıkacaklarmış dağa bu gece hazırlanıyoz dedi.günayyyydın kızlarkaydirigubbakcemile2mehtap....36
şafak.....415
dün konuştuk aşkımla 2400 m koşmuşlar gün boyukaydirigubbakcemile
bugün de manisanın o meşhur dağına çıkabilirler intikal için
bu gece uyku yok bana :1no2:
nergis biz sabahlayalım şekerim bu gece sevdiklerimiz Allahın bi dağında
30 kiloluk çanta sırtlarında:1shok:
Allahım yardım et koru hepsini:Saruboceq:
ohh ohh iyi gezin her anın hatta salisenin tadını cıkartınnn gittiğinde gelirsin buraya herkes elinden geleni yapar hepimiz kaderdaşız ne de olsa :)Selam kızlar uzun zamandır giremedim eşim geldi biliyosunuz izine şimdi bi bakayım dedim hemen. hazırlanıp Bursaya gezmeye gidiyoruz.
Kocacığım gidince size çok ihtiyacım olcak
Selam kızlar uzun zamandır giremedim eşim geldi biliyosunuz izine şimdi bi bakayım dedim hemen. hazırlanıp Bursaya gezmeye gidiyoruz.
Kocacığım gidince size çok ihtiyacım olcak
N€RGİS;6067332 .!.:azönce ben de konuştum canım cıkacaklarmış dağa bu gece hazırlanıyoz dedi.
bu arada timde kesin kalıyo mg 3 silahı vermişler askıma usta birliğinde onu kullanacakmış. kendimi cook yarım hissediyorum bu gece uyku yok
mehtap36
bu arada benimkisi 9, 10 ve ya 11 mayısta gelecekmiş offf kötü bi gün(((((((( çok üzgünüm:
acemi birliğinde daha cok klacaklar ne zamn gelirse gelsin sağ salim gelsin deee ben beklerim:1shok:
biz 5i ya da 8i diye bahsederken nooldu ya
valla mahvoldum nergis çok kötü haber verdin banasenağlama
timler yeniden seçildi canım dün haber aldım ben de artık kesin grupları yanii
uyuyamam ben de bu gece:çok üzgünüm:
şafak 43
yarın aşkımla birlikteyiz inşallah. bekle beni istanbul geliyorum.
kızlar dua edin benim için sağ salim gidip döneyim.
N€RGİS;6072564 .!.:acemi birliğinde daha cok klacaklar ne zamn gelirse gelsin sağ salim gelsin deee ben beklerim
ewet canım timler kesin belli olmuş artık uyumayalım zaten onlar soğukta biz sıcak yatakta dünya hep adaletsiz yaww:1no2::1no2::1no2:
şafak 43
yarın aşkımla birlikteyiz inşallah. bekle beni istanbul geliyorum.
kızlar dua edin benim için sağ salim gidip döneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?