Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tamam ulenn anladık ben uyardım sadece disipline falan vermem zatiiii ...bende çalışabilsem keşke izin vermiyo benim enik.:mymeka:kaydirigubbakcemile3.....elişiylede çok zorlanıyom vakit geçirmek için sıkılıyo insan elişinden falan walla.iş olsa sabahtan akşama orda olrum yapacak şeyler olur zaman geçer

tamam ümmüşüm ....kızlar ben şimdi didiyom maalesef teyzemler çağırdı oraya didiyomm...akşama doğru anca gelrim gece girerim nete size iyi muhabbetler canlarım ....ditmek zoyundayımmm öptüm hepiciğinizi byby

kızlar üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım nişan bohçasını hazırlıcazalan iş var baya akşama kadar giremem ama akşam burda olun teselliye çok ihtiyacım olcak galiba bu akşam sizi seviyoruuuummmma.s.Şeniz....

Gamze Sen artık hep burdamı takıLıon kızzz...
hiç diğer sayfaya GeLmionda

DevreciLikte neymiş anam ben hiç öyLe bişey yapmadım vaLLa..
sonuçta bende o yoLLardan geLdim....

Gamze Sen artık hep burdamı takıLıon kızzz...
hiç diğer sayfaya GeLmionda

DevreciLikte neymiş anam ben hiç öyLe bişey yapmadım vaLLa..
sonuçta bende o yoLLardan geLdim....

orayada giriyorum canım arasıra ama genelde burdayım bura benim topişimm yawww genelde buradayım nergisim ..sen etmedin gızzz üzerine alınma eden olursa diyorumm .....biz hepimizde gördüyoruz yaşıyoruz aynı şeyleri.sen bitirdin sayılır sıra bende senin gördüklerini daha ben görücem ben senin yarın kadar gördüm daha

canım inşallah geldiğinde bol bol çıkarın nişanlılığınızın tadınıŞeniz
ben de çalışım azcık akşam gelirim

Selam kızlar uzun zamandır giremedim eşim geldi biliyosunuz izine şimdi bi bakayım dedim hemen. hazırlanıp Bursaya gezmeye gidiyoruz.
Kocacığım gidince size çok ihtiyacım olcak

azönce ben de konuştum canım cıkacaklarmış dağa bu gece hazırlanıyoz dedi.
bu arada timde kesin kalıyo mg 3 silahı vermişler askıma usta birliğinde onu kullanacakmış. kendimi cook yarım hissediyorum bu gece uyku yok
mehtap36
bu arada benimkisi 9, 10 ve ya 11 mayısta gelecekmiş offf kötü bi gün((((((((çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Selam kızlar uzun zamandır giremedim eşim geldi biliyosunuz izine şimdi bi bakayım dedim hemen. hazırlanıp Bursaya gezmeye gidiyoruz.
ohh ohh iyi gezin her anın hatta salisenin tadını cıkartınnn gittiğinde gelirsin buraya herkes elinden geleni yapar hepimiz kaderdaşız ne de olsa :)

canımcım ne mutlu sana kocişin yanında.gez tatlım tadını çıkar ama gideceğini düşünmeden.biz hep burdayız ve hepberaberiz seninle ağlarız bizde.zaten biz asker yolu bekleyenler ağlamak için bahane arıyoruz sanki

şafak 43 kütahya aşkımın acemi birliğini yaptığı yer.çok şükür kurtuldu ordan birde usta birliği yaptığı adanadan bir kurtulabilse

:1shok:
biz 5i ya da 8i diye bahsederken nooldu ya
valla mahvoldum nergis çok kötü haber verdin banasenağlama
timler yeniden seçildi canım dün haber aldım ben de artık kesin grupları yanii
uyuyamam ben de bu gece:çok üzgünüm:

acemi birliğinde daha cok klacaklar ne zamn gelirse gelsin sağ salim gelsin deee ben beklerim
ewet canım timler kesin belli olmuş artık uyumayalım zaten onlar soğukta biz sıcak yatakta dünya hep adaletsiz yaww:1no2::1no2::1no2:

canımmm burdasınn yakaladım senikaydirigubbakcemile3
dua edelim canım off çok dertliyim ama ya
herkes dertli bu aralar topikte:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…