• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Nergis ve Balparem dualarınız için teşekkür ederim. inşallah hemen sevgiğinize kavuşursunuz siz de. Allah askerlerimize yardımcı olsun. hepsi O'na emanet.

Balparem nerde askerlik yapıyor canım?

canımmm burdasınn yakaladım senikaydirigubbakcemile3
dua edelim canım off çok dertliyim ama ya
herkes dertli bu aralar topikte:teselli:

buradayım tatlım aynen benimde canım cook sıkkın bu gece ikimiznki de dağda Allah yardımcıları olsun be canım Manisa / Kırkağaç iyi bak balparemle benim yarimeee.:nazar:

N€RGİS;6073472 .!.:
buradayım tatlım aynen benimde canım cook sıkkın bu gece ikimiznki de dağda Allah yardımcıları olsun be canım Manisa / Kırkağaç iyi bak balparemle benim yarimeee.:nazar:

herşey üzerime geliyo sanki
abartıyorum belki de bu ilki diye zor geliyo bana
elimde resimleri var bırakamıyorum
dua ediyorum rabbim korusun sevdiğimi,tüm askerlerimizi

ikinizi de Allah kavuştursun. zaman su gibi akıp geçsin. ama yerleri rahattır sanırım. dağa çıkacaklar yazınca ben de doğudalar sanmıştır. hepsine kolaylıklar versin rabbim.

canım kırkağaç komando eğitimi veriyo en zor eğitimin olduğu 3 yerden biri
ordan da doğuya düşüyolar zaten başka bi ihtimal yok

evli diiliz kii:1rolleyes:
keşke olsak :utangac:

yok canım bölükler farklı çok kalabalık bi yermiş
biz görüşüyoruz nergisle

dil alışkanlığı diyelim... inşallah düğününüze de şahit oluruz.
seninle aynı şeyleri yaşayan kişilerle paylaşımda bulunmak güzel oluyor. bırakmayın birbirinizi.
zira dışarıdaki insanlar anlayamıyorlar.
"amaaannn altı ay da askerlik miymiş. geçti bile." sözlerini duymaktan fenalık gelmişti.
insanlara çok kolay geliyor.

dil alışkanlığı diyelim... inşallah düğününüze de şahit oluruz.
seninle aynı şeyleri yaşayan kişilerle paylaşımda bulunmak güzel oluyor. bırakmayın birbirinizi.
zira dışarıdaki insanlar anlayamıyorlar.
"amaaannn altı ay da askerlik miymiş. geçti bile." sözlerini duymaktan fenalık gelmişti.
insanlara çok kolay geliyor.

aynen öyle canım yarın 40 gün olcak gideli
bak geçiyo diyolar bi bana sorsalar nasıl geçiyo diye
bi daha kimseye "aa ne çabuk bitti de geldi"demicem.bekleyene çok zormuş yaşamayınca anlaşılmıyo
nergisle msnde de görüşüyoruz.karşılaşmadığımız gün yok gerçekten de paylaşmak çok güzel.burda olmaktan da çok mutluyum yalnız olmadığımı yürekten hissediyorum

her gece rüyamda görüyorum...
geliyo aşkım uyan diyo bana bana saçlarımı okşuyo
mavi mavi bakıo bana
uyanıyorum gerçekten bakıyorum yok yok yok...
iyice psikolojm bozuldu çok dağttım ya...:(

kızlar bu akşam son akşamımdı nişanlımla vedalaştık yarın sabah erkenden gidiyo of Allahım yaa kokladım onu doya doya son son yaaa napıcam ben şimdi onsuz boğulcak gibiyim şuan...senağlama:a015:

kızlar bu akşam son akşamımdı nişanlımla vedalaştık yarın sabah erkenden gidiyo of Allahım yaa kokladım onu doya doya son son yaaa napıcam ben şimdi onsuz boğulcak gibiyim şuan...senağlama:a015:

oyy şimdi ben üzülüyodum ama kendi derdimi unuttum seni düşünüyorum canım üzülme yaa. Allah yardımcın olsun off offf

her gece rüyamda görüyorum...
geliyo aşkım uyan diyo bana bana saçlarımı okşuyo
mavi mavi bakıo bana
uyanıyorum gerçekten bakıyorum yok yok yok...
iyice psikolojm bozuldu çok dağttım ya...:(

canım benim yaa benimde çok kötü dengem bozuldu eridim bi anda kilo verdim hiçbişey yiyemiyorum etrafımdakileri duymuyorum falan koptum ii ce hayattan çok kötüyüm çoooooooook Allah hepimizin yardımcısın olsun çok zor...

saolm canım son bakışıu gitmiyo aklımdan yaa nası dayancam ben tekrar onsuzluğa altüst oldum ii ce...

birgün gelecek birgün kalacak o zaman yarın askımı görcem diyeceğin günler gelecek kendini teselli etmeye calış.Allah kimsenin sırtına kaldıramayacağı yük vermezmiş bunları görecek günlerimiz de varmış .cok şükür ki onların ardında bekleyen bizleriz. Allah sabır versin cnm

N€RGİS;6075432 .!.:
birgün gelecek birgün kalacak o zaman yarın askımı görcem diyeceğin günler gelecek kendini teselli etmeye calış.Allah kimsenin sırtına kaldıramayacağı yük vermezmiş bunları görecek günlerimiz de varmış .cok şükür ki onların ardında bekleyen bizleriz. Allah sabır versin cnm

saol canım hepimiz bi an önce kavuşalım inşallah şimdi gidiyo ama dönüşü bana olcak yine inşallah Allah daha farklın ayrılıklar göstermesin inşallah...

Back
X