Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın canım
ya bu ne ya kime sorsam askeriyle nişanlı:dilcikar:
ben geç mi kaldım ki:uhm:kaydirigubbakcemile3
düşcez biz de inşallah tatlım plakaları da yicez çatır çutur:roflol:

günaydın canım
ya bu ne ya kime sorsam askeriyle nişanlı:dilcikar:
ben geç mi kaldım ki:uhm:kaydirigubbakcemile3
düşcez biz de inşallah tatlım plakaları da yicez çatır çutur:roflol:

inşallah tatlım görcez bizde senle beraber o günleri, evet nişanlıyım ama hiç bi tadı yok çünkü nişandan bi hafta sonra askere gönderdim meleğimi oda bende hiç tadına varamadık şu parmağımızdaki yüzüklerin, döndüğünde evlendiğimiz zamn çıkarırız inşallah bütün bu günlerin acısını...:sm_cool:

kızlar Merak etmeyin boL boL dua edin..
onLarın en çok ihtiyaçLarı oLduğu şey çünkü bu...
baLparem dağa çıkıo die korkma oLurmu manisada bişey oLmaz...
Benimkide karabükte çok çıkıordu..
eğitim amaçLı hep bunLar....inan bana biz kızıoruz sürünüoLar die..
ama bunLar hep onLarın yararLarına yapıLan şeyLer....

mühürLü Canım Sende Van a gönDeriorum die biliorum için hiç bi yere sığmıo şuanda ...
çünkü Bende aşkımı TunceLiye gönderdim...
insanın içinde hep bi korku oLuyo...
Ve gerçekten çok kötü yerLer ama çok şükür sağLığı Yerinde ve inan...
kiminin askeri batıdayKen haftada 1 arayabiLio ...
benimki günde 8-9 kere arayabiLio çok şükür...
onun için Yer önemli değil canım önemli olan sağLık..
işaLLah hepsi teskere Leri kapıp GeLcekLer ...
aLLahın izniyLe...

sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yanlız kalamaaam. senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim GÖTÜR BENİ GİTTİĞİN YEREE..... ooof aşkım off geldiğinden beri hiç yüzü gülmedi aşkımın canımın içi yaa neler geçiyo aklından şimdi kimbilir banada bişi demiyo dertleşse rahatlardı belki ama üzülürümmdie bişi demiyo eminim kafası çok karışıktır şuan gittiği yer nasıl nasıl insanlarla karşılaşcak hep bunların kaygısını yaşıyodur şimdi. dün üstüne giydiği türkiye formasını aldım kokusu sinmiş üstüne misler gibi, özledikçe koklıcam aşkımı özledikçe ona sarılıp ağlıcam of yaa...senağlama

inşallah canım yaa dua edip beklemekten başka yapcak bişi yok çaresizlik bu olsa gerek...

gamzem yok tabi devrecilik o da neymişkaydirigubbakcemile3
şafağımıza kadar hesapladın canım benima.s.

bizim şimdik şafaklar yakın ya daha bi yakın oluyos o yüzdena.s
ama sen başkasıııınsositososito

aanammmmmmmmmmm neler görüyorum topiğin en karamsarı mühürlü teselli veriyo millete inşallah diyo geçecek diyoooo çok şaşırdımm yaaaa ....böyle yapmazasan geçmez zaten kızım bi yönden polyannacılık oynacaksınız asker yolu bekleyenler ...geçecek diyeceksiniz.olumlu düşüneceksiniz.mühürlü sende böyle devam et çömez yaa üzme bizide olumlu ol canım .kötü düşünmek kötü getirir derler

korkmuyorum canım artık
tek düşüncem alışamıcak olmasıydı
çok şükür o aşamaları da geçtik

tunceliye göndermişsin sen de az kaldı çok şükür kavuşuyosunuz
ee siz alın ki biz yerlerine gönderelim di mi:1rolleyes:

ona göre walla devrecilik edenide ayrım edenide yolarım .....tezkere alanlar yada bi üstte olanlar işte biz bitiriyoz siz daha yeni başlıyonuz geçermi hiç bitermi yandınız gibi devrecilik edenleri yolarım ...........yeni gelenlerde kendi aralarında takılıp bizleri ayrım ederse onlarıda yolarım .....dün gece heder oldum mühürlüme ben herkese yakın olmazk için elimden geleni yapıyorum......o yüzden sanmayınki o günler geçmiş onun için anlmaz bizi demeyin. bende yaşadım anlarım üstüne üslük bilmediğiniz yerlerde bilgi verririm bildiğim kadar..o yüzden ustalarlada muhabbet edin kendiniz ayrı takılmayın yaaa topik bölüncek walla yeni gelenler tezkereciler die

eeeböyle böyle alışcaz bizde yavrum günaydın bu arada...

kız vallahi yanlış anladın ben ayrım yapmadımkiii hepimiz aynı yolun yolcusuyuz olurmu öle şey inanın çok seviyorum burdaki herkesi gözümü açar açmaz akşam işten gelir gelmez buraya girmek sizle konşmk için ölüyorum yaa...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…