- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.561
kızlar günaydın hepinize, bugün aşkımın nişan bohçasını götürcez sonkez onunla vakit geçircem yarında sabah erkenden uçakla vana gitcek ve benim sancılı gnlerim yeniden başlıcak of Allahım yaa sen büyüksün yardım et bize ve askerlerimize öyle bişi yap ki zaman su gibi akıp geçsin nası geçti anlamayalım bi de bakalım ki bizde plakalara düşmüşüz ooooooooof of nerde o günleeerr...:1no2:
günaydın canım
ya bu ne ya kime sorsam askeriyle nişanlı:dilcikar:
ben geç mi kaldım ki:uhm:kaydirigubbakcemile3
düşcez biz de inşallah tatlım plakaları da yicez çatır çutur:roflol:
mühürLü Canım Sende Van a gönDeriorum die biliorum için hiç bi yere sığmıo şuanda ...
çünkü Bende aşkımı TunceLiye gönderdim...
insanın içinde hep bi korku oLuyo...
Ve gerçekten çok kötü yerLer ama çok şükür sağLığı Yerinde ve inan...
kiminin askeri batıdayKen haftada 1 arayabiLio ...
benimki günde 8-9 kere arayabiLio çok şükür...
onun için Yer önemli değil canım önemli olan sağLık..
işaLLah hepsi teskere Leri kapıp GeLcekLer ...
aLLahın izniyLe...
YAAA EMEK ÖYLE BACIMMMM:1no2:senağlamaBELKİ FARKINDA DEĞİLSİN AMA BENİM ŞAFAĞIM 233 BUGÜN AMA BEN HALA YENİ GÖNDERMİŞ GİBİYİM SİZİNLE AYNI GİBİYİM .İNANIN BANA SİZ HER BİŞİ YAZDIĞINIZDA BEN KENDİMİ HATIRLIYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM SU GİBİ GEÇSİN VAKİT BİTİRİP GELDİNLER DİE.BEN SİZE DEVRECİLİK ETTİMMİ LENNÇok üzgünüm çoook:mymeka: klava:SEN NİYE AYRIM YAPIYON BAKEMMM Bİİİ klava:BİZ HEPİMİZ BİRİZZZZ.AYRIMCILIK EDENİ YOLARIM WALLAHİİİ-tatlicadiarzu-
kızlar Merak etmeyin boL boL dua edin..
onLarın en çok ihtiyaçLarı oLduğu şey çünkü bu...
baLparem dağa çıkıo die korkma oLurmu manisada bişey oLmaz...
Benimkide karabükte çok çıkıordu..
eğitim amaçLı hep bunLar....inan bana biz kızıoruz sürünüoLar die..
ama bunLar hep onLarın yararLarına yapıLan şeyLer....
aanammmmmmmmmmm neler görüyorum topiğin en karamsarı mühürlü teselli veriyo millete inşallah diyo geçecek diyoooo çok şaşırdımm yaaaa ....böyle yapmazasan geçmez zaten kızım bi yönden polyannacılık oynacaksınız asker yolu bekleyenler ...geçecek diyeceksiniz.olumlu düşüneceksiniz.mühürlü sende böyle devam et çömez yaa üzme bizide olumlu ol canım .kötü düşünmek kötü getirir derler
kız gamzeeeeeee kocandan ayrılamadınmı hala uyuyomusuuuuunnn...:dance:
kız gamzeeeeeee kocandan ayrılamadınmı hala uyuyomusuuuuunnn...:dance:
ona göre walla devrecilik edenide ayrım edenide yolarım .....tezkere alanlar yada bi üstte olanlar işte biz bitiriyoz siz daha yeni başlıyonuz geçermi hiç bitermi yandınız gibi devrecilik edenleri yolarım ...........yeni gelenlerde kendi aralarında takılıp bizleri ayrım ederse onlarıda yolarım .....dün gece heder oldum mühürlüme ben herkese yakın olmazk için elimden geleni yapıyorum......o yüzden sanmayınki o günler geçmiş onun için anlmaz bizi demeyin. bende yaşadım anlarım üstüne üslük bilmediğiniz yerlerde bilgi verririm bildiğim kadar..o yüzden ustalarlada muhabbet edin kendiniz ayrı takılmayın yaaa topik bölüncek walla yeni gelenler tezkereciler die
:roflol::roflol:
ah ah rüyada buluşmak başka bişey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?