- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.621
kızlar bu akşam son akşamımdı nişanlımla vedalaştık yarın sabah erkenden gidiyo of Allahım yaa kokladım onu doya doya son son yaaa napıcam ben şimdi onsuz boğulcak gibiyim şuan...senağlama:a015:
saol canım hepimiz bi an önce kavuşalım inşallah şimdi gidiyo ama dönüşü bana olcak yine inşallah Allah daha farklın ayrılıklar göstermesin inşallah...
canım kendını bu kadar uzme sen guçlu olmalısın kı ona guç wermelısın ılk aylar çok zor bunu bnde yasadgım için bılıyorum ama sımdı arkama bakıyorumda çogu gıtmıs azı kalmıs senden bır rıcam olcak ama çok ama çok guçlu olmalısın ona yardımcı olman için
canımm benim aynen böle düşünelim evet gitti ama sana gelicek bak
bizden bi adım öndesin :teselli:
zor olanı da atlattın vedalaşmak hiç kolay olmuyo biliyorum:1no2:
şimdi şafakları sayalım hep birlikteyerimseniben
elimde deilk ona söz verdim ağlamıcam die ama tutyamıyorum kendimi kokusu burnumun ucunda doya doya kokladım bu gece onu onsuzluk korkutuyo beni gözümde büyüyo 13 ay nası geçicek bilmiyorum onsuz hiçbişey yapmak istemiyorum...
ben hiç beceremiyorum ya teselli etmeyi:1no2:ben de ii diilim çünkücanım sadece şunu bil yanındayım bunları yaşadım ben de vedalaştığım gün otobüse atladım arkama bile bakamadım eve geldim ne yaşadıysam o zaman yaşadım acını da doya doya yaşa ağlama falan demem sanaiçine atma sakın ama gülmeyi de unutma olur muyerimsenibenelimde deilk ona söz verdim ağlamıcam die ama tutyamıyorum kendimi kokusu burnumun ucunda doya doya kokladım bu gece onu onsuzluk korkutuyo beni gözümde büyüyo 13 ay nası geçicek bilmiyorum onsuz hiçbişey yapmak istemiyorum...
gamzeee nasıl yapıcam ben bu iş yaww bi yardım etsene bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?