- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.541
Hayır bacım ben bugünüde hesapladım 395 canım yarın şafağın ..yarın gün bitince yani cuma günü 394 olacak umarım anlatabilmişimdir senin kafa heeeççç yerinde deeelll çömezimmm ......o yazıyı kullanıcı panelinden giriyon profil ayarlarından giriyon hani özel mesaj ayarlarını yaptığımız yer varya ordan orda rütbe falan yazıyo papatya yazıyo seninkinde onu sil istediğini yaz takıldığın olursa anlatayım
slm kızlar.benim askımın safagına 4 ay 12 gün kaldı.öyle gün sayıyorumki bende teskere almayı hakettim vallakaydirigubbakcemile3
slm canım aynı zamandada ii geceler diyorum çünkü çıkıyorum canım ama herzaman yaz buraya biz hep burdayız şimdilik uykuya kocişi bekletmiyim yawwww bana yatta artık rüyana gireyim diyorrr:mymeka:klava:.rüyalarda buluşuruk zatii biz ancak senağlamagörüşmek üzere canım :a015:
günaydınnnnnnnn
şafak ve mehtap 46 kahramanmarasssssss
Allah ım geçiyor galiba
dizilere göre endeksledim kendımı o kadar cocuksu yanı dusunun durum vahim:))
cocuklara derler ya yatcaz kakcaz bayram olcak dıye benım de ole ıste canım ılem dızısını pek severım dıyom kı bak su kadar bolum sonra gelcek
hey yarabbımmmmmmmmmm
ohhh beee ettin nihayet çömezz ne gözelmişsin sen gızz allah nazarlardan saklasın yawww.. yatıyom artık ben sende hallettin işini nasılsa görüşürüz şimdilik allaha emanet ol.ii geceler öptüm goccaman
slm kızlar.benim askımın safagına 4 ay 12 gün kaldı.öyle gün sayıyorumki bende teskere almayı hakettim vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?