- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.441
mühürlükaderim... sadece zamana bırak ve sabır göster askerlık çook farklı bişey insanı çook değiştiryor.... yanlız ona destek olacak ınsan suan sensın sakın... neden soğuksun benı özlemedin mı sen... bei istemıyomusun artık sorularını yoneltme.. bırak zaman gectıktee delıler gıbı özledıgını anlıcak.. benım askım da ık gıttındee arayamadı ... ve dedıkı kendıme gelemedım 3 ay üstüme basıma bakıp ya ben asker olmusum askerıyedeyım dedım dedi..... yanı anlıcagın o kadr zor ki yaşadıkları...onlar arkalarında kaç kişiyi bırakıolar...annesını babasını sevdıgını....arkadaslarını...... herseyden uzaklar.... YAAAAA ASKIMDA GELSIN ARTIK HE ÖF ... ŞAFAK:46 BİTSIN ARTIK YAAAAAA
şafak 45 sadece 1.5 ay kaldı
ama aşkım çok hasta kıyamam ben sana
cimcimem benim çok saol desteğim için bugün konştum bu konuyu dediki insanda ne duygu kalıyo ne bişey çok farklı askerlik dedi hiçbişey hayal ettiğin gibi deilo karşına ne çıkıcak belli olmuyo dedi anlıyorm onu ama elimden bişi gelmio yaa sen nası geçirdin bunca zamanı vakit çabuk geçiyomu yaa yoksa gerçekten çokmu nuzn gelio insana bana şuan çoooooooook uzun gelio sanki geçmicekmiş gibi...
Yarılamışsın Gamzem :1hug:
WALLA ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE OLDU YAAhihoyyytAMAN YARISI BİTEESİYE BİTTİM -tatlicadiarzu-BENN TAMAMI BİTESİYE NOLURUM YAAAA-tatlicadiarzu- ALLAHIM TAMAMINI BİTİRMEYİ DE NASİP ETSİN:Saruboceq: SİZİN NE GÜZEL 1 BUÇK AYDAN BİLE AZ ALLAH KAZASIZ KAVUŞTURSUN MİNİĞİNLE CANIM :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?