Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cimcimem benim çok saol desteğim için bugün konştum bu konuyu dediki insanda ne duygu kalıyo ne bişey çok farklı askerlik dedi hiçbişey hayal ettiğin gibi deilo karşına ne çıkıcak belli olmuyo dedi anlıyorm onu ama elimden bişi gelmio yaa sen nası geçirdin bunca zamanı vakit çabuk geçiyomu yaa yoksa gerçekten çokmu nuzn gelio insana bana şuan çoooooooook uzun gelio sanki geçmicekmiş gibi...

ya kızlar ben aşkımı çok seviyorum yaaaa nası ayrılcan ondan bugün gittik uçak biletini aldık beraber vana gitcek cuma sabahı senağlama izinde kullanmıcak son görüşüm onu nası geçicek bu zaman yaa içinizde bana alştıktan sonra çabuk geçiyo nası geçti bilmiyorum dicek bi Allahın kulun yokmu yaaa ooff of nası bitcek yaa kafayı yicem...

aşkımmmmm şafağımız:45 MANİSA :lepi:
YAŞASINNNN ASKIMMMMM BUGÜN 1 nisan şaka gibi :)
AŞKIMSIN... Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavramda yok
BEBEĞİMSİN... bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim gözümden sakınıyorum seni.

CANIMSIN... evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin.

ÇAREMSİN... her derimi bir şekilde seninle çözüyorum. senin sevgin bana güç katıyor...

DÜNYAMSIN... mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? dünyamsın benim.

EŞSİZİM... sen teksin işte.

TEKTANEMSİN BENİM... eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bi tanesin.

FIRTINAM... hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin.

GELECEĞİM... bunca zaman yalnızdı bu ruh... dile kolay 21sene ama artık sen varsın sen geleceğimsin...

HAYAT ARKADAŞIM... bi insanın hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi... sende benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah.

IŞIĞIM... seni ilk tanıdığımda dipsiz bi kuyudaydım sanki. kapkaranlık soğuk bi kuyu SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN... HEMDE IŞIKLARIN EN GÜZELİSİN ÇÜNKÜ SADECE DOĞRU VE GÜZEL OLAN HERŞEYİ AYDINLATTIN BANA SEVGİN VE GÜVENİNLE...

İLKİM... sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ...

JOKERİM... hayat bazen kafa bulur ya bizimle yada kafa bulduğunu zanneder işte sen kaybettiğimi sandığım o anlarda hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım... jokerim oldun.

KALP ATIŞLARIM... bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin.

LİMANIM... çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizdesığınacak bi liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda. AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM.

MUCİZEM... inanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçekötesi varlıklar olur o mucizelerde. işte tıpkı sen! hayat bana senin gibi bi mucize sundu anladım ki ben özelim ki seni yolladı Tanrım bana.

NEFESİM... sen olmadan bu kalp atmıo demiştim. atmayan bi kalp nasıl nefes sağlar? varlığımsın... gitme.

OLMAZSA OLMAZIM... her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır. kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı... sende benim olmazsa olmazımsın.

ÖZLEMLERİM... özlediğim herşeyi sende buluyorum. çocukluğumu yaramazlıklarımı korkmadan ağlamayı.

PIRILTIM... hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye. işte bebeğim bu parıltıların sebebi sensin. iyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun.

ROTAM... nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce bi hedefim bi amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim.

SEBEBİM... herşeyin bi sebebi var ya! benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin.

ŞANSIM... hayattaki en büyük şansımsın seni hakettiğim için şanslıyım.

TILSIMIM... sen sihirli bi deynekle geldin sanki bana. aşkın sihrini ölesine güzel yaşattın öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun.

UĞURUM... uğur böcüğüm benim:'') sen benim uğurumsun işte yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getirio senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum çünkü sen varsın...

ÜMİTLERİM... beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin... UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ...

VAZGEÇİLMEZİM... YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım.
YAŞAMA HEVESİM... senin sevginle yeniden tutundum hayata. o çok sevdiğim papatyalara bayılarak yediğim çileklere yeniden gülerek baktım... hevesle sevinçle yaşamayı öğrendim...

ZAFERLERİM... İŞTE BU YA SENİ ANLATAN EN ÖNEMLİ KELİME BU BELKİDE... SENDE KAZANDIM HERŞEYİ... AŞKIMI SEVGİMİ GÜVENİ SAYGIYI İNANCI MUTLULUĞU HÜZNÜ BİLE...
KISACASI HAYATI SENLE SENDE KAZANDIM...
SENİ KAZANDIM...
VE SEN EN BÜYÜK ZAFERİMSİN...
:asigim::asigim::asigim::lepi:delikafadulden

:) ah ah fgel birde onu bana sor ne zorluklar yaşadık bırde onun psikolojısı ıle ugrastım :) ama olsun ona değerdi. :) ınan sabıır edeceksın gecıoo bende dıodum hep..... geçermi diye... inan geçıyo ama suanda çok yorgunummm cok özledım artık uzak olsun hasretlık ya gercekten cok kırdık bırbırımızı askımla ama geçtıı doğan güneş yaklaşıoo dusundukce ıcımdekı umut daha da artıoo 1 ay 15 günnn.... şükürler olsun rabbimee sen ona destek ol ve asla üstüne gitme tammamı

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima
2.16ocak2009 ıtırbuse
3.17ocak2009 mannak
4.17ocak2009 smoker
5.17ocak2009 yurdaer
6.18ocak2009 mirumo
7.18ocak2009 nastasia
8.20ocak2009 dilek_36
9.23ocak2009 smile
10.29 ocak2009 life city
11.07şubat2009 sensebile
12.10şubat2009 nilosss

13.15şubat 2009cankiiz50
14.15şubat 2009istanblue
15.17şubat 2009 gunicen
16.17 şubat2009 solucan
17. 27 şubat 2009 seahorse
18.1 mart 2009 hayalci35
19.28 mart 2009 bujimenekşe
20.29 mart 2009 ggözen

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bebix=

:hooray::hooray::hooray:

2.JELYB10=2 ADIYAMANA SELAM

3.salihalil=24 ERZıNCANA SELAM

4.avukat_adayı_aslı=34 ıSTANBULA SELAM

5.magiclife=34 ıSTANBULA SELAM

6.desert06rose=35 ıZMıRE SELAM

7.p_nr=39 KIRKLARELıYE SELAM

8.ruh=40 KIRŞEHıRE SELAM

9.ZERRAY=43 KÜTAHYAYA SELAM

10.GUNıCEN=43 KÜTAHYAYA SELAM

11.deymezsin=44 MALATYAYA SELAM

12.güzeller güzeli=44 MALATYAYA SELAM

13.maviyeshill= 44 MALATYAYA SELAM

14.zeynepsude2007=44 MALATYAYA SELAM

15.elif06= 44 MALATYAYA SELAM

16.sarissa=44 MALATYAYA SELAM

17.tmyy= 45 MANıSAYA SELAM

18.bengusu=45 MANıSAYA SELAM

19.SEA SEA=45 MANıSAYA SELAM

20.TATLıSKOM=45 MANıSAYA SELAM

21.cimcime2709=45 MANıSAYA SELAM

22.UZUNAL=45 MANıSAYA SELAM

23.cicikız=46 MARAŞA SELAM

24.sswweett=46 MARAŞA SELAM

25.nergis_20=46 MARAŞA SELAM

26.gizze=46 MARAŞA SELAM

27.KÜTAHYA=46 MARAŞA SELAM

28. GÜLABA=46 MARAŞA SELAM

29.aritmansi=47 MARDıNE SELAM

30.aydasu=47 MARDıNE SELAM

31.nacide48=49 MUŞA SELAM

32.FıBULA=65 VANA SELAM

33.KUJUMM=67 ZONGULDAKA SELAM

Son düzenleme:
Şafak 43.. Kütahya..

Babamızın Memleketindesin Ablacım..Selamlar Olsun..
Sağlıkla Gel.. Seni Çok Seviyorum Güzel Gözlüm.. :asigim:

safak 24 Erzincan
bitiyormu ne ?
ayy yarindan sonra 1. sirada olucam sengözlerimebaksanab
cok sukur yarabbiii bugunleride gorduk

kızlar içim kıpır kıpır ya aşkım bugün dağdan indi.yarında brövesini takıcaklar.kıyamam ona 9 gündür dağlarda tatbikatta.şimdi gerçekten komando oldu.ama perşembe kavuşacaktık cumaya sarktıayh kızlar gerçekten ne kadar tuhaf bir duyguymuş bu.özlem,gurur,aşk heyecan hepsi bir arada:)

Yarılamışsın Gamzem :1hug:

WALLA ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE OLDU YAAhihoyyyt AMAN YARISI BİTEESİYE BİTTİM -tatlicadiarzu-BENN TAMAMI BİTESİYE NOLURUM YAAAA-tatlicadiarzu- ALLAHIM TAMAMINI BİTİRMEYİ DE NASİP ETSİN:Saruboceq: SİZİN NE GÜZEL 1 BUÇK AYDAN BİLE AZ ALLAH KAZASIZ KAVUŞTURSUN MİNİĞİNLE CANIM :Saruboceq:

Sağol Tatlım..Amin İnşallah Seninde Bu Şafaklarını Görces Emin Ol :1hug::1hug:

benim aşkımda grip olmuş.kendine iyi baksana kuzucuğum diyorum.:)''oldu bura ana kucağı zaten koşudan sonra gidip bi duş alıp geliyorum.sonrada yorulunca şezlonglar var ona uzanıp güneş gözlüğümü takıp dinleniyorum burda sen merak etme'' die dalgaya alıyo işi.çok şakacıdır.atış yaparken hedefi tutturamamış iki gecedir eğitim yaptırıyolardı.sonunda bugün hedefi tam ortasından vurmuş.mutlu oldum birden.gece gece çalışmayacak artık.nelere sevinir oldum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…