- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.481
kıslarrr selam safak bııttı yaaa 28 mart da geldıı kocısım coook mutluyum darısı sızlerın basınaa kaydirigubbakcemile2
sızlere selam verıyım dedım byssss
kıslarrr selam safak bııttı yaaa 28 mart da geldıı kocısım coook mutluyum darısı sızlerın basınaa kaydirigubbakcemile2
bende 400 lere yapışmışmm oh benefret ediom sizden 400lerrrrrrrrlülülülülülü kaydirigubbakcemile3gelsin 300ler
safak 46 kahramanmaraş....
ayyy biran önce bitse artık kavussam gerçekten çok özledimm... zaman yaklastıkça heycan basıyo beni yaaa.. ama az kaldı şükürler olsun:Saruboceq:[/QUOT
canım benim bizi burda sensiz bırakma ya
şafak 44
evet canım bende ufaktan hazırlıklara başladım dün dediğim gibi artık az kaldığını hissediyorum.kavuşuvaz bizde yakında inanılır gibi değil 1.5 ay kaldı canım ya sana danışacağım şeyler var bu arada
arkadaşlar dün eşim çok hasta demiştim bugün aradı sesi dahada beter geliyordu serum takmışlar yatıyormuş.atlayıp uçağa gitsemmi görebilirmiyim acaba çok kötü oldum ya.geliyorum seni yat iznine çıkarıcam haftasonu ben sana bakarım dedim gelme dedi.gitmem için can atan insan gelme dedi ya bilmediğim kötü bişeymi var acaba ne yapıyım ona haber vermeden gidiyimmi.ama izin almadan yat izninede çıkaramam ki.
wayyy bende o topiktee bitirdim ama adımı bulamadımm öle olsun kaderde unutulmaktada warmışş(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?