- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.421
kaderdaşlarım merhaba yaaa
nasılsınız nasıl gıdıyor
ıyıkı var burası ya saol patron...
şafak da mehtap da 48 muğla
rabbım hepımıze kavusmayı nasıp ettın
ne guzel ama dımı beklemeye degen bırı var kı beklıyorum bı de bu yonden düşünüp mutlu olalum emi
kızlar selam hepinize nasılsınız bugün, ya sizle bişi paylaşıcam aşkım bana karşı soğuk gibi duruyo iki gün sonra gidicez ama ne biliyim hiç böyle çok özlemiş gibi deil ben daha farklı bekliyodum neden böle sizce...mirmirmirmir
sen kendi ellerinle hazırla..bnm bebem gelsin ben ona ne yamekler yapıcamsositosositohayatım korkun olmasın,iyi görürsün işallah öyle düşünme,hayırlısı neresiyse rabbim orayı nasip etsin askerlerimize...sen sadece kavuşucağnız günü düşünbide yediriceğin yemekleri:icecream:nergise uyarsam bi gün önceden giderim ama:ecrin_bebek:
kızlar selam hepinize nasılsınız bugün, ya sizle bişi paylaşıcam aşkım bana karşı soğuk gibi duruyo iki gün sonra gidicez ama ne biliyim hiç böyle çok özlemiş gibi deil ben daha farklı bekliyodum neden böle sizce...mirmirmirmir
tabi bizimle say allah kavuştursun canım hepimizi..hayırlısı olsun hakkındamerhaba arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin şafaklarınız göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inş
benim eşimde yarın sınava giricek sanırım 12 si gibide teslim olucak senağlama
inş kısa dönem çıkar bakalım hayırlısı eşimi gönderdikten sonra bende sizinle sayarım artık
inş tüm askerlerimiz sağ salim kazasız belasız evlerine dönerler :Saruboceq:
Her doğan güneş,umudumuz,mutluluğumuz huzurumuz olsun GÜS3L GÖZLÜM M U Ğ L A==========49 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz :1hug::1hug:: Kıslar benimde Allahıma şükürler olsun ki az kaldı.Herkese bu güzel günlerin gelmesini dilerimmm.Biz asker eşleri:CüvCüv: olarakk ASKERLERİMİZİ dört gözle onları bekliyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ''ASKERLERİMİZ GELİNCE AYNEN BÖLE''sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Şenizşutarafagitti
şafak 45 sadece 1.5 ay kaldı
ama aşkım çok hasta kıyamam ben sana
şafak 45 sadece 1.5 ay kaldı
ama aşkım çok hasta kıyamam ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?