• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah :) zormuş beklemek bekletmek.o dağlarda ben burda gece uykusunu unuttum aylardır.inşallah huzurla uyurum bundan sonra...

Allah bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah :) zormuş beklemek bekletmek.o dağlarda ben burda gece uykusunu unuttum aylardır.inşallah huzurla uyurum bundan sonra...

gözünaydın ne güzel yaa bitti geliyo kavuşuyosunuzhihoyyyt
böyle bitirenleri görünce tamam diyorum bak geçiyo geçmeli çünkü çok özledim Şeniz
amiinn canım Allah bi daha ayrılık vermesin size:nazar:

günaydınnlar herkese
mehtap.........37:nazar:
bu ay bi geçsin yanımdasın kalbimmŞeniz
yazı atlatsak sonrası geçicek gibi geliyo ya offf bu yıl bitse bi an önce:çok üzgünüm:

günaydınnlar herkese
mehtap.........37:nazar:
bu ay bi geçsin yanımdasın kalbimmŞeniz
yazı atlatsak sonrası geçicek gibi geliyo ya offf bu yıl bitse bi an önce:çok üzgünüm:

günaydın hayatım, bende göndericem yarından sonra nişanlımı. bniliyomusun banada aynı senin düşündüğün gibi geliyo sanki yaz bitince devanı çabuk geçicekmiş gibi... şafak kaçtı senini sende yeni göndermiştin heralde dimi...

günaydın hayatım, bende göndericem yarından sonra nişanlımı. bniliyomusun banada aynı senin düşündüğün gibi geliyo sanki yaz bitince devanı çabuk geçicekmiş gibi... şafak kaçtı senini sende yeni göndermiştin heralde dimi...

şafak 416 canım
acemiliğin bitmesine 37 gün var
şu an sadece gelsin bi göreyim sarılayım yeter diyorum
dağıtıma gelmesini çok isityorum ama tekrar göndermek yok muu:çok üzgünüm:
bi de nereye çıkcak diye düşünmeden edemiyorum:1no2:
yaz o kadar büyüyo ki gözümde aynı dediğin gibi sanki yazdan sonra daha kolay geçicekmiş gibi geliyo

günaydın kızlar...... inşallah sevdiklerimize kavuşmamız için bugünde h ızlı geçer :) :) şafağı çok olanlar içinizi daraltmayın ayol.... içinizi ne kadar huzurlu tutarsanız o kadr şafagınız hızlı atar..sevdiklerinizle bolll konuşmalı günler ....

ya kızlar 460 değilmi askerlik yaa...
tutturdu bnmki 456 diye...
o diyo şafak 400 ben diom 404 :)

canımm 460tan başlamıyo herkes
mesela ben 454ten başladım gamzem saolsun hesapladı bizim için
hem daha ne istiyosun ya 4 gün azaldın bu da bişeydir di mi:sm_cool:

canım bende bi program var ama link eklemeyi bilmiyorum:sm_confused:
yazıym sana googleda ara sen olur mu
onutek teskere 2003

ya kızlar 460 değilmi askerlik yaa...
tutturdu bnmki 456 diye...
o diyo şafak 400 ben diom 404 :)

zuzum ben senin şafağınıda hesaplamıştım ama görmedin herhalde askerlik 460 değil canım şubatta gidenler ya 455 yada 456 gün yapıyolar her döneme göre değişiyo sizinkiler okadar yapacak teslim olduğu tarihi söyle bi daha hesaplayalım.balparem 454 gün çıktı seninde ya 454 yada 455 olması lazımdı...buldum şimdi hesap yaparken kullandığım kağıdı buldum walla şanslısın daha atmamışım.duruyomuş.toplam askerlik 454 günmüş seninde .4 şubat demişsin bana bende o günden hesaplamışım askere gideli bugün 57.ci gün olmuş .bugün biterse 57 gün bitmiş oluyo yani.bugün bitmediği için 56 sayıyorum 454-56=398 bacım şafağın walla ister inan ister inanma zuzum şafağın bu 300 lere inmişsin bilee siz hala 400 leri sayıyonuz:mymeka: .ama değil bugün şafak 398 gün bitince 397 olacak bu güne kadar hesaplarda yanlış yapmadım güven bana olurmu 300 lere inmişsin tatlım:nazar: balpareminki şubatın 24 ündeydi onla bir tutma kendini biriniz başında biriniz sonunda gitmişiniz.şafağın 398 zuzum 400lere takılı kalmaCADIARZU kaydirigubbakcemilesositosositohihoyyyt

kıslarrr selam safak bııttı yaaa 28 mart da geldıı kocısım coook mutluyum darısı sızlerın basınaa kaydirigubbakcemile2
sızlere selam verıyım dedım byssss

Back
X