• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaderdaşlarım merhaba yaaa
nasılsınız nasıl gıdıyor
ıyıkı var burası ya saol patron...
şafak da mehtap da 48 muğla
rabbım hepımıze kavusmayı nasıp ettın
ne guzel ama dımı beklemeye degen bırı var kı beklıyorum bı de bu yonden düşünüp mutlu olalum emi

çok dogruu
beklemye deger biri var
Allah eksikliğini göstermesin:delphin:
şafakkk 47 MARDıN
:jeyyar:

kızlar selam hepinize nasılsınız bugün, ya sizle bişi paylaşıcam aşkım bana karşı soğuk gibi duruyo iki gün sonra gidicez ama ne biliyim hiç böyle çok özlemiş gibi deil ben daha farklı bekliyodum neden böle sizce...mirmirmirmir

ben de öle davrnıyodm özlemedin mi diyodu bana
çünkü tlfda özledigimi dillendiricek olsam gözümden yaşlar süzülmeye başlıyodu
o yüzden söleyemiyodum belki öledir sizinki de:sm_cool:

sen kendi ellerinle hazırla..bnm bebem gelsin ben ona ne yamekler yapıcamsositosositohayatım korkun olmasın,iyi görürsün işallah öyle düşünme,hayırlısı neresiyse rabbim orayı nasip etsin askerlerimize...sen sadece kavuşucağnız günü düşün;)bide yediriceğin yemekleri:icecream:nergise uyarsam bi gün önceden giderim ama:ecrin_bebek:

aha birgün önce saymıyom senağlama
şafak 417
mehtap 38
cingene kızlar kolay gele say say bitmiyo yaw:teselli:
aksam girecem şimdi didiyom:teytey:

kızlar selam hepinize nasılsınız bugün, ya sizle bişi paylaşıcam aşkım bana karşı soğuk gibi duruyo iki gün sonra gidicez ama ne biliyim hiç böyle çok özlemiş gibi deil ben daha farklı bekliyodum neden böle sizce...mirmirmirmir

ewet cicikızında sölediği gibi olabilir . bak benimki de askere gitmeden önce soğuktu ne zaman cok özleyeceğim desem konuyu deişiyodu. ama birliğine teslim olur olmaz aradı beni cok özleyeceğim dedi:) ben de anladım ki yanımda zayıf olmak istemiyodu . sıkma canını hele bi gitsin hayırlısıyla usta birliğine bakalım ne olcek Allah sabır versinn

canım aynılarını yaşadım
tamamen içinde bulundukları durumdan kaynaklanıyo kötü düşünme sakın
ben ne mi yaptım hep güzel şeyler söyledim destek oldum
yeri geldi sadece sustuk sessizliğimizi dinledik:asigim:
biz sadece bekliyoruz,biliyoruz ki asıl zorluğu onlar yaşıyo.
sadece sabır...
anlıcan askerlik bitmeden ne bize ne onlara rahat yok:delphin:

mühürlükaderim... sadece zamana bırak ve sabır göster askerlık çook farklı bişey insanı çook değiştiryor.... yanlız ona destek olacak ınsan suan sensın sakın... neden soğuksun benı özlemedin mı sen... bei istemıyomusun artık sorularını yoneltme.. bırak zaman gectıktee delıler gıbı özledıgını anlıcak.. benım askım da ık gıttındee arayamadı ... ve dedıkı kendıme gelemedım 3 ay üstüme basıma bakıp ya ben asker olmusum askerıyedeyım dedım dedi..... yanı anlıcagın o kadr zor ki yaşadıkları...onlar arkalarında kaç kişiyi bırakıolar...annesını babasını sevdıgını....arkadaslarını...... herseyden uzaklar.... YAAAAA ASKIMDA GELSIN ARTIK HE ÖF ... ŞAFAK:46 BıTSIN ARTIK YAAAAAA :( :( :(

merhaba arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin şafaklarınız göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inş
benim eşimde yarın sınava giricek sanırım 12 si gibide teslim olucak senağlama
inş kısa dönem çıkar bakalım hayırlısı eşimi gönderdikten sonra bende sizinle sayarım artık
inş tüm askerlerimiz sağ salim kazasız belasız evlerine dönerler :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin şafaklarınız göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inş
benim eşimde yarın sınava giricek sanırım 12 si gibide teslim olucak senağlama
inş kısa dönem çıkar bakalım hayırlısı eşimi gönderdikten sonra bende sizinle sayarım artık
inş tüm askerlerimiz sağ salim kazasız belasız evlerine dönerler :Saruboceq:
tabi bizimle say allah kavuştursun canım hepimizi..hayırlısı olsun hakkında

Her doğan güneş,umudumuz,mutluluğumuz huzurumuz olsun GÜS3L GÖZLÜM M U Ğ L A==========49 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz :1hug::1hug: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:: Kıslar benimde Allahıma şükürler olsun ki az kaldı.Herkese bu güzel günlerin gelmesini dilerimmm.Biz asker eşleri:CüvCüv: olarakk ASKERLERİMİZİ dört gözle onları bekliyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ''ASKERLERİMİZ GELİNCE AYNEN BÖLE''sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Şenizşutarafagitti

Eklentiler

• $23.04.2002~M3RV3006.webp
    $23.04.2002~M3RV3006.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 49
Her doğan güneş,umudumuz,mutluluğumuz huzurumuz olsun GÜS3L GÖZLÜM M U Ğ L A==========49 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz :1hug::1hug: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:: Kıslar benimde Allahıma şükürler olsun ki az kaldı.Herkese bu güzel günlerin gelmesini dilerimmm.Biz asker eşleri:CüvCüv: olarakk ASKERLERİMİZİ dört gözle onları bekliyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ''ASKERLERİMİZ GELİNCE AYNEN BÖLE''sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Şenizşutarafagitti

a.s.kıskandım ve hemen yaptım kendi ellerimle bi tanee
454 günün 37si gitti bile:1rolleyes:

Back
X