• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;5981518 .!.:
gamzegazel meltemre siz gideceksiniz dimi teskeresini aldımı sevciliniz biz burada kalacaz :((((
kıs yine uğrayın teselli edin bizi ama sizi topikte görünce de nasıl kıskancam :))))

canım ben senden sadece 1 devre önceyim ben gittiğimde senin şafağında pek kalmamış olacak zati :teselli:
bu arada gidiyoruz diyince bi yere gittiğimizden değil askerimiz geliyor sadece sırnaşık şey
gamze kocasına kavuşacak uzun süre görmeyiz buralarda sanırsam ama ben daha nişanlıyım koca moca yok geceleri yine burdayım sırnaşık şey
bu arada tanışmış olduk, nerdeydi askerin :uhm: acemiliği uzun mu kısa mı:uhm:

ewet memnun oldum ben de. manisa / kırkağaç jandarmo komando balparemin askeriyle aynı yerde askerim uzun dönem 41 günümüz kaldı dağıtım iznine gelmesine.
ewet bizim kocişimiz olmadığı için teskere de alsak geceleri buradayız. :))))
gamze askerin geldiğin de şimdi gece sen giremezsin dimii:)))))))))))))))biz bekarlar basbasa kalcaz:)

N€RGİS;5981787 .!.:
ewet memnun oldum ben de. manisa / kırkağaç jandarmo komando balparemin askeriyle aynı yerde askerim uzun dönem 41 günümüz kaldı dağıtım iznine gelmesine.
ewet bizim kocişimiz olmadığı için teskere de alsak geceleri buradayız. :))))
gamze askerin geldiğin de şimdi gece sen giremezsin dimii:)))))))))))))))biz bekarlar basbasa kalcaz:)

komando mu Allah yardımcınız olsun canım. bak 41 gün sonra görebileceksin en azından ben ne zaman görücem artık Allah bilir :1no2: şafak: 324 :delphin:
evet topic bize kalınca bekarlar topiği olucak kaydirigubbakcemile3

tabii lennn kocamın koynu dururkenŞeniz burda ne işim var yawwww sositosositozaten gelse bi girdimmi çıkmam walla.......ohhh misler gibiiii öp öp öldürrr walla öperek .....:roflol:Şeniz......:asigim:

meltem en düzenli girene devret bacım hergün düşmesi lazım şafakların ben kocişle ilgilenirken yapamam yapacak vaktim olsa devretmem ama vaktim yokkkkkkkkkdaha çok işim varrr walla ama genede kopamam burdan ben walla bekar hatunlar sitesi olmaz yani balparem nergis merak etmeyin yanınızda olucam hepp kolay unutulurmu hiç burası günler geçiyo ama delip geçiyo hepimizde var o delikten....o yüzden merak etmeyin ben gene burda olurum

komando mu Allah yardımcınız olsun canım. bak 41 gün sonra görebileceksin en azından ben ne zaman görücem artık Allah bilir :1no2: şafak: 324 :delphin:
evet topic bize kalınca bekarlar topiği olucak kaydirigubbakcemile3

Nergis gitmiş ben yazım biz de tanışmadık sanırsama.s.
ikimizinki de komando değiller şimdilik.
ama jandarma olsalar bile komando eğitimi alıyolar şu an
şafaklarımızda tam 96 gün fark var canım seninle ama izinleri düşmedik henüz sen düşürerek mi sayıyodun:uhm:

meltem en düzenli girene devret bacım hergün düşmesi lazım şafakların ben kocişle ilgilenirken yapamam yapacak vaktim olsa devretmem ama vaktim yokkkkkkkkkdaha çok işim varrr walla ama genede kopamam burdan ben walla bekar hatunlar sitesi olmaz yani balparem nergis merak etmeyin yanınızda olucam hepp kolay unutulurmu hiç burası günler geçiyo ama delip geçiyo hepimizde var o delikten....o yüzden merak etmeyin ben gene burda olurum

ah ah unutulmaz tabi gamze.dile kolay 15 aydelikafadulden
meltem kavuşunca biz plakalara yaklaşmış olcaz canım bi heyecan sayarız hep birlikte ben yazarım valla:dance:
atanıp iş başı yapsam bile akşamları gelirim yeter ki doğan güneş olsunn bi günsositososito

şafaklarımızda tam 96 gün fark var canım seninle ama izinleri düşmedik henüz sen düşürerek mi sayıyodun:uhm:

evet canım 7 günlük dağıtım izni dışında kalan 23 günlük izni eksik sayıyorum..
benimki bi aksilik olmazsa kullanmayacak izni. çünkü bi ameliyat durumu var 45 gün hava değişimine gelecek inşallah :lepi:
gerçi bakalım benimki muhabereci ve erken terhisle görev açığı olmasın diye izni zorunlu kullandırma ihtimalleri varmış ama inşallah olmaz :Saruboceq:

evet canım 7 günlük dağıtım izni dışında kalan 23 günlük izni eksik sayıyorum..
benimki bi aksilik olmazsa kullanmayacak izni. çünkü bi ameliyat durumu var 45 gün hava değişimine gelecek inşallah :lepi:
gerçi bakalım benimki muhabereci ve erken terhisle görev açığı olmasın diye izni zorunlu kullandırma ihtimalleri varmış ama inşallah olmaz :Saruboceq:

geçmiş olsunn şimdiden...
gitmeden izin kullanmıcam diyodu benimki de ama şimdi ne düşünür bilemiyorum :CüvCüv:
sağ salim gelsinler de yanıbaşımıza 23 gün fazla sayıverelim di mi noolcek:1rolleyes:

ewet komado deil ikimizinki de ama aynı eğitimi alıyolar :( benimki time secilmiş zaten pek bilgim yok tim konusun da ama ???
balparem benim adıma yanıt verdiğin için de teşekkür ederim.

Asker yolu beklemiyorum ben ama yinede bir nevi safak sayiyorum, askima kavusmak var nede olsa ah coook özledim cok hem askimi hem istanbulu senağlama :asigim:

Safak 194 gün hihoyyyt

N€RGİS;5983545 .!.:
askerden geldiğinde hemen ewlenecek misiniz vay be bu ne hızz:emir_bebek:

evet askerden gelicek 1 hafta içinde evlenicezyerimseniben annesiyle babası yaylalarına gidiyolar aşkımın yanlız kalmaması içinde evleniyoruzzkaydirigubbakcemile5 tabi bu bizim işimize geldi:asigim:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss
:nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:
17. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
18.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
19.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.GGÖZEN=
doangne.gif

:nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.bebix=3 AFYONA SELAM :nazar:

3.JELYB10=4 AĞRIYA SELAM :nazar:

4.salihalil=27 ANTEPE SELAM :nazar:

5.avukat_adayı_aslı=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

6.magiclife=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

7.desert06rose=38 KAYSERİYE SELAM :nazar:

8.p_nr=42 KONYAYA SELAM :nazar:

9.ruh=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

10.ZERRAY=46 MARAŞA SELAM :nazar:

11.GUNİCEN=46 MARAŞA SELAM :nazar:

12.deymezsin=47 MARDİNE SELAM :nazar:

13.güzeller güzeli=47 MARDİNE SELAM :nazar:

14.maviyeshill= 47 MARDİNE SELAM :nazar:

15.zeynepsude2007=47 MARDİNE SELAM :nazar:

16.elif06= 47 MARDİNE SELAM :nazar:

17.sarissa=47 MARDİNE SELAM :nazar:

18.tmyy= 48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

19.bengusu=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

20.SEA SEA=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

21.TATLİSKOM=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

22.cimcime2709=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

23.cicikız=49 SELAM :nazar:

24.sswweett=49 MUŞA SELAM :nazar:

25.nergis_20=49 MUŞA SELAM :nazar:

26.gizze=49 MUŞA SELAM :nazar:

27.KÜTAHYA=49 MUŞA SELAM :nazar:

28. GÜLABA=49 MUŞA SELAM :nazar:

29.aritmansi=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

30.aydasu=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

31.nacide48=52 ORDUYA SELAM :nazar:

32.FİBULA=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

33.KUJUMM=70 KARAMANA SELAM :nazar:

geçmiş olsunn şimdiden...
gitmeden izin kullanmıcam diyodu benimki de ama şimdi ne düşünür bilemiyorum :CüvCüv:
sağ salim gelsinler de yanıbaşımıza 23 gün fazla sayıverelim di mi noolcek:1rolleyes:

teşekkürler canım a.s.
gidiceği yer vereceği kararda önemli bi etken.. mesela benimki giderken kullanmam erken gelirim daha iyi diyordu ama şimdi daha şimdiden yani, hava değişimi olmasa mutlaka kullanırdım diyor.. onlarda devrecilik yokmuş ama sıracılık varmış mesela sıkıcı bişey bu tabi.. -tatlicadiarzu-
ben de en başından beri onu diyorum ona da sen nasıl rahatsan öyle olsun,14 ay 2 hafta beklemişim 2 hafta mı bekleyemicem :asigim:

Back
X