- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.301
oldumu kızzz ettim bakkk
gamze başkan gamze başkan...:teytey:
teşekkür ederim. emeğine sağlık. bu topic i ve siteyi seviyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldumu kızzz ettim bakkk
N€RGİS;5981518 .!.:gamzegazel meltemre siz gideceksiniz dimi teskeresini aldımı sevciliniz biz burada kalacaz(((
kıs yine uğrayın teselli edin bizi ama sizi topikte görünce de nasıl kıskancam :))))
N€RGİS;5981787 .!.:ewet memnun oldum ben de. manisa / kırkağaç jandarmo komando balparemin askeriyle aynı yerde askerim uzun dönem 41 günümüz kaldı dağıtım iznine gelmesine.
ewet bizim kocişimiz olmadığı için teskere de alsak geceleri buradayız. :))))
gamze askerin geldiğin de şimdi gece sen giremezsin dimii:)))))))))))))))biz bekarlar basbasa kalcaz:)
komando mu Allah yardımcınız olsun canım. bak 41 gün sonra görebileceksin en azından ben ne zaman görücem artık Allah bilir :1no2: şafak: 324
evet topic bize kalınca bekarlar topiği olucak kaydirigubbakcemile3
meltem en düzenli girene devret bacım hergün düşmesi lazım şafakların ben kocişle ilgilenirken yapamam yapacak vaktim olsa devretmem ama vaktim yokkkkkkkkkdaha çok işim varrr walla ama genede kopamam burdan ben walla bekar hatunlar sitesi olmaz yani balparem nergis merak etmeyin yanınızda olucam hepp kolay unutulurmu hiç burası günler geçiyo ama delip geçiyo hepimizde var o delikten....o yüzden merak etmeyin ben gene burda olurum
Nergis gitmiş ben yazım biz de tanışmadık sanırsama.s.
ikimizinki de komando değiller şimdilik.
ama jandarma olsalar bile komando eğitimi alıyolar şu an
şafaklarımızda tam 96 gün fark var canım seninle ama izinleri düşmedik henüz sen düşürerek mi sayıyodun:uhm:
evet canım 7 günlük dağıtım izni dışında kalan 23 günlük izni eksik sayıyorum..
benimki bi aksilik olmazsa kullanmayacak izni. çünkü bi ameliyat durumu var 45 gün hava değişimine gelecek inşallah :lepi:
gerçi bakalım benimki muhabereci ve erken terhisle görev açığı olmasın diye izni zorunlu kullandırma ihtimalleri varmış ama inşallah olmaz :Saruboceq:
Nergis gitmiş ben yazım biz de tanışmadık sanırsama.s.
ikimizinki de komando değiller şimdilik.
ama jandarma olsalar bile komando eğitimi alıyolar şu an
şafaklarımızda tam 96 gün fark var canım seninle ama izinleri düşmedik henüz sen düşürerek mi sayıyodun:uhm:
askerden geldiğinde hemen ewlenecek misiniz vay be bu ne hızzkızlaaar şafak 46 kaydirigubbakcemile2
evlilik içinde 52kaydirigubbakcemile5
darısı herkesin başına inşallahhihoyyyt
N€RGİS;5983545 .!.:askerden geldiğinde hemen ewlenecek misiniz vay be bu ne hızz![]()
geçmiş olsunn şimdiden...
gitmeden izin kullanmıcam diyodu benimki de ama şimdi ne düşünür bilemiyorum :CüvCüv:
sağ salim gelsinler de yanıbaşımıza 23 gün fazla sayıverelim di mi noolcek:1rolleyes: