• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

niye balparem dün neden çıkmamış törenden sonra hemen çıkabiliyorlar isterlerse dışarıya iki gün izin veriyorlar şehir dışına çıkamazlar ama aynı şehirde otel pansiyon kalabilirler dün neden çıkmamış törenden sonra canım biz törenden sonra hemen çıkartmıştık 2 gün

kardeşim çok sevindim senin adına,bizim kavuşmamıza 38 gün var daha,ama şafaklarımız aynı senle nası o daha önce bitirdi acemiliği:uhm:ewt canım destek olucaz birbirimize biliyorum yalnız değiliz sana ve dier arkadaşlarıma çok t.ederim sevdiklerimize dualarımızı yollıycaz,aklımıza kötü şeyler getirmiycez,ağlak yapmadan güzel enerji yollıycaz..ağlıycaz tabiki.özlüycez burnumuzda tütücek sevdiğimiz ama bunu ona yansıtmadan içimizde yaşıycaz,telefonlarımızda sesimizi iyi duysunlar sıkıntı yansıtmayalıma.sşafak sayarken hep gülücem kızlar çünkü bir gün daha biticek ewt canlarım şafak 427kaydirigubbakcemile2

kuzum piyade ve komando farkediyo komandolar 3 ay eğitim yapıyo piyadeler 1 ay törenden sonra dağıtıma geliyolar hemen sonra ustalığa geçiyolar.komandolar 3 ay yapıyo demekki seninkide komando cicim

niye balparem dün neden çıkmamış törenden sonra hemen çıkabiliyorlar isterlerse dışarıya iki gün izin veriyorlar şehir dışına çıkamazlar ama aynı şehirde otel pansiyon kalabilirler dün neden çıkmamış törenden sonra canım biz törenden sonra hemen çıkartmıştık 2 gün

canım seçim yüzünden 26sında yapıldı tören.bi gece kaldı ailesiyle dün akşam teslim olmaları istenmiş 4te teslim oldu malesef.ama bugün komutandan özel izin alıp akşama kadar ailesiyle olabilcek inşallah.yani bu seçim bize yaramadı:1no2:

kuzum piyade ve komando farkediyo komandolar 3 ay eğitim yapıyo piyadeler 1 ay törenden sonra dağıtıma geliyolar hemen sonra ustalığa geçiyolar.komandolar 3 ay yapıyo demekki seninkide komando cicim

komando olmasa bile komando alayında olduğu için aynı eğitimi alıyolar gamzecim.benimki de jandarma ama pek bi fark yok acemilik eğitimde.o dağ yine çıkılacak intikallerde 4 defadelikafadulden

[ı]gitti canımın cananı [/ı]
[ı]ahh lee canım vahh lee canım oyy canım[/ı]
[ı]bıraktı beni yaralı[/ı]
[ı]ahh lee canım vahh lee canım oyy canımm [/ı]
[ı][/ı]
[ı]ben bu dertten ölür isem [/ı]
[ı]komutanlar kazsın mezarımı [/ı]
[ı]ahh leee canım vahh leee canım oyyy canımmm [/ı]
[ı][/ı]
[ı]doktor gelse tabib gelse [/ı]
[ı]ahh lee canımm vahh lee canım oyyy canımm[/ı]
[ı]çare bulunmaz derdime [/ı]
[ı]ahh lee canım vahh leee canım oyy canımmmmm[/ı]
[ı][/ı]
gamzegazel bu sarkımı şiirmi eğer sarkıysa kim sölüyo??
bi de köpeğinin cinsi ne? gösteriyom fotolarının anneme inanmıyo kıs o oyuncak ayıı diyo anne ayıya benziyo mu hiç diyom diyoki o zaman oyuncak köpek:)

N€RGİS;5973864 .!.:
bi de köpeğinin cinsi ne? gösteriyom fotolarının anneme inanmıyo kıs o oyuncak ayıı diyo anne ayıya benziyo mu hiç diyom diyoki o zaman oyuncak köpek:)

:roflol::roflol:
çok şeker bişey di mi.:nazar:valla ben uzaktan sevebiliyorum sadece,korkuyorum napımdelikafadulden

şafak 49

çok şükür bugünleri de gördük. kırkları görür müyüz diyordum hep gördük işte. az kaldı bitiyor. internetten görüştük şimdi aşkımla. ne güzel bir şey şu internet yaa bulanlardan Allah razı olsun. uzakları yakın ediyor. dokunamasan bile en azından karşında oturduğunu görebiliyorsun. doyamadım tabii az geldi ama buna da şükür. haftaya bugün birlikte olacağız inşallah. gitmeme sadece 5 gün kaldı.

N€RGİS;5973693 .!.:
şafak 420
mehtap 41 hani sayılı gün cabuk geciyodu:(((( saydıkça bitmiyo yaaa
can sıkkın yürek kırgın 41 gün cok gözümde büyüdü ya:(
kıyamam yaaa bizde geçtık o evrelerden 300 lere gelsem 200 lere gelsem 100 olsa bi ah.. dieee sabır edeceksın canım...geçio emın ol.... :nazar:

N€RGİS;5973864 .!.:

bacım bu şarkı yavuz bingöl söylüyor gitti canımın cananı adı şarkının köpeğimin cinsi terrier tatlım oyuncak değil gerçekkkkk ama oyuncak gibi olduğu doğru ufacık çünkü daha biraz önce yıkadım misler gibi oldu walla pamuk yumağı gibi kabardı tertemizzz birazdan resmini çeker koyarım ama banyo yapınca ağırlık çöktü minik prensime uyuyo şimdik horul horul....uyansın çeker koyarım resmini bidaha

Back
X