• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN=216
ŞAFAK=237:nazar:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE/ELAZIĞ

BUGÜN ELAZIĞA GİDECEKTİNİZ ŞİMDİ BÜYÜK İHTİMALLE ORADASIN
ÖĞLEN HELİKOPTERLE GİDİCEZ DEMİŞTİN ÇOKTAN VARMIŞSINIZDIR
İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ VARABİLMİŞSİNİZDİR
VE İNŞALLAH İYİSİNDİR
ALLAHIM KORUSUN SİZİ GÜLÜM
KAZADAN BELADAN UZAK TUTSUN
HAYIRLI GÖREVLER BEBEĞİM
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

OLMUYOR BİRTANEM OLMUYOR
YÜREĞİNDEN UZAKLARDA ÇARESİZ
SEN CANIM PARÇASI
ALNIMIN YAZISI
SENSİZ NASIL YAŞANIR SÖYLE
OLMUYOR MUHAMMEDİM SENSİZ OLMUYORRR
ALLAHIMA EMANETİMSİN GÜLÜM
:nazar:MUHAMMEDİM:nazar:
237c.jpg

kızlar hiç izinsiz bitmez askerlik orda bunalımdan intihar edenler var izin kullanmaları bizden daha çok onlar için önemli hem beden hemde kafa olarak dinlenmek moral almak zorundalar özlediklerini görmek tekrar bulmakta en iyi moral olsa gerek ....sadece dediğim sebepten değil başka bi sebep daha var aklımda ama o bende kalsın gece gece moral bozma istemem...kısacası izin kullanmak şart eğer elinde kullanma fırsatı olan varsa kullanmalı bence benim eşim kullanamayacak yollamıyorlar maalesef eğer izin verseler 1 dk durmazdı orda

kızlaarrrrrr nasılsınızzz benim sercanımın bası bu kadar çabuk acemiliğinin bittiğini konuşmuşsunuz yerine göre değişiyo bi de benimki ulaştırma er olduğu için hemen bi ay yaptı ustaya geçti ii kide öle oldu nası zayıflamış nası zayıflamış varya şok oldm görünce öyle üzüldümki canım benim erimiş bi ayda ii ce usta birliğinde rahat eder inşallah yaa bazen diorumki keşke gelmeseydi dire gitseydi nası göndericen ben onu bi daha kızlar yaa silbaştan yaşıcam herşeyi zar zor alışmıştım onsuzluğa tekrar alıştırmak için uğraşıcam kendimi izinde kullanmıcam dio of yaaa offffffff....

evet askerden gelicek 1 hafta içinde evlenicezyerimseniben annesiyle babası yaylalarına gidiyolar aşkımın yanlız kalmaması içinde evleniyoruzzkaydirigubbakcemile5 tabi bu bizim işimize geldi:asigim:

bizimkilerin de yaylası olsaymış keşkekaydirigubbakcemile3
şaka bi yana apar topar oluyo birazcık ben göze alamazdım fisfisfis
herbişeyi birlikte özenle planlayarak seçmeliyiz di mi ne hayallerim var benimŞeniz

kızlar hiç izinsiz bitmez askerlik orda bunalımdan intihar edenler var izin kullanmaları bizden daha çok onlar için önemli hem beden hemde kafa olarak dinlenmek moral almak zorundalar özlediklerini görmek tekrar bulmakta en iyi moral olsa gerek ....sadece dediğim sebepten değil başka bi sebep daha var aklımda ama o bende kalsın gece gece moral bozma istemem...kısacası izin kullanmak şart eğer elinde kullanma fırsatı olan varsa kullanmalı bence benim eşim kullanamayacak yollamıyorlar maalesef eğer izin verseler 1 dk durmazdı orda

gamze ne var canım bi sebep daha:uhm:
bilmemek daha kötü moralimizi boşver şimdik

kızlar çok kötüyüm yaa onun bi daha gidiceğini dişündükçe ağlayasım geliyo şuan size bunu yazarken bile iki gözüm iki çeşme içim çok acıyo nası göndericem ben onu bi daha nası geçicek şu lanet olası on üç ay of ya of yaaa...

gamze ne var canım bi sebep daha:uhm:
bilmemek daha kötü moralimizi boşver şimdik

canım ne olacağımız belli değil hiçbirimizin garantimizmi var uzun yaşamya askerlerimiz dahada tehlikede o yüzden bence bu zamanlarda görebildiğimiz kadar çok görmeliyiz yanımızda oldukları hersaniye bizim için dünyalar değerinde.belkide bidaha göremiycez eerken gelicez die düşünüyhorlar biliyorum hemen bitsin izinsiz diyorlar ama ya bitmezse izinsiz olunca hiç göremeden sonkez göremeden sarılamadan bişi olursa....ya bitmezse ..kızmayın bana böyle düşünmeden edemiyorum haklı değilmiyim düşünmek istemesekte bunlar gerçek......bence izin kullanmalılar hepside.bişey olmaz zorunda değil ama olursa hiç olmazsa son kezde olsa görmüş sarılmış kokusunu içimize çekmiş oluruz...kızmayın nolur bi düşünürseniz haklı olduğumu anlarsınız çünkü hiçbirimizin garantisi yok kızlar gece moral bozmamak için söylemek istemedim ama balparem söyle deyince söyledim

kızlar çok kötüyüm yaa onun bi daha gidiceğini dişündükçe ağlayasım geliyo şuan size bunu yazarken bile iki gözüm iki çeşme içim çok acıyo nası göndericem ben onu bi daha nası geçicek şu lanet olası on üç ay of ya of yaaa...

kuzum üzülme onun geri gitmesi demek sana geri dönmesi demek geçen her saniye onları bize yakınlaştırıyo.ben 2 aydır yüzünü görmedim daha 8 ayımız var dayanmak zorundayız ağlarsak geçmez bitmezki ağlamak üzülmek ancak işini zorlaştırır başkada bişeye yaramaz hem ağlamak ağlamayı getirir derler ağlama sakın bigün bizde doğan güneş diycez ozaman alıcaz bu acıların mükafatını canım ama üzülme nolur dediğim gibi üzülürsen hiç geçmez kendine yapacak oyalanacak bişiler bul kafan dağılır canım ben şimdi oy kullanmaya didiyommm sonra konuşuruz gene ama üzülme sakınn:mymeka::oklava:

bişeyler söyleyin bana kızlar nolur, yardım edin gerçekten çok kötüyüm çok çaresizim elim ayağım bağlı nefes alamıyorum artık dünya dursun istiyorum onsuz hiçbişeyi istemiyorum hiçbişeyi....senağlamasenağlamasenağlama

canım ne olacağımız belli değil hiçbirimizin garantimizmi var uzun yaşamya askerlerimiz dahada tehlikede o yüzden bence bu zamanlarda görebildiğimiz kadar çok görmeliyiz yanımızda oldukları hersaniye bizim için dünyalar değerinde.belkide bidaha göremiycez eerken gelicez die düşünüyhorlar biliyorum hemen bitsin izinsiz diyorlar ama ya bitmezse izinsiz olunca hiç göremeden sonkez göremeden sarılamadan bişi olursa....ya bitmezse ..kızmayın bana böyle düşünmeden edemiyorum haklı değilmiyim düşünmek istemesekte bunlar gerçek......bence izin kullanmalılar hepside.bişey olmaz zorunda değil ama olursa hiç olmazsa son kezde olsa görmüş sarılmış kokusunu içimize çekmiş oluruz...kızmayın nolur bi düşünürseniz haklı olduğumu anlarsınız çünkü hiçbirimizin garantisi yok kızlar gece moral bozmamak için söylemek istemedim ama balparem söyle deyince söyledim

çok çok haklısın canım bu hiç çıkmıyo ki aklımdan.
asker bekleyen herkes bu endişeyi taşıyodur.
çünkü bunun doğusu batısı kalmadı artık
hainler her yerde aramızda dolaşıyorlar:kızgın:
tek çaremiz dua etmek,bişey olcaksa da önüne geçemeyiz malesef
Allah tüm askerlerimizi korusun ,kolaylık versin hepsine sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kuzum üzülme onun geri gitmesi demek sana geri dönmesi demek geçen her saniye onları bize yakınlaştırıyo.ben 2 aydır yüzünü görmedim daha 8 ayımız var dayanmak zorundayız ağlarsak geçmez bitmezki ağlamak üzülmek ancak işini zorlaştırır başkada bişeye yaramaz hem ağlamak ağlamayı getirir derler ağlama sakın bigün bizde doğan güneş diycez ozaman alıcaz bu acıların mükafatını canım ama üzülme nolur dediğim gibi üzülürsen hiç geçmez kendine yapacak oyalanacak bişiler bul kafan dağılır canım ben şimdi oy kullanmaya didiyommm sonra konuşuruz gene ama üzülme sakınn:mymeka::oklava:

elimde değil yaa tıtamıyorum kendimi hıçkırıklarımı tutamıyorum bi türlü şimdi işe gidicem hiç gitmek istemiyorum onun yanına gitmek istiyorm ama ne yazıkki iş yüzünden gidemiorum yanına çocuk izine gelmiş görüşemiyoruz doğru düzgün kahretsin yaa...

bişeyler söyleyin bana kızlar nolur, yardım edin gerçekten çok kötüyüm çok çaresizim elim ayağım bağlı nefes alamıyorum artık dünya dursun istiyorum onsuz hiçbişeyi istemiyorum hiçbişeyi....senağlamasenağlamasenağlama

canım aslında biz şu an şanslıyız biliyo musun
ben umutsuz kalınca hep bunu düşünüyorum
çünkü daha göndermemiş olanlar var sevdiğini,askerlerimiz gittiler ve başladı sayıyoruz onlar için bekliyoruz
bak biz bi ayı geride bıraktık.kolay olmadı evet olmıcak da ama geçen süreyi düşünelim ve umutsuz olmayalım
senin gibi düşünen biri var burda üzülme olur mu yalnız değilsin:teselli:

sıkma canını bak seninki acemiliğini bitirmiş gelmiş bi de güzel yer cıkmış yolcu edeceksin bak bizimkiler daha acemiğilini bile bitiremediler 40 gün daha beklicez yüzlerini görmek için ustalıkları nereye cıkacak bilmiyoz sen gönlünü ferah tut. sağ salim gitsin gelsin gerisi boşş:)

bizimkilerin de yaylası olsaymış keşkekaydirigubbakcemile3
şaka bi yana apar topar oluyo birazcık ben göze alamazdım fisfisfis
herbişeyi birlikte özenle planlayarak seçmeliyiz di mi ne hayallerim var benimŞeniz

burda olsaydıda ben beğenecektim geçen gittim eltimlekaydirigubbakcemile5 istanbuldan herşeyimi aldık sağolsunlar çok anlayışlılaryerimseniben aşkımada çok güzel sürpiz olacak gelince kaydirigubbakcemile2

askerim şanlıurfada kızlar...suriye sınırında nöbet tutmaya başlayacak bu hafta...çok zor olacak onun için çokkk rabbim kuvvet sabır versn sevdiğime...ve tüm askerlerimize...

Back
X