- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.281
50 NeVşeHiR ..................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KISLAR SAFAK BITTI INANNAMIYORUM HALAAA YAAAA KOCISIM GELIYOR SAAT 7 DE UCAGIII kaydirigubbakcemile2
darısı sızlerın askerlerınee
kıslar hoscakalın
balparem ve gamze bacım teşekkür ederim bilgilendirdiğniz için,valla aşkımla bi dalıyoruz muhabbete böyle şeyleri derinden sormuyorum daha doğrusu fırsat kalmıyo:roflol:kuzum piyade ve komando farkediyo komandolar 3 ay eğitim yapıyo piyadeler 1 ay törenden sonra dağıtıma geliyolar hemen sonra ustalığa geçiyolar.komandolar 3 ay yapıyo demekki seninkide komando cicim
40 diil hayatım 38:lepi:sabreett...kızlar bu arada milletimizin başı sağolsun muhsin yazıcıoğlu ve arkadaşlarına allahtan rahmet diliyorum yakınlarının başı saolsun..yastayız!mekanınız cennet olsun...Canım bazı yerlerde acemilik 75 gün.benim de öyle komando eğitim alayı olduğundan acemilik uzun
yalnız diilsin ama biz de kavuşucazz 40 gün sonrakafamçokkarıştı
40 diil hayatım 38:lepi:sabreett...kızlar bu arada milletimizin başı sağolsun muhsin yazıcıoğlu ve arkadaşlarına allahtan rahmet diliyorum yakınlarının başı saolsun..yastayız!mekanınız cennet olsun...
teseekkür ederım kıslarr delikafadulden
sızlerıde alllhım tez zamanda kavustursun ısalllah hihoyyyt
gamzegazel ne şirin şey öyle. maşallah.
benim şafakımı 48 yapar mısın canım. meğer ben fazla sayıyormuşum. son gün sayılmıyormuşhihoyyyt
bir gün daha eksiltmiş olduk.:teytey:
buji menekşe ve g gözen hatırlıyorum listede artlı önlü gidiyorlardı birine 46 birine 45 yazmıştım şimdi biri terhis listemde biride yarın o listede olacak ne zaman geçti 45 gün bebix ilk girdiğinde 49 yazmıştım şimdi 4 oldu akşam 3 olacak....allah sabrını veriyo bu liste kimilerimize göre çok değersiz gelebilir ama bu listeden herdüşen gün bizim için umuda bir adım demek oluyor bu listeden her çıkan kişi bizim için dayanma gücü demek oluyor.menekşem çıktı yarında ggözen sonra bebix sonra devamı gelecek bigün bu listeden benimde çıkacağıma olan inancımı arttırıyor bu liste.kim ne derse desin bu liste bizim listemiz ve bu listeyi görmekten çok memnunum her giden kişiden sonra sıranın bana geldiğini hissedebiliyorum bu listeyle.....aramızda bu liste saçma diyen varmı merak ediyorum
saçma olur mu hiç ya gamze üşenmeden uğraşıyorsun her gün düşürüyorsun valla sen gidince bu işe kim bakcak tatlım ya
ben de düşündüklerine aynen katılıyorum gün gelicek o listede ben ve benim gibi yeni başlayan arkadaşlarım da olucak,sabırsızlanıyorum hadi gidin de sıra bize gelsinnaniknanik
ben gidince melteme bırakıcam kuzum meltem hem hergün girer düzenler oda sana devreder çünkü benden sonra meltem kalıyor meltemden sonrada sen nergis var sen varsın daha yeni gelenler var sizlerden birine bırakır artık kime bırakacağına o karar versin ben melteme devredicem bacım benden sonra sırada o var çünküüü