• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzum piyade ve komando farkediyo komandolar 3 ay eğitim yapıyo piyadeler 1 ay törenden sonra dağıtıma geliyolar hemen sonra ustalığa geçiyolar.komandolar 3 ay yapıyo demekki seninkide komando cicim
balparem ve gamze bacım teşekkür ederim bilgilendirdiğniz için,valla aşkımla bi dalıyoruz muhabbete böyle şeyleri derinden sormuyorum daha doğrusu fırsat kalmıyo:roflol:

Canım bazı yerlerde acemilik 75 gün.benim de öyle komando eğitim alayı olduğundan acemilik uzun:delphin:
yalnız diilsin ama biz de kavuşucazz 40 gün sonrakafamçokkarıştı
40 diil hayatım 38:lepi:sabreett...kızlar bu arada milletimizin başı sağolsun muhsin yazıcıoğlu ve arkadaşlarına allahtan rahmet diliyorum yakınlarının başı saolsun..yastayız!mekanınız cennet olsun...

fotoraf0132o.jpg
fotoraf0138.jpg
fotoraf0139.jpg

fotoraf0140n.jpg
fotoraf0143.jpg
fotoraf0144.jpg

fotoraf0145.jpg

evettttttttttttttt küçük beyimiz uyandıııııııııııı kızlar uyanır uyanmazda benim pofuduk ayakkabılarıma saldırdıııı pek haz etmiyoo onlardan ayağımda olduklarında kıskanıyooooo çıkarınca umurunda bile olmuyoooo ayrıca profildende çok yakışıklıyızz demiii?? yıkandık tarandık misler gibi kokularımızı süründükkk kız bulcazzz sıra onda

40 diil hayatım 38:lepi:sabreett...kızlar bu arada milletimizin başı sağolsun muhsin yazıcıoğlu ve arkadaşlarına allahtan rahmet diliyorum yakınlarının başı saolsun..yastayız!mekanınız cennet olsun...

evet yaaa bende çok üzüldüm walla başımız sağolsun arkadaşlar ailesine büyük sabırlar diliyorum :delphin::a015:böyle bişey olmamalıydı:1no2: henüz çok erkendi bence gerçi her ölüm erkendir ama bu daha erkendi :1no2:

taranınca fön çekmiş gibi düpedüzgün oluyo tüyleri kıvırcık daha güzel ama taranması lazım banyodan sonra taranmazsa keçeleşiyo zaten yarın kıvrılır yeniden küçük beyimizin havasına hava katar o dalgalarr hehehehe

teseekkür ederım kıslarr delikafadulden
sızlerıde alllhım tez zamanda kavustursun ısalllah hihoyyyt

aminnnnn menekşemmmm günlerin en güzeli bugün değilmi hiç bigün böylesine güzel gelmemiştir sana bugüne kadar allahım ömür boyu böyle güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah bacımm

gamzegazel ne şirin şey öyle. maşallah.

benim şafakımı 48 yapar mısın canım. meğer ben fazla sayıyormuşum. son gün sayılmıyormuşhihoyyyt

bir gün daha eksiltmiş olduk.:teytey:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss
:nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:
17. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
18.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
19.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.GGÖZEN=
doangne.gif

:nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.bebix=4 AĞRIYA SELAM :nazar:

3.JELYB10=5 AMASYAYA SELAM :nazar:

4.salihalil=28 GİRESUNA SELAM :nazar:

5.avukat_adayı_aslı=38 KAYSERİYE SELAM :nazar:

6.magiclife=38 KAYSERİYE SELAM :nazar:

7.desert06rose=39 KIRKLARELİYE SELAM :nazar:

8.p_nr=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

9.ruh=44 MALATYAYA SELAM :nazar:

10.ZERRAY=47 MARDİNE SELAM :nazar:

11.GUNİCEN=47 MARDİNE SELAM :nazar:

12.deymezsin=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

13.güzeller güzeli=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

14.maviyeshill= 48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

15.zeynepsude2007=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

16.elif06= 48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

17.sarissa=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

18.tmyy= 49 MUŞA SELAM :nazar:

19.bengusu=49 MUŞA SELAM :nazar:

20.SEA SEA=49 MUŞA SELAM :nazar:

21.TATLİSKOM=49 MUŞA SELAM :nazar:

22.cimcime2709=49 MUŞA SELAM :nazar:

23.cicikız=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

24.sswweett=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

25.nergis_20=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

26.gizze=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

27.KÜTAHYA=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

28. GÜLABA=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

29.aritmansi=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

30.aydasu=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

31.nacide48=53 RİZEYE SELAM :nazar:

32.FİBULA=70 KARAMANA SELAM :nazar:

33.KUJUMM=71 KIRIKKALEYE SELAM :nazar:

buji menekşe ve g gözen hatırlıyorum listede artlı önlü gidiyorlardı birine 46 birine 45 yazmıştım şimdi biri terhis listemde biride yarın o listede olacak ne zaman geçti 45 gün bebix ilk girdiğinde 49 yazmıştım şimdi 4 oldu akşam 3 olacak....allah sabrını veriyo bu liste kimilerimize göre çok değersiz gelebilir ama bu listeden herdüşen gün bizim için umuda bir adım demek oluyor bu listeden her çıkan kişi bizim için dayanma gücü demek oluyor.menekşem çıktı yarında ggözen sonra bebix sonra devamı gelecek bigün bu listeden benimde çıkacağıma olan inancımı arttırıyor bu liste.kim ne derse desin bu liste bizim listemiz ve bu listeyi görmekten çok memnunum her giden kişiden sonra sıranın bana geldiğini hissedebiliyorum bu listeyle.....aramızda bu liste saçma diyen varmı merak ediyorum

buji menekşe ve g gözen hatırlıyorum listede artlı önlü gidiyorlardı birine 46 birine 45 yazmıştım şimdi biri terhis listemde biride yarın o listede olacak ne zaman geçti 45 gün bebix ilk girdiğinde 49 yazmıştım şimdi 4 oldu akşam 3 olacak....allah sabrını veriyo bu liste kimilerimize göre çok değersiz gelebilir ama bu listeden herdüşen gün bizim için umuda bir adım demek oluyor bu listeden her çıkan kişi bizim için dayanma gücü demek oluyor.menekşem çıktı yarında ggözen sonra bebix sonra devamı gelecek bigün bu listeden benimde çıkacağıma olan inancımı arttırıyor bu liste.kim ne derse desin bu liste bizim listemiz ve bu listeyi görmekten çok memnunum her giden kişiden sonra sıranın bana geldiğini hissedebiliyorum bu listeyle.....aramızda bu liste saçma diyen varmı merak ediyorum

saçma olur mu hiç ya gamze üşenmeden uğraşıyorsun her gün düşürüyorsun valla sen gidince bu işe kim bakcak tatlım ya:utangac:
ben de düşündüklerine aynen katılıyorum gün gelicek o listede ben ve benim gibi yeni başlayan arkadaşlarım da olucak,sabırsızlanıyorum hadi gidin de sıra bize gelsinnaniknanik

saçma olur mu hiç ya gamze üşenmeden uğraşıyorsun her gün düşürüyorsun valla sen gidince bu işe kim bakcak tatlım ya:utangac:
ben de düşündüklerine aynen katılıyorum gün gelicek o listede ben ve benim gibi yeni başlayan arkadaşlarım da olucak,sabırsızlanıyorum hadi gidin de sıra bize gelsinnaniknanik

ben gidince melteme bırakıcam kuzum meltem hem hergün girer düzenler oda sana devreder çünkü benden sonra meltem kalıyor meltemden sonrada sen nergis var sen varsın daha yeni gelenler var sizlerden birine bırakır artık kime bırakacağına o karar versin ben melteme devredicem bacım benden sonra sırada o var çünküüü

ben gidince melteme bırakıcam kuzum meltem hem hergün girer düzenler oda sana devreder çünkü benden sonra meltem kalıyor meltemden sonrada sen nergis var sen varsın daha yeni gelenler var sizlerden birine bırakır artık kime bırakacağına o karar versin ben melteme devredicem bacım benden sonra sırada o var çünküüü

oo sen gidince rütbe alıyorum desene hihoyyyt benim devreden herkes hayalet gibi bi gelip cee yapıyo sonra gidiyolar zati :dilcikar:
bende benden sonra kk'ya en çok düzenli girene bırakırım canımcım a.s.

Back
X