• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askerim şanlıurfada kızlar...suriye sınırında nöbet tutmaya başlayacak bu hafta...çok zor olacak onun için çokkk rabbim kuvvet sabır versn sevdiğime...ve tüm askerlerimize...

Allah hepsinin yardımcısı olsun. bizlere de onlara da sabır versin. bol bol dua ederim. en önemli sığınağımız bu.

ve son 47 gün...

hadi kızlar ballıyız yine. bir saat ileri attık saatleri. bir saat bir saattir küçümsemeyin. keşke hep böyle bir saat on saat atlayarak gitsek.

Az kaldı kızlarr ha gayret.... ınsallah kavusucaz sevdıklerımıze.... Uzak olsun hasret bızlerden... Duallarımızı tum askerlere yolluyalım... Askkkkıımm senı Çoook Özledımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Az kaldı kızlarr ha gayret.... ınsallah kavusucaz sevdıklerımıze.... Uzak olsun hasret bızlerden... Duallarımızı tum askerlere yolluyalım... Askkkkıımm senı Çoook Özledımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

ah ahhh keşke öyle olsa bize vuslat uzak gibi görünüyo senağlama
şafakkk 419:delphin:
ben de özledimmmm çok hem de

canım aslında biz şu an şanslıyız biliyo musun
ben umutsuz kalınca hep bunu düşünüyorum
çünkü daha göndermemiş olanlar var sevdiğini,askerlerimiz gittiler ve başladı sayıyoruz onlar için bekliyoruz
bak biz bi ayı geride bıraktık.kolay olmadı evet olmıcak da ama geçen süreyi düşünelim ve umutsuz olmayalım
senin gibi düşünen biri var burda üzülme olur mu yalnız değilsin:teselli:

saol canım ama tekrar onsuzluğa alışmak çok zor olucak inan durmadan gözlerim yaşarıyo daha gitmeden böyle oldum nası alışıcam bi daha bilmiyorum alıştıktan sonra zaman geçiyo ama şuano kadar zor gelioki bana anlatamam...senağlama

N€RGİS;5987789 .!.:
sıkma canını bak seninki acemiliğini bitirmiş gelmiş bi de güzel yer cıkmış yolcu edeceksin bak bizimkiler daha acemiğilini bile bitiremediler 40 gün daha beklicez yüzlerini görmek için ustalıkları nereye cıkacak bilmiyoz sen gönlünü ferah tut. sağ salim gitsin gelsin gerisi boşş:)

sana bişey söyliyimmi canım evet geldi yüzünü gördüm bu müthiş bişey ama bi yandanda diyorumki keşke gelmeseydi tam alışmşken onsuzluğa şimdi silbaştan yaşıyorum herbi şeyi sanki ilk gidişindeki gibiyim şuan bak izninin ikinci günü bugüm ama ben enkaz yığınıyım hiçbi tadı yok bu gidiş daha çok koyuyo bana nedense of yaa Allahım yardım et noooolur dayanma gücü ver dayanamıyorum...senağlama

saol canım ama tekrar onsuzluğa alışmak çok zor olucak inan durmadan gözlerim yaşarıyo daha gitmeden böyle oldum nası alışıcam bi daha bilmiyorum alıştıktan sonra zaman geçiyo ama şuano kadar zor gelioki bana anlatamam...senağlama

biliyorum ben de kötü olucam geldiğinde:çok üzgünüm:
çünkü ilk gönderdiğimiz gibi bulamıcaz karşımızda
ne diym ki son buluşmamızı hatırladım da eve kendimi nasıl attığımı bilmiyorum bile:1no2:
ama bugünler geçmese nasıl bitirip de gelicekler yanımıza di mi canım bunu düşünelim hep
niye sevgilinin yanında diilsin ki izne gelmiş de:uhm:

sana bişey söyliyimmi canım evet geldi yüzünü gördüm bu müthiş bişey ama bi yandanda diyorumki keşke gelmeseydi tam alışmşken onsuzluğa şimdi silbaştan yaşıyorum herbi şeyi sanki ilk gidişindeki gibiyim şuan bak izninin ikinci günü bugüm ama ben enkaz yığınıyım hiçbi tadı yok bu gidiş daha çok koyuyo bana nedense of yaa Allahım yardım et noooolur dayanma gücü ver dayanamıyorum...senağlama

evet canım yemin töreninden sonraki gidişi daha çok koyuyor.ama gitsinki şafak ilerlesin.ben hep öyle düşündüm.benim eşim yemin töreninde 1 gece kaldı ona doyamadan gitti bütün gece ağladım.eminim beninkide daha çok kalsaydı senin gibi hergün ağlardım.ama yapacak bişey yokki güzelim üzme kendini dicem ama imkansız bende çok ağır yaşadım ayrılığı ama şimdi daha iyiyim alışıcaksın sende sadece sabır.şafağı daha başlamamışları düşün.şanslıyız biz yine

canım benim ona moral verebilmek için önce sen iyi olmalısın ki düşün sen burda bu haldeyken o ortamda sevdiğin nasıldır :çok üzgünüm:
nişanlım dağıtımdan izninden döneli tam bir ay oldu... gidişi çok kötü oluyor hemde ilkinden daha zor.. ilk gidişinde en azından bi ay sonra yemin töreni sonra dağıtım derken tesellilerin oluyor ama dağıtımdan gittimi ne sıklıkla göreceksin ne zaman göreceksin belli değil :çok üzgünüm:
dağıtımda teslim olduğunun ertesi günü kalktığımda inan telefonuma, mesajlara, aramalara baktım gerçekten geldi dimi gördüm onu diye.. rüya gibiydi hiç bişey anlamadan bitti..senağlama

canım benim biz böyle yaparsak onlar ne yapsın güçlü duralım ve hep dua edllim.onların yanında değil herzaman dik duralım biz serefli türk ordusunu bir neferini bekliyoruz ne mutlu bize ki sevdiğimiz bizi arkasında bırakıp gidebiliyor gözü arkada kalmadan sadece gönüllerine bizi alıp bize güvenerek gidiyorlar. üzülmeyelim ağlamayalım dik duralım.
Allah hepimize sabır versin.:Saruboceq:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bebix=2 ADIYAMANA SELAM :nazar::nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.JELYB10=3 AFYONA SELAM :nazar:

3.salihalil=26 ESKıŞEHıRE SELAM :nazar:

4.avukat_adayı_aslı=36 KARSA SELAM :nazar:

5.magiclife=36 KARSA SELAM :nazar:

6.desert06rose=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

7.p_nr=41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

8.ruh=42 KONYAYA SELAM :nazar:

9.ZERRAY=45 MANıSAYA SELAM :nazar:

10.GUNıCEN=45 MANıSAYA SELAM :nazar:

11.deymezsin=46 MARAŞA SELAM :nazar:

12.güzeller güzeli=46 MARAŞA SELAM :nazar:

13.maviyeshill= 46 MARAŞA SELAM :nazar:

14.zeynepsude2007=46 MARAŞA SELAM :nazar:

15.elif06= 46 MARAŞA SELAM :nazar:

16.sarissa=46 MARAŞA SELAM :nazar:

17.tmyy= 47 MARDıNE SELAM :nazar:

18.bengusu=47 MARDıNE SELAM :nazar:

19.SEA SEA=47 MARDıNE SELAM :nazar:

20.TATLıSKOM=47 MARDıNE SELAM :nazar:

21.cimcime2709=47 MARDıNE SELAM :nazar:

22.cicikız=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

23.sswweett=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

24.nergis_20=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

25.gizze=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

26.KÜTAHYA=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

27. GÜLABA=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

28.aritmansi=49 MUŞA SELAM :nazar:

29.aydasu=49 MUŞA SELAM :nazar:

30.nacide48=51 NıĞDEYE SELAM :nazar:

31.FıBULA=67 ZONGULDAKA SELAM :nazar:

32.KUJUMM=69 BAYBURTA SELAM :nazar:

Son düzenleme:
topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss